Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > For All and Scream

o Navštíveno 77x o
o 08.10.2005, 16:18 | MaSuZaPi_Vašek | Upraveno: 2005-10-08 16:22:30
Tak jsem měl možnost dostat se k počítači až dnes,už jsem byl informován o tom co jaksi bylo o nás s Honzou napsáno v jednom starším příspěvku,jak můžete sakra napsat,že z nás obou MaSuZaPi lezou podivné věci??Přesně tohle jsem nesnášel na druhém foru.Dohady a urážky.Snažil jsem se jen poradit,bohužel jsem slovem rekreační audio měl na mysli audio típků,kteří mají v autě jeden velkej noname,kterej neni ani na SQ,ani na SPL,je prostě z hlediska kvalitnější reprodukce na h...o.
Hlavně,že jsou tu i lidé kteří nemají pomalu ani auto natož nějakou sestavu,max. si něco přečetli v časáku a ende,do těch se nikdo nepustí,ale dohady s lidičkama,kteří jsou schopni poradit,to jo,to se vám zamlouvá.Máte štěstí,že jsem na tom netu nebyl,protože pak by ten příspěvek měl asi tak 1000ohlasů,zase by se to zvrhlo v nesmyslnou hádku!!!!!!
Nikdy jsem tu nenapsal a kolega také ne,nic co by mělo za následek uražení člena.Ještě bych pochopil když by byl za větou alespon tenhle přitroublej ksicht...:-))
Takže Audio forever a žádný keci kolem:-)

o 08.10.2005, 19:24 | Scream
se zase nečil ne. nikoho jsem neurážel, jen sem napsal ze z vas lezou podivny věci, uz parkrat se tu od někoho z Vás objevilo něco s čim sem nemohl souhlasit. a to že to napíšu neni podle me urazka. ok.-)
o 08.10.2005, 19:27 | FSAL
Vzkazy forever a zadny keci do spatny rubriky ;-)
o 08.10.2005, 19:43 | All
Víš co, Václave, přečti si ty příspěvky a pokus se zapamatovat co jsem napsal já a zkus zjistit proč. Pokud se ti to nepovede, rád to vysvětlím.
o 08.10.2005, 21:38 | MaSuZaPi_Vašek
V pohodě nic se neděje,myslím si,že jsem vždy poradil správně,přesně tak jak to má být....Honzovy příspěvky a rady občas nečtu,ale věřím mu,není to žádný začátečník.
Tak je všecičko O.K........:-))
o 10.10.2005, 09:24 | Conan
Přesunuto.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3578 sekund.