Navštíveno 116x

Musim se o to s Vama podělit ´protože se to muže stat každemu, jelikož jsem ve špitale dal jsem mamě svoji občanku a ma i plnou moc na vyzvedáváni pošty protože sam nejsem schopen na poštu jit bohužel dneska jsme se převědčili o tom že je to na prd přišla mi velmi duležita zasilka a ja neměl možnost ji vyzvednout tak tam šla mama bohužel jake bylo překvapeni když ji ta babizna u pultu řekla že ji to stejně nevyda a pošle tto tedy z5 tak mama ji ze vsteku aspon donutila aby napsala duvod nepřevzetí hospitalizaci a ja ted jak debil musim volat ty firmě a domlouvat se s nima at to pošlou na jmeno mamy a to jen kvuli jedny blby babizně na poště proto všem radim pokud vite že nebudete moct nechte si to poslat na jmeno někoho kdo moct bude nebo lip třeba pplkem protože tohle je děs.
stačí na poště nahlásit, že jsi hospitalizovaný a pošta ti bude doručovat do nemocnice.
jinak poštu taky nemám rád.Je to děs běs.
s poštou mám velmi málo zkušeností, ale zato je většina zkušeností špatných :-(

10.10.2005, 16:57 |
TROY pošta - netřeba komentáře

10.10.2005, 18:02 |
dj.DEKL | Upraveno: 2005-10-10 18:03:08
Měl sis to nechat znova doručit domu-tam to dají komukoliv nebo nechat prodloužit uložení (pokud to nebyl obchoďák nebo profáč) nebo nechat doručit do hospital. Na poště to daj jenom tobě nebo kdo má průkaz zmocněnce nebo notářsky ověřenou plnou moc.
dj: no mama měla moji občanku a plnou moc a stejně nic
doručeni do špitalu no jedině by to předali sestře protože ke mě by nesměli.
Asi neměla notářsky ověřenou moc...kus papíru si napíše kdokoliv. V nemocnici se to doručuje do podatelny.
dj: je ověřena jelikož to nebylo poprve co mi pro něco šla oni ke každe zasile vyžadujou plnou moc jen ta píp co tam byla dneska to nějak neuznala a balik poslala z5.
No pokud to nebyla zásilka do vlastních rukou tak to mámě měla dát !
dj: byl to uplně obyč balík
Tak je to kráva a stěžoval bych si! :o)
no neřeknu kdyby tam šla bez ničeho... jen s tvým svolením to vyzvednout, ale když měla občanku a plnou moc, tak nechápu ...

10.10.2005, 23:51 |
*DM* Jako TROY