Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pneuservis story

o Navštíveno 118x o
o 07.10.2005, 09:47 | Šestikule
Tak mi včera dorazily sedmnáctky gumy a vyrazil jsem přehodit kola. V pneuservise si bobík A bere sedmnáctky se sjetejma guma + nový gumy a jde to přezouvat. Mezitím bobík B zvedá auto a sundává původní kola. B si bere od A první komplet a vyvažuje. B si jako druhé kolo bere komplet se sjetou gumou a chce vyvažovat, říkám mu, že to ještě není přezutý a on že si prej nevšim (vzorek nula nula nic).
A končí práci a B vyvažuje druhé kolo. B jde na třetí kola, "sakra to hází, to jsem ještě neviděl, to nepůjde vyvážit". Nějak se mi to nezdá, tak volám A a on k B "to máš blbě nasazený". B to nasadil naholo bez středícího kotouče. A jde po své práci.
B nasazuje první dvě kola na auto a jde vyvažovat třetí. Vyváží, nachystá si ho k autu a jde na poslední kolo. Bobík C vidí tu rychlost a jde mezitím to třetí kolo nasadit na auto a utahuje (to je důležité).
B končí čtvrté kolo a nasazuje na auto. Ještě jde zkontrolovat to co nasazoval C. Kuwa, říkám si, aspoň je svědomitej. Odjíždím.
Po půl kiláku začne kolo nasazované C bouchat, sakra, on mi to asi blbě vyvážil. Rány jak svině. No, doploužím se domu, protože už je to blíž jak zpátky do servisu. Zvednu a uvidím ne.
Zvednu, chci roztočit a kolo mi málem zůstane v ruce. 3 šrouby vytáhnu prsty, další 2 drží na závitu. Tak to vidím tak, že B to při kontrole už nešlo dotáhnout (protože dotáhl C), tak přehazuje dotahovák na povolování a povoluje. No, B neměl asi zrovna svůj den.
Každopádně teď budu před vyjetím ze servisu všechna kola kontrolovat klíčem. Ale píšu to sem hlavně proto, že tohle se stát manželce, tak si řekne, že to jen něco bouchá a normálně s tím někam jede. Ještě že na pneu jezdím s jejím autem já.

o 07.10.2005, 09:52 | Deliquente
Ja bych se po utahnuti vratil do servisu a borce A,B,C bych poslal do P...
o 07.10.2005, 09:57 | tykeev
tak tak... pořádně je tam sjet zjebat
o 07.10.2005, 10:01 | MiraF
...takže Bé je špatně?,...:-)))?sorry,.....máš pravdu,ještě,že jsi tam jel Ty a né manželka!
o 07.10.2005, 10:05 | unregistered001
kterej servis to byl?
o 07.10.2005, 10:06 | Šestikule
Já jako nejsem naštvanej natolik, že bych tam na ně vběhl, spíš prostě obecně, že dneska můžeš mít skoro všechno, ale pokud si to člověk neohlídá, tak tě ojebou (ať už na práci nebo finančně). Asi zase začnu jezdit ke starýmu dědkovi, kterýmu to sice trvá hodinu, ale člověk si aspoň pokecá a práce je kvalitní.
o 07.10.2005, 10:06 | Pagoš
To je skoro na přesdržku, ale blbě se to dokazuje :-(
o 07.10.2005, 10:07 | Šestikule
KUba: FAST, ale nechci je pomlouvat, jinak jsem s nima byl vždycky spokojenej. Tohle se asi holt prostě občas stane, ale nemělo by.
o 07.10.2005, 10:08 | unregistered001
promin, ale to by se stavat nemelo, asi by to chtelo zajit za sefem te dilny, aby sjednal minimalne napravu
o 07.10.2005, 10:08 | Tweety
Nemehla to jsou. Stalo se mi něco podobnýho a od té doby si pneu přezouvám sama.
o 07.10.2005, 10:09 | Pagoš
No nevim, tohle by se nemělo stávat vůbec. Vem si, že s tím autem mohla jet skutečně Tvoje manželka a kdby jí upadlo kolo v rtychlosti kolem 100km/h, tak by to nemuselo dopadnout úplně nejlíp. Minimálně bych se tam vrátil a řekl jim, co se mi stalo, aby se nad tim alespoň zamysleli.
o 07.10.2005, 10:14 | Area51
Nakopat je vsechny do P, jedine tak si to uvedomej... Jeste ze s timhle jezdim za jednim starsim clovekem co ma malou dilnicku... clovek si pokeca.. obcas mu pomuze... kola si u nej dotahuju sam... a jsem spokojenej... Aco se tyce vyvazovani tak je to borec:) Vyvazil i bouchlej rafek n askodovku:o))))
o 07.10.2005, 10:16 | jenicek
jezdi k nam do obnovy na hercikovu... tam obouvaj aji nase bmw...
o 07.10.2005, 10:19 | Scream
dělas si prdel? blbě dokazuje? zavolal bych odtahovku at mi to natahne na plato, odveze do nejbližsiho servisu, tam bych si to nechal opravit. (počítam, že se mohla poskodit naprava, jestli ne, tak se proste poskodila) a s fakturou bych sel za šefem
o 07.10.2005, 10:41 | BadyS
no pneuservis to je vždycky něco :-( ......taky sem si užil, ted už jezdim do KK pneu a naprostá spokojenost, za 10min hotovo i s koupí pneu,....a ceny praci přijatelné..
o 07.10.2005, 12:18 | M.Á.R.A.
naštěstí si auto přezouvám sám.
o 07.10.2005, 13:39 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
jj,s manželčiným autem a servisem jsem si taky užil svoje......měnily komplet kotouče a destičky.Auto jsme přivezly k nám na firmu,druhý den ráno jsem s ním vyjel z garáže a koukám,že na zemi je flek...koukám pod auto,kde by to asi mohlo téct...a ejhle ,nedotažená brzdová hadička.Tak jsem ji dotáh a pro jistotu i na té druhé straně.Popojedu kus...tak trochu z kopečka zatáhnu ručku..teda chtěl jsem.....a málem jsem s ní praštil do střechy....maníci zapoměli zapojit lanovody.Říkám si,kuwa,že by na mě byli nasraný....tak jsem to zapojil,není to žádný problém,jen jsem se mírně umazal.Manželka s tím jezdí tak 14 dní a jednou když odjížděla od firmy,tak projela přes díru a ozvalo se takový zacinkání od zadního kola...říkám si,sakra co to může být,nikdy z toho takový pazvuky nelezly...radši jsem sundal kolo a koukám,kde je zakopanej pes......no maníci ze servisu tak nějak zapoměli dotáhnout zadní brzdové třmeny......No,přemýšlým o tom,že si do firmy pořídíme nějakej zvedák a budem si auta servisovat sami....
o 07.10.2005, 13:50 | Daryl (A)
jj ted je to v servisech nejaky krizovy. Ja uz se bojim davat auto do servisu. Asi budu jezdit jen do rychloservisu, kde u toho muzu stat a koukat se.
o 07.10.2005, 15:09 | Jirka-328 | Upraveno: 2005-10-07 15:10:04
Jo to mě zase borec, v pneuservisu kde jsem koupil bezpečnostní šrouby na kola , když je tam dával tak mu tam rukou nešel ani chytit, tak to vzal rovnou vzduch. pistolí. To mu nešlo už vůbec , tak to zkusil ještě a voholil ten šroub uplně že na něm nebyl závit. Řikám kurva chlape tos tam dal přes závit nebo co? Nakonec jsem zjistil že ten šroub co tam rval nebyl na BMW a měl jiný stoupání......
Naštěstí to odsral jen ten šroub

Takže bacha na to, nebo si to všechno udělat sám........ ach jo

o 07.10.2005, 17:51 | Scream
jirka: no to si delas prdel. no a ted si vem, ze by ho tam nacpal, ty by sis toho nevšimnul, pravděpodobně bys to zjistil až za dýl a měl bys na každym kole ztrzenej jeden zavit v nahoji na kazdym kole a musel bys kvuli tomu menit všechny náboje. to by byl teprve mazec:-)
o 07.10.2005, 21:05 | maresk
jj, právě proto jezdím jen do jednoho pneuservisu - kluci jsou ochotný, příjemní, pokecáme a hlavně - jedou stylem maník A levá půlka auta, maník B pravá a vzájemně si to po sobě zkontrolujou.

mimochodem nedávno jsem tam vezl na přezutí mamky Pažouta 106ku a po sundání kola mi říká "hele, ten pravej zadek je nějakej divnej - sáhl na to a říká "sáhni si - ložisko je v hajzlu :-( - když jsem ložisko vyměnil a volal to mamce, tak říkala "aha, proto to zezadu hučelo a bouchalo" a mě málem kleplo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3404 sekund.