Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Fólie

o Navštíveno 889x o
o 26.07.2006, 14:06 | MAGICFOL
Tak co pánové, jaké máte zkušenosti s PČR, kašlou na to jako doposud?

o 26.07.2006, 14:22 | choze
včera mě za ně sejmuli, bez atestu co mají jako vzor nemáš šanci.
žádnej jinej atest neberou..
o 26.07.2006, 14:27 | Luke_288
u me teda zatim v poradku, asi zalezi jak moc je mas tmavy.
choze: a za kolik to bylo?
o 26.07.2006, 14:37 | choze
luke - za nic - sepsal to a předá to na odbor dopravy
o 26.07.2006, 15:53 | michal_smsmsm (A)
co musej mit za atest? 8SD pod folii enbo jeste nejaky formulare k tomu nebo jak? me by tohle zajimalo jak je to se svetlama, mam na mysli xenon na autech kde z vyroby rozhodne xen. vybojky nebyly, konktretne, jestli mi staci ze na technickou budu prehazovat lapmy za origo, nebo jestli dostanu taky pokutu za to ze s nima jezdim?
o 26.07.2006, 16:00 | choze
jj musíš mít atest 8SDxxxx a k tomu kartu a několika stránkový lejstro s podrobným popisem.
o 26.07.2006, 16:25 | KFL | Upraveno: 2006-07-26 16:33:57
divny .. ja mel folie uz na 3 autech delanejch ve 3 ruznejch firmach a jediny, co jsem kdy dostal, byly samolepky na oknech, zadny formulare, karty, nic .. pravda je, ze jsem mel folie obvykle pouze na zadku, takze to bylo policajtum jedno ;)
o 26.07.2006, 16:45 | Luke_288
jaky lejstro? to je nejaka novinka nebo co? ja myslel ze staci atest karticka
o 26.07.2006, 16:56 | KFL | Upraveno: 2006-07-26 16:58:59
Mrkni sem [ Link ] .. dole mas napsano, co ti firma musi dat k foliim:

"Držitelé Osvědčení o schválení nebo jejich pověřená montážní pracoviště mají povinnost upravené zasklení označit štítkem se schvalovací značkou (ATEST 8 SD xxxx) s číslem svého schválení, způsob úpravy a minimální celkovou propustností. Dále jsou povinni dodat majiteli vozidla dokument (Certifikát, osvědčení či typový list) ve kterém jsou uvedeny tyto údaje:

Typ a výrobní číslo vozidla (VIN, č. karosérie), číslo schválení MD, způsob úpravy, minimální celkovou propustnost, vyznačení míst provedených úprav, datum provedení úpravy skel a podpis oprávněné osoby s razítkem montážního pracoviště."

Obvykle se dava modra karticka velikosti TP anebo certifikat. Nicmene pokud si to stanovisko vykladam spravne, tohle vsechno se tyka pouze prednich bocnich a celniho skla. Ocividne je vyhlasce vicemene ukradeny, jak mas udelany zadni bocni a zadni sklo.. coz je jedine dobre, pac krome atest samolepky na tonovanejch zadnich sklech nic jinyho nemam ;)
o 26.07.2006, 19:43 | MAGICFOL
Já žádné problémy, ani na starém autě - bez připomínek. Tímto si nechci dělat žádnou reklamu, třeba to je jinými mravy na Moravě.
o 26.07.2006, 21:57 | audioland.cz
Choze: Jaký lejstra? Že neznám nikoho kdo dostal něco víc než nálepku na okna plus kartu jak píše KFL. Píšeš nesmysly.

A především, policajta nezajímají žádny papíry, mě stopli 2x před 14ti dnama, jen kontrola, nechali mě bez problémů, jen že bych ty folie mít neměl atd...jeste se mě ptal jestli jsou to folie nebo tonovaní, to jsem nějak nepochopil..bavil jsem se s něma o tom a žádný papíry ani atest karta je nezajímají, protože si je může každej na komplu zfalšovat. Jediný co je zajímá je samolepka a vlastní úsudek. Říkali, že problémy bude dělat malokterý policajt, protože většina to chápe a líbí se jim to a sami to mají na svých autech...stejnou zkušenost má i kamarád, s těma nálepkama na foliích, takže tady nemusíte dělat vědu s nejákýma papírama, je to kravina.

prostě základ je nemít to uplně tmavý, slušně se chovat a natrefit na normalního policajta a ne na zakomplexovanyho debila. Já už to vůbec neřeším ten zákon, je to jenom nafouklá bublina.
o 26.07.2006, 22:54 | KFL
palmer> Z ceho soudis, ze pisu nesmysly? Cituju stanovisko MD a fakt, ze firmy davaji zakaznikou modry karty, nic vic. Stejne tak fakt, ze zadni okna stanovisko neresi..
o 26.07.2006, 23:42 | audioland.cz
KFL: špatně jsis to přečetl. Psal jsem , že dostaneš nálepky, modrou kartu a to je vetsinou vse, jak píše KFL!! Jen jsem potvrdil, co jsi psal, takže se omlouvám, jestli jsi to pochopil jinak. Ty nesmysly byly na Chozeho.
o 27.07.2006, 06:57 | KFL
Palmer> Jezis, pravda .. to je tak, kdyz u toho clovek sedi vecer ;)). Sorry ;).
o 27.07.2006, 14:11 | hanzz
stejně by sebrat body za folie neměli, možná tak dát pokutu. Nejdřív by stejně ale měli ONI prokázat, že máš menší prostupnost světla než je povolená...

[ Link ]

-----------------------------
Některé doplňky však mohou na autě i "přebývat" a řidiči za ně mohou dostat pokutu. Příkladem je módní modré "neonové" podsvícení podvozku. Lze ho postihnout jako nepovolenou úpravu vozu.

"Body však za nedovolenou úpravu auta nehrozí," říká Roman Skřepek z policejního prezidia. Jeden bod majitel auta dostane, pouze když si nepovoleně připevní na střechu auta maják.
-----------------------------

o 27.07.2006, 14:34 | choze
palmer - co to meleš, vytahl na mě 3 A4 jako vzor, že tohle je platný certifikát, kde je vše rozepsaný a jsi povinen jim to předložit na požádání , nebo dodat později když to nebudeš mít u sebe, ta kartička je jenom osvědčení otom že ten certifikát máš.
Takže pokud jsi trefil na takový poldy máš kliku, bejt to někdo kdo jde po tom striktně asi by ses divil.....

o 27.07.2006, 23:11 | BULOH
To myslím si že s foliema to nebude tak horký.
Já mám na kartičce uvedené procento zatmavení a atest 8SD a na folii mám nalepenej štítek, kde je atest 8SD a taky procento zatmavení.
Žádný 6 ti stránková lestra nemám a určitě nebudou potřeba.
Pkud se budeš chovat slušně a vysvětlíš jim¨a aukážeš atest a procento zatmavení, tak ti rozumnej policajt nic neřekne.
Mě dokonce pochválil jeden xenony, jak mi to pěkně svítí.

o 28.07.2006, 10:33 | choze
BULOH, ale to je o tom na koho narazíš, na toho co jsem narazil já byl nějakej pplk. a byl nějak nasranej, takže jsem to ani na místě neřešil...

ano atest 8SDxxxx, je platný, ale k tomu jsi měl ještě dostat zmíněné 3 A4.
ale pro běžnou kontrolu jim stačí ta kartička, pokud ale budou požadovat kompletní certifikát jsi povinen ho předložit.....
o 28.07.2006, 10:49 | Zdenek (A)
choze: Pri slinicni kontrole predkladat certifikaty? To snad ne? Kdyz votunis cely auto vecma s certifikatama, tak s sebou musis vozit knihovnu se sanonama plnejma certifikatu? To abys na to mel privesnej vozejk!!!
o 28.07.2006, 10:50 | choze
Z - já nepsal že při silníční kontrole, ale napožádání dodat - předložit později na úřadě ke kotrole.
o 28.07.2006, 10:57 | Zdenek (A)
ok ;-)
o 28.07.2006, 10:59 | choze
;o)
o 28.07.2006, 20:36 | Pagoš
No ty woe, u mě zatim nic, stále čekam, kdy to přijde....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3309 sekund.