Navštíveno 48x

jaká je min výška vzorku aby benga neprudily? diky
pruděj kdyz to je sjetý k ty značce ktera je v běhounu, kdyz je to tak 0,5 - 1 mm nad ni tak sou vpoho :)
Myslím, že na zimních 4 - 5 mm a na letních 2 - 3 mm

10.10.2005, 09:45 |
Conan Jestli si to dobře pamatuju tak 1,7 mm.
ty vole, nebylo to 1,6? když je to sjety ke značce v behounu, tak ti muzou políbit pr.... to je značka 3mm
dle zákona je ¨minimální vzorek 1,6 mm a takhle velká je i značka v tom běhounu na zimní se to vzatahuje taky,ale doporučená min hloubka je 4 mm,pak ta guma ztrácí účinost ve sněhu.

10.10.2005, 09:58 |
Conan Jo, sek jsem se o 1mm :-)
Conan (M) : ne, sek ses jen o 0,1mm - a to zes není tak strašný :-)
jako MÁRA.
Akorát s tou doporučenou hloubkou u zimáků nesouhlasím. Každá guma ztrácí účinnost s každým sjetým milimetrem. Každý výrobce má jinou gumu a jsou mezi nima docela veliký rozdíly. Dovolím si tvrdit ,že se najdou i takový rozdíly že jedna guma 4mm bude stejně držet jako jiná guma 6mm.Závisí to na mnoha faktorech. Především výrobce, potom rozměr pneu, a taky na jakým autě jsou.
Všeobecně si myslím že 4mm na zimáku mi ve městě stačí(tedy aspoň u nás, sníh je na silnici cca 10dní v roce). Já jezdím hodně na hory na snowboard a tak samozřejmě, že nová guma je nová guma, ale mnohdy ani ta není k ničemu.
A nakonec tu značku dělá do běhounu výrobce proto ,aby jsi věděl kdy máš přezout.Kdyby doporučovali 4mm, tak podle mě ta značka bude 4mm.
V každym případě 4mm je u spousty výrobců 50% vzorku.
morpheus:máš pravdu je to opravdu o výrobci třeba dunlop tam má jak značku 4mm tak značku 1,6mm a pak se to u jednotlivejch výrobců liší.
gordeous... tak tomu rikam ojet a ujet ;-)

10.10.2005, 12:13 |
Conan Mára_VR6: jo, sek sem se v opravě :-)
Takže znovu: sekl jsem se pouze o 0,1 mm a to ještě na "dobrou" stranu :-)
voe 1.6 je jeste pneumatika ? :))))))))
nevim , ja kdyz je to pod znackou tak na to nejezdim ...........
kazdopadne treba do rakouska te nepustej kdyz to je sjety na znacku :)
presne, do znacku a jdou z baraku...