Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to press

o Navštíveno 760x o
o 17.07.2006, 10:05 | xenonman
ty ses nespokojenej s lampama? ze si nic nerekl :-))

o 17.07.2006, 10:37 | PRESS
cože ????
o 17.07.2006, 10:39 | Luke-Jeep
e? minimlane na homeless party sme se bavili a ja ani nevedel ze tolik superlativu a pochlebovani na tvou adresu a adresu tech svetel Dane existuje ;-)
o 17.07.2006, 10:43 | PRESS
mno asi tak
o 17.07.2006, 11:06 | gigo
:-)
o 17.07.2006, 22:28 | xenonman | Upraveno: 2006-07-17 22:29:57
tak ja jen ze clen gigo, rikal jak si desne nespokojenej, jak je to spatna prace, jak jsou spatne vybrousena svetla, ze kdekoliv sezene lip proste sproste pomlouvani, ktere nemam rad, takze proto jsem se zeptal primo tebe jak to je? nevim jestli toho cloveka znas...ale pokud je to takhle, tak pri nejmensim je ten clovek asi divnej ...
o 18.07.2006, 09:40 | Luke-Jeep
co se tyce pressa tak za nej rucim ze rozhlasuje jen spokojenost ;-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pressu ocekavam ten mensi finncni obnos v malejch neotnacenejch bankovkach ;-) joke
o 18.07.2006, 10:16 | gigo
Tak pro uvedení na pravou míru....Řešili jsme to na homeless party. Psal jsem, že jsem měl pocit, že Press z toho zrovna nadšený nebyl a navíc když říkal, že to ještě nechával upravovat, protože to byla hrůza...tak já nevím. Nebo že by to byl jen sen :-))) Každopádně jsem mluvil za sebe a MUJ VLASTNÍ názor je ten, že je to naprosto hrozné. Především mám na mysli vybroušení skla...
Dále jsem uváděl, jsem schopný sehnat si xenony za lepší peníze s montáží o poznání levnější a stejně zpracovanou! Stačí navštívit zahrádkářské potřeby a koupit dva květináče :-))))

Ale jinak jak říká xenonman....jinak jsem při nejmenším divnej ;-)
o 18.07.2006, 10:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
gigo: kvetinace rulezzzz :-)
o 18.07.2006, 10:24 | gigo
Asi je ale fakt, že jsem měl zastávat jen svůj vlastní názor a nemíchat do toho Pressa....tímto se ti omlouvám.

o 18.07.2006, 11:59 | PRESS
takže, abych se k tomu také vyjádřil, s gigem sme se o tom bavili a řešili jsme hlavně vybroušení skel. je pravda, že výbrus není dokonalý, je prostě takový zvlněný, ale jelikož nemám žádnou zkušenost s broušením skla, tak ani nevím, zda se to dá vybrousit na 100% do hladka. Dálší bod, že když se člověk podívá zboku do světla tak sou vidět zlatý vruty, kterýma je to přichyceno. navíc při montáži jsem zjistili, že v levém světle byla čočka zaseknutá o hranu lampy a tak jsem musel tu lampu rozdělat a čočku posunout.
ale hlavně Gigo má prostě auto v komplet tuningu a hraje na každý detail, což u mně není , auto je v sérii, jsou tam akorát kola a světla od tebe Dane, mně se ty světla líbí je to neotřelý a hlavně to po jižní moravě není k vidění.
ale je pravda, že to vybroušení se nepovedlo
Víc můžeme dyžtak pořešit po icq ať nezasíráme fórum hovadinama
o 18.07.2006, 12:00 | PRESS
to gigo v pohodě o:-))))
o 18.07.2006, 12:17 | gigo
PRESS: to jsem rád ;-)

já ani sebe nepovažuju za detailistu...taky nemám vše na autě dokonalé, ale tohle bych prostě nepřekousl.

na druhou stranu je fakt, že to nikdo jiný nemá :-))) joke
o 18.07.2006, 12:47 | PRESS
jo je to tak, mě se zase tvoje auto líbí moc, má to prostě hlavu a patu, ale jak sem říkal, ještě mám v plánu úplně jinou přestavbu těch světel, takže uvidím do budoucna, jak to vyjde o:-)))))

hlavní věc je jízda z bixenonama a ta je na 100% super !!! , hlavně v noci DDD
o 18.07.2006, 17:33 | xenonman
co mate s kvetinacema? ty jsem pouzil jen jednou jasne zakaznik to chtel rychle tak aby tam netekla voda,- to ze nekdo tam raci necha diru je taky pristup, a nebo jeste lepsi udelat zadni krytku a rict si za ni 4tis to neni u me umeni, zvlaste kdyz kazdej breci jak nema penize tak se na to ma vyprdnout , za dobrotu na zebrotu, jinak ono co nekdo dokaze napatlat to by se nekdo dokazal divit, ted jsem predelaval jaguara a to je panecku hruza co nekdo dokaze udelat za auto za 2 mega, joo jasne ty lampy ani jendou nesvitily a ani jsem tedy nemel kde vyzkouset... tak si tam dej stribrne srouby a mas to ale hlavne na to to nejezdi... joo ale tohle jsou montaze to uz je hodne davno a co bejvalo.... a jak se rika da se udelat montaz za 1500 a klidne aj za 5tis je to jen a jen o penezich... o nicem jinem....
o 18.07.2006, 17:34 | xenonman
proto me docela dostava kdyz nekdo rika neco co neni pravda a tehdy to proste bylo prvni pokus o brouseni skla, ktere se vlastne delalo....
o 19.07.2006, 09:52 | gigo
nejde o to, že je to první broušení snad ne? na to přeci nemá doplácet zákazník, že jsi to zřejmě dělal levou rukou!!! a jak sám vidíš, tak říkám to co pravda je... Když se tím někdo živí, tak to mají snaad být 100% služby, ne?
o 19.07.2006, 11:09 | xenonman
asi ses fakt natvrdlej, prvni pokus brouseni, lampy jsem puvodne delal jen pro sebe a pak jsem rekl ze je prodam a jak rikam press si neztezoval nebyl dovod predelavat a jak rikam mel je za hodne dobre penize vcetne lamp a cire optiky tudis nevidim duvod to nejak moc dal resit...a ono prudit dokaze opravdu asi kazdej, ale snazit se neco nabidout co tu vlastne nidko nedela atd.. si myslim ze neni zas tak uplne jednoduche...tohle mozna nikdy asi nepochopis, pak asi tato debata je o nicem...
o 19.07.2006, 11:20 | gigo
tak pokud to Press viděl už před tím a vzal to, tak opravdu není co řešit... tuhle skutečnost mi nikdo nezdělil... fakt je tahle debata o ničem.
o 19.07.2006, 13:53 | PRESS
předtím sem je neviděl, ale cena byla rozumná ......
o 19.07.2006, 17:50 | Luke-Jeep
press z nich nema stress
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.382 sekund.