Navštíveno 1266x

takhle vypada to co jsem zacal na novou verzi ty znacky.... zatim jen motor..... v tom profilu jde ozubenej reminek a na konci bude hridelka se znackou...jako to bylo u predchozi verze..... podobne bysme to pak udelali na cupru:)

jo a pracuju na tom aby tele nebylo ratbike a vypadalo zase jak ma..... zacinam tlumicem- origo stav:

takhle vypada ted:

a pridelanej bude takovouhle objimkou:

25.07.2006, 10:12 |
Alííí Kluk šikovnej... :o)
takze kdyby bylo potreba neco vyfrezovat nebo vysoustruzit... tak se nejak dohodnem.....podlozky atd.....
navic hodlam pokoupit naky maly cnc... tak nejaky duralovy vychytavky ......

25.07.2006, 10:33 |
Alííí Jasná páka.
Tak mě napadlo - vysoustružil bys mi kasli na Leona z bloku? Ale aby to šlo přihlásit na SPZky... :o)))))) Materiál si seženu v práci...
az bude cnc tak mozna 1:10 :))))) nebo ze bych koupil tu masinu co sni v rusku vydlabali moskvice z ocelovyho ingotu:)))))))
mechanismus na otáčecí značku měli jednou na ebay bylo to jen nějaký servo vcelku jednoduše to vypadalo ...
Marauder: ja to mam funkcni na moto..ale prototyp... ted to delam znova a poradne....
Aliii to chce v budoucnu na karu.........
[ Link ]

25.07.2006, 13:19 |
Alííí assassin: Tak v klidu, nemusíš tu na mě hned všechno vykecat... :o)
že je Alíí gauner víme všichni takže nás nic nepřekvapí ...

25.07.2006, 13:21 |
Alííí Marauder: Ty aby ses nepřidal, co? :o) Tak dík, no.
a prznič diskofilních děvčátek

25.07.2006, 13:24 |
Alííí Že si nechám za nick taky napsat (M) a smažu tě ze světa!!!! :oP
moc pekny podle toho videjka.moc...kdyby bylo uz neco podobnyho na auto hned se hlasim

25.07.2006, 15:48 |
Daryl (A)
na auto by to neslo ? :)

25.07.2006, 16:11 |
PRESS jj to by bylo zajímavý o:-)))

25.07.2006, 16:41 |
Cenda mel bych zajem, podle ceny, o verzi na masinu (GSXR 750 K1). Hod mi kdyztak info do mailu, pokud bys chtel udelat dalsi kus.
to je dobrý :-) šikovná věc na bodovej systém
assassin> hele jestli to není super tajné,nebo to nemíníš chránit patentem, nemohl bys mi poslat náčrtek toho mechanismu.Popřípadě výkres.Celkem se mi to líbí a vyrobit bych to snad zvládnul v práci na CNC.
BTW: Snad by to naše DECKEL MAHO 70eVolution zvládlo :-)
verze na auto pravdepodobne bude, ale komercne to delat nehodlam.... to bych moh rovnou frezovat bouchacky:))))
Asi par kousku pro zname, preci jenom kdyby toho bylo moc ztratilo by to efekt, sli by po tom na stk atd...
mozna nakreslim naky nacrtky a hodim to sem, ale myslim ze kdo to zvladne vyrobit tak to dokaze asi i nejak vymyslet, zpusobu jak na to asi existuje spousta...