Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 jitro:-)

o Navštíveno 85x o
o 06.10.2005, 20:26 | rossi.x
cau Ondro. četl jsem tvuj příspěvek A vs P. porovnáváš to přehráním original cd, nebo zkoušíš i pálený? a proč nemusíš mp3? jaký je % ubytek kvality proti audio cd?

o 06.10.2005, 20:36 | TAZZZZ
mp3 tady nemusi asik skorem nikdo
o 06.10.2005, 22:00 | Pagoš
Je reč o kvalitě mp3? Mám (za pár dní bude hepší :-) ) rádio v pořizovací ceně 6k a bylo úplně nové. Nevěřil jsem vlastnim uším, jaký je rozdíl, když si pustíš originál cd a pak z něho vytvořenou mp3...
o 07.10.2005, 08:24 | jitro
rossi : ahoj, psal jsem sem vcera, ale dnes koukam, ze tu nic neni!????? Nevim, jak je to mozne, ale... Ja osobne se snazim poslouchat jen origo CD, nebo prepalena origo CD. To je jedno, nebot pri kopii 1:1 se kvalita nemeni. Co se tyka MP3, tak teprve na Alpince je videt, co je to za smejd a s hudbou jako takovou ho spojuji jen na kompu kuli mistu. Jdou udelat i kvalitvi mp3, ale datovy tok nesmi klesnout pod 320 Kbps a to uz jaksi pri tvorbe CD straci vyznam. Pri tomhle toku a radkovani min 44.1 se usetri tak 35-40% mista a to je na nic. Radeji 2x audio CD, nez 1x Mp3. Navic mp3 je take hodne zavisle na pouzitem kodeku a typu kodovani, normach iso atd. Osvedceny je podle me kodek LAME 3, PCM, ale stejne pri kompresi do Mp3 strati hudba prostor a dynamiku-uschne a to i prez svoji (pri 320 a vic) digitalni bezchybnost. Ja jsem se s Mp3 nalaboroval az moc a stejne k nicemu. Doporucuji se MP3 obloukem vyhnout. Kazdy na to drive, nebo pozdeji prijde sam, ale stoji to zbytecne znicena CD a mraky casu a nervu. MP3 NE.
o 07.10.2005, 18:30 | rossi.x
hmmm. to je mazec. já taky vidim výhodu hlavně v uspoře místa. svůj archiv odhaduju na + - 80 GIGA MP3 . to bych se z Audio cd posral:-) na konvertění používám Cd EX.
nevim jestli dobrej nebo špatnej:-) bitrate mam nastavenej variabilní, min. 320kilo. je teda pravda že jsem neměl možnost slyšet rozdíl na něčem " kvalitnějším ". spoustu muziky je taky problem vůbec sehnat, a to ani nemluvim o junglovejch setech. a i ta kvalita setů je diskutabilní. takže co mi zbejvá když chci v autě (momentálně žádný nemám:-((((( poslouchat D"n"B ,kterej seženeš převážně jako mp3? proto mě zajímá ten procentuální ubytek zvukový kvality. abych zhruba věděl co tam neuslyším:-) a ještě tvůj názor: myslíš že třeba ta tvoje A//// přehraje mp3 "kvalitnějc" než třeba Pio, Sony, nebo cokoliv jinýho, prostě, jestli se vyplatí dražší HU když budu mastit převážně mp3:-)))))))))))) ?????? (origo cd a pálený spíš sporadicky:-)
o 07.10.2005, 19:15 | jitro
to je orisek. Kdyz chces prevazne MP3, tak rozhodne PIO. Alpinka je umi az moc a tak ukazuje nedostatky ve velke mire. To je sice hezky vedet, ale bylo by to dobry tak nato, aby ses kochal, jak jsi mel o MP3 pravdu a jak je to fakt hnusny. To neni tvuj zamer, takze alpinu na mp3 ne-zvuk je fakt na MP3 hnus. Pioneer zahraje gut vse, ale i mp3ky se ne nem daji poslouchat v poho. Asi u pioneeru venuji vice usili na to, aby tolik rozsirenej format zaznel. Hlavne, at te nenapadne kupovat Sony. Tam sice taky neuslysis rozdil mezi audio CD a mp3, ale jen pro to, ze sonak je tak plochej a tupej, ze to, co z nej leze at je to tuner, cd, nebo MP3 zni jako blba MP3ka kompletne.

V tvojem pripade doporucuji Pioneera. Budes spokojenej.

o 07.10.2005, 19:25 | jitro
jete ta otazka ubytku kvality a degradace D&B. Ubytek kvality je pri tomhle datovym toku minimalni, tak by mely byt zachovany i detaily. Znit to bude sice porad, jako MP3, ale bude tam vse. U pia se MP3 fakt neboj. Mel jsem 3roky pioneery ruznych modelu a hraly stejne dobre. Ted mam A a nemuzu poslouchat jak tuner, tak MP3. Odmenou za to je mi ale zazitek pri poslechu CDA a zvuk se pro me stal pravazujici prioritou a jsem ochoten obetovat i znacnou audioteku v MP3.

Jeste jedna vec. Ty pouzivas mp3 jen na kompu vid? Radeji bych si overil, jaky datovy tok zvladne, protoze posledni pio mi zacalo sustit asi pri hranici 300kbps. CDEX je gut, akorat bych nedaval variabilni tok, ale radeji pevnej. Ty variabylni mi docela zlobily a nevim proc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3156 sekund.