Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2: assassin

o Navštíveno 544x o
o 25.07.2006, 08:19 | Alííí
Ty woe, včera jsi mi ani neřekl, že jedu celou dobu s SPZ ! Já motorku připravil do Brna na ty Superbiky, aby mě tam benga nemrd*li, a zapomněl jsem jí zase sundat...! :oOOOO
Přijedu domu, a zděsil jsem se, co to tam vzadu mám...!!!! Ty seš teda kámoš... :o)
Jo, jinak v pohodě, chybělo tam 0,4 l.

o 25.07.2006, 09:24 | assassin
me to prislo naky divny ze mas vzadu na motorce ty cislicka:)))))
Ale zase kdyz sem videl ze nejses navlecenej v hadrech, vzadu obyc guma... tak ze ses prepnutej v 'pomalejsim modu' :)

hlavne jaxi mi ujel z namesti pres ten chodnik:)))))... sem te pres helmu nevidel, sem se furt otacel a koukal co tam zas tvoris za predstaveni a ty uz si byl nekde v haji:)))

no vidis a kvuli ctyrem deci si to setril a doknce sis odpustil i zadni kola.... a to uz mi prislo na Aliiiho divny:)))))

me se libi jak to jede s tima slickama... akorat takhle s batuzkem a bez tlumice muzu na vyjezdech davat tak pul plynu jinak riditka kmitaj jak prase.......

o 25.07.2006, 09:48 | Alííí
Mě úplně polil studenej pot doma... :o)))
"Pomalejší mód" - co to je? To moje Aprilka nezná...

Nebyli tam žádný diváci, nemělo cenu tam zas nechat celou zadní pneu jen kvůli tomu, že je tam novej asfalt.. :o) Ale Hůlisovi jsem nabízel, že mu pomaluju bazar, když to v Hořovicích polil tim novym. Vypadalo to tam pěkně, olympijský kruhy by se tam vyjímaly... :o)
Třeba jako tady v tom videu u Žebráka... :o) A taky před policajtama v Hořovicích...

[ Link ]

Radši šetřit 20 km, než celou sezónu shánět na e-bay nachipovanej motor... :o) Však já to zase příště doženu, neboj... .o)

To chce vyměnit bike za SM, pak to půjde samo, a výjezdy budou pod plnym plynem pořád... :o)
o 25.07.2006, 09:58 | assassin
SM bych bral vsema deseti... ale nechce se mi dat tele pryc a na slusny SM k tomu nemam:(

tu uz mi celkem slo i ve stupackach.... ale na tom slicku to trenovat nebudu:)
o 27.07.2006, 12:00 | Dwarf
Jeste, ze bydlis daleko od nas, abych se nemusel pri kazdym vyjezdu divat, kde co letiiiii! :)

Jinak jses asi regulerni blazen chlape :) Jeste jsem te nevidel radit, ale musi to bejt neco :)
o 27.07.2006, 12:11 | Alííí
Dwarf: :o))))))) WOE. I když, asi máš pravdu... Někdy mi to vyjde, a ozvu se - až zrovna nebudeš někde fotit na srazu ženský zadky... To video nahoře v odkazu je sice nic-moc kvalita, ale pár kousků je tam celkem povedenejch...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3946 sekund.