Navštíveno 266x

To vyrazeni se zadalo nejake divne, uz v prubehu sem si vsiml, ze zmenily zpusob hlasovani. Minuly tyden rikali, ze se hlasuje pro toho kdo ma zustat a najednou dneska je to pro toho, kdo ma vypadnout!!
Ja bych teda Filipa nevyhazoval....
ja taky ne, ale co nadelas... dycky de ten nejnapadnejsi, ten lidi nejvic sere...

11.09.2005, 21:48 |
Alda Souhlas. Divny...

11.09.2005, 21:51 |
Pekys Takhle je to ale u BB propagovaný už od začátku, že kdo dostane víc hlasů, vypadne. Možná si to pletete s VV, kdy ten kdo má víc hlasů, zůstává ve vile.

11.09.2005, 21:54 |
Alda Nerikam ze tohle bylo divny, rikam ze neverim ze 80% lidi vyhodilo Filipa. Proste tomu neverim.
aldo, von to rikal na zacatku, dyz by mu meli dat hlasy na postup, to moc lidi neda, ale zavist a pod je svina, a fakt byl spouste lidem trnem v oku, pac nebyl nenapadnej jak ta tlusta kunda...

11.09.2005, 21:57 |
capo Mě by zajímaly skutečný čísla - počty hlasů. Vypadá to, že jich maj až trapně málo ve srovnání s vyvolenými, tak to radši prezentují poměrově....

11.09.2005, 21:58 |
Pekys BB nesleduju, takže nevim přesně co se tam dělo, jinak hlasování si televize stejně koriguje sama, podle toho kdo se jí nehodí. Tomu taky nevěřim.
Můj předchozí příspěvek byl spíš pro LionaVTS.

11.09.2005, 21:58 |
Alda Hm, to je fakt. Kazdej kdo min umi, hur vypada a vubec ma cokoliv co mu zavidet ho v Cechach vyhodi.
JJ t sem si uvedomil, ze sem to spletl s VV, ale to nic nemeni na tom, ze to vidim jako jeden velky podraz.
Navic, kdyz tam nenapadne poslou dalsi dva uchylaky...
to nejsou uchylaci, ten borec je primitiv a baba pica. podle me to neni podraz, to proste tak je, filip narod sral, spoustu lidi, co si budem nalhavat...

11.09.2005, 22:45 |
X-sat (M)
Nova je banda podvodníků... Totéž bylo se superstar... Nejmenovaní vědí

11.09.2005, 22:46 |
noname |
editace filip byl super sice mě připadal furt jak nachcanej ale byl supr a ty co tam poslali to je krize asi chtěj aby se tam lidi do sebe pustily a ne aby tam byla sranda což byla nebo mě to aspon tak připadlo v těch vyvolenych mě přijdou jak psycha tady jsou takovy pohodaři.
Paczqo

12.09.2005, 08:19 |
Conan Taky mě to překvapilo, že ho vyhodily ...o tom hlasování to ale říkali už odzačátku, že se hlasuje pro toho, kdo má odejít.

12.09.2005, 10:15 |
empiK (M)
Tyhle dva sou tam nastrceny. Pekne trapny bylo, jak se toho novyho ptali, kdy ho oslovili, ze de do vily:
"Ja nevim, pred chvili. Vlastne ne tak pred chvili, nevim, dneska nebo vcera."
A pak kdyz se ho ptali, jakou to ma sledovanost:
"No, ja nevim, jestli to muzu rict"
Tak asi tak :-)

12.09.2005, 14:33 |
chudy Mě to taky dost překvapilo, protože tam Filip dělal fakt prdel! A fakt byl jak pořád nachcanej :-)))
O těch dalších holkách co mohly vypadnout jsem skoro ani nevěděl, že tam jsou. No uvidíme, ale přijde mi to škoda...

12.09.2005, 18:05 |
empiK (M)
tak kdyz bych vzal sledovanost, ktera je hodne spatna, tak asi moc lidi nehlasovalo, tak nejni problem to zmanipulovat.