Navštíveno 796x

Prosím vás nevíte někdo, kterej člen tu leští kola???

19.07.2006, 13:56 |
zuzie Rencek - www.lestenikol.cz

19.07.2006, 14:10 |
Alííí Dudu taky ještě pořád: www.lestimekola.cz
THX
Pánbů vám to oplatí na stomilionkrát :o)

19.07.2006, 21:32 |
zuzie dudu uz nelesti - ma zakaz cinnosti vyplyvajici ze smlouvy.
možná neleští, ale propaguje firmu www.lestimekola.cz

19.07.2006, 22:13 |
zuzie jasně, propaguje svoje kámoše a ješte jim pomahá leštit. Docela si koleduje o pokutu za zákaz činnosti v té smlouvě, protoze prodal leštění renckovi. Dost ubohý co dudu předvádí...

19.07.2006, 23:38 |
Luke_288 | Upraveno: 2006-07-19 23:41:39
tak tomu se uz musim smat. On vam proda svoje dlouhyma letama nabitý know-how a vy na nej jeste budete plivat. kdepak, ceskej clovek se holt nezapre. ja ja ja, nic jinyho me nezajima, vsechny penize ke me, proboha, kde je nejaka lidska dustojnost, moralka? dneska skoro kazdyho uz zajimaj jenom prachy!
Zuzie(predpokladam, ze mas k renckovi hodne blizko, kdyz se tady za nej tak bijes), zamysli se nad tim co a o kom tady pises. z tohodle je mi na blití!
Luke, ja bych se tak nesmal. Proste nekomu proda "know-how" necha si za to zaplatit, je to proste jako licence, ve smlouve je osetreno, ze v tom nebude dal pokracovat. Hotovo jasny.
Muj pohled na vec. Myslim, ze kdyz dudu udela nekde nakou bokovku, tak se svet nezbori, ale neni asi eticky ho tu reklamovat jako lestice, ze jo.
Myslim ze Rencek ma prace az nad hlavu, sam sem u nej poptaval a byl sem v poradniku na dlouho.(nevim jak je to ted a jestli je nakej odliv zakazniku, do zakulisi nevidim a popravde receno ani nechci)
Myslim, ze je to prace zajimava se skvelym efektem, ale nesmirne spinava a urcite bych nikomu nezavidel ty prachy za to.
ja na to koukam jinak, toho kluka znam uz nejakej patek, vim jak zacinal a ze je to vsechno vydreny. navic, tohle garazovy lesteni mi, nikdo se na me nezlobte, neprijde jako nejak extra byznys, aby se tady kvuli tomu muselo hned hazet pokutama a ubohosti. sam pises, ze ma rencek spoustu prace a tu ma diky jemu, takze nevim o co jde, kdyz toho stejne vic nestihne. mozna na to mam moc "lidskej" pohled, ale tyhle licencni postupy se hodej do jinych procesu nez zrovna na lesteni.
No jo, ale tady jde o to, ze kdyz nekomu prodas "prava" tak bys mel dodrzet podminky.
tapp - dik za zastani.
Luke_288 : Hele ja ani zadnou smlouvu puvodne nechtel. I dudu rikal jak mu muzu verit, ze on s lestenim fakt konci. Ale nakonec mi byla smlouva doporucena. A ze ja nekomu dam 50k a za par mesicu jsou najednou jiny stranky a dudu s nima spojenej - asi bys taky nadaval bejt na mem miste. Proti dudumu jsem mic nemel, lesteni me naucil, a pak jeste hodnekrat mi radil po tel. nebo emailu, protoze za den skoleni se clovek praxi dokonale nenauci. I sam dudu rek ze pro nejaky kamose treba nekdy neco vylesti - to mi bylo jasny, kdyz to umi a bude to jeho kamarad, nebo pro nemce kdyz je od hranic. - ze treba bude delat kola pro the tima na zimu, beru - jsou kamosi z bravaklubu nebo ja nevim odkud.
Ale ze ho tedka potkam na srazu s bravem ktery udajne prodal a je tam sam za sebe (zadny kolegove s tech novejch stranek) a on tam vypina reklamu na lestemekola a na ni je jeho tel. cislo - tak mi rekni jak by ses na to tvaril ty na mem miste......
Myslis ze ja prahnu po nejakym hádáni, pokute nebo soudech? fakt ne - ale to jak do dopadlo me fakt stve a blbce ze sebe delat nenecham. Zkus se na to podivat z me strany jak to vypada jo...
A to ze jsem nevzal kola o tappaji bylo proto, ze tappaja na to spechal a chtel je mit pokud se pamatuju do tydne hotove, na coz jsem zrovna nemel cas.
rencek: chápu Tě, jinak ve spojení se mnou mi Dudu a Týnci řekl doslova "kola už neleštím, ale vyleštění těch Tvých zařídím u kámoše co propaguju jeho firmu"...takže asi takhle, jinak Bravo opravdu není jeho, má svolení od nového majitele jezdit a ukazovat ho na srazech...

20.07.2006, 07:41 |
zuzie Luke_288: Promiň, ale asi jsi uplně správně nepochopil situaci.To Rencek zaplatil za know how, Dudu inkasoval peníze,předal informace a součástí obchodu bylo, že už dál leštit nebude.Takže komu asi tak jde jen o peníze a kouká se jen na sebe - Dudu. To že potom se rozhodl, že to vlastně dělat dál chce je už ale bohužel jeho problém. Podepsal od advokátů připravenou smlouvu a s jejíma podmínkama byl obeznámen.Nemůžeš něco prodat a pak si to vlastně "nechat", ani to prodat víckrát. To tak v obchodě běží. Takže chování Dudu považuji za hodně nefér, a i on to přiznává.Toť vše.
ne, ja tu situaci dobre, jen nechapu vase reakce jak moc to hrotite. na druhou stranu mi to muze bejt uplne fuk, nemam s touhle praci vubec nic spolecnyho a nic mi do toho neni, jde mi jen o ciste lidsky hledisko, nekdo me neco nauci, sice za penize, ale ty penize se mi urcite vrati, jinak bych to nedelal a pak jeste bude ten dotycnej ten, na kteryho si budu stezovat. ja osobne bych nikdy smlouvu o tom, ze uz to delat nebudu nepodepsal, neznam dalsi podminky, ale tohle mi opravdu prijde ulitly.
co se tyce brava, tak to je jediny o cem trochu vim a je to jak psal Timo. tim bych to asi ukoncil, protoze jak rikam, nic mi do toho vlastne neni...

20.07.2006, 08:36 |
Alííí Jj, jako: 20/07/2006 05:12 rencek - Když jsem v Hradci Dudu viděl s jeho Bravem, který mělo bejt už rok prodaný, a tu reklamu, taky jsem nevěděl, co se děje. A to jsem ještě netušil, že má "zákaz" leštit... :oO
A nechápu, proč teda Bravo prodával, když s ním chce jezdit na srazy, a chlubit se s ním...????????????
teda, to jsou dohady...
nechápu, proč se do toho montujou lidi, kterým do toho nic není... to ad 1)
a ad 2) mám za to, že si to rencek a dudu nakonec nějak rozdělili, ne? že ten, kdo to má k renckovi daleko se klidně může obrátit na duduho...
ale nevidím do toho, jen jsem tuhle informaci od rencka tuším před nějakou dobou někde četl v jiném příspěvku...

20.07.2006, 10:35 |
Dudu_481 | Upraveno: 2006-07-20 10:39:27
Jestli se teda k tomu můžu vyjádřit: Bravo už mi neříká pane asi tak od ledna. To tady asi spousta lidí ví. Dohoda zněla asi takhle: auto odvezeš na sraz, "oplotíš" ho, dáš kolem reklamy. Když se lidi budou ptát, tak jim řekneš přibližnou cenu a pak je odkážeš na www stránky.
A co za to mám já? Uznání za dobře odvedenou práci v podobě pohárů, který na srazech Bravo získává....
Rencek: pokud jde o moje tel číslo na reklamách tak to jsem ti vysvětlil. Od tohoto srazu tam samozřejmě nebudou - pokud to má bejt jablko sváru, ok. Lidi který se mi ozvaly na můj tel a byly z okolí Prahy jsem odkazoval NA TEBE. Jestli je to takovej problém, tak moje číslo zmizí. A uvědom si, že by se mi to asi špatně vysvětlovalo klukům od www.lestimekola.cz protože každej sraz je stojí jen na sponzoringu nemalý peníze...
zuzie: nikomu leštit nepomáhám. Jsem si vědom následků. Pošli za mnou na srazu někoho neznmýho, nech někoho zavolat na moje číslo..... prostě si to vyzkošej. Opravdu jsem od toho dal ruce pryč.
Je mi jasný, že se asi cítíte podvedený. Měl jsem vás oba informovat o tom, že budu jezdit s bravem u kterýho budou reklamy. Měl jsem ale trochu fofr ve škole - státnice nejsou med - takže jsem se k tomu nedostal a ani jsem netušil, že z toho může vzniknout takováhle aféra. Tímto se omlouvám.
tykeev: přesně tak bylo. Možná díky tomu, že jsem předem Renckovi neřek jak se přesně věci mají, začaly dohady. Doufám, že jsme si to všechno vyříkali.

20.07.2006, 10:46 |
Alííí tykeev: Jj, máš pravdu, takhle nějak jsem to registroval taky...! Proto se divim, že tu padlo slovo "zákaz leštění"...???? Navíc cenovka 50.000,- (poku je pravdivá) mi přijde celkem málo, teda jako brzká návratnost...aspoň myslim.
aliii - ten zakaz lesteni se spis tyka toho aby dudu dal v tom nepodnikal chapes? (jako reklama, nabidky na netu, www stranky atd..) To ze muze delat kola pro kamarady jako treba the tima nebo nekoho z budejek to mi az tak nevadi. TATO SITUACE VZNIKLA tim ze dudu tady na autohifi nabizel lesteni ve spojitosti s lestimekola a ty stranky lestimekola jsou taky napsany na nej. A pak ta reklama s jeho tel. na srazech. To vše par mesicu potom co mi lesteni prodal.
Stepane, jen takovej dotaz mimo tuto situaci - ten clovek co od tebe koupil bravo ho ma na co? Na denni jezdeni takovy auto asi neni a na srazy s nim jezdis ty - to mi prijde takovy zajimavy, k cemu ho ten pan ma... :-)
ja myslim ze to moc resite
to tvrdim od samyho zacatku, ze se to asi moc hroti...
rencek: v Bravu vidam po Budejcich cloveka, kteryho neznam, takze to auto obcas k videni je i bez Stepana
rencek: ten člověk dělá do show biznysu. Víkendy má většinou vystoupení takže by auto stejně stálo v garáži. Když potřebuje domluvit něco důležitýho nebo se chce jen tak projet, bere si bravo. Věř mi, že je to člověk kterej ty peníze co mi za něj dal - to jsou pro něco "drobný" resp. peníze který vydělá za pár měsíců.
Co se týká reklamy - vedli jsem spolu dlouhej rozhovor kde jsem ti to vysvětlil. Taky jsme se domluvili, že vše uvedu do pořádku a za tím si stojím.