Navštíveno 60x

10.10.2005, 12:20 |
htd Tak uz mam nabidku na porsche brzdice 4 + 4 pisty nebo 4 pisty na zadek a 6 pisty na predek, ale byl jsem varovan, ze kdyz dam 6ti pisty ze 1300kg auto je lehke a ze to bude bud brzda nebo jizda:)
muze mi to nekdo potvrdit? nerad bych se mlatil porad o okno. DIK
kdo brzdi prohrava ;-) joke
jj jako Luke-Jeep ale zase..........kdo nebrzdi umira
to je taky fakt... nevadi stejne vsichni pochcipame!
To HTD-kamo a kdepak jsi sehnal ty brzdy a na kolik tak vyjdou?(taky zvazuji UPGRADE)Diky ti moc Thullo

10.10.2005, 13:22 |
htd pocitej za sadicku od 15tis. vys pak uz podle typu
pak pripocitej jeste kotouce

10.10.2005, 13:45 |
FXS htd: sadu myslíš jako 4 třmeny a nebo sadu jako třmen + příslušenství
jinak si myslim že to to taky záleží na brzdovým válci, jak ti to bude fungovat, protože pokud vím, mění se často brzdy a k nim i válec aby to mělo správnej účinek........možná se pletu.....kdyžtak mě opravte....

10.10.2005, 13:59 |
htd FXS ma pravdu
mam valec z 944 turba za 1tsi. kc:-)
sada: jak kdy, zalezi na prodejci, jinak 4ks trmenu + co prida:-)

10.10.2005, 14:07 |
Kapka (M)
no taky bych asi řešil co je to za auto...výkon atd...protože je podle me blbost dávat takove brzdy na auto co ma treba 120PS výkon...
přebržděný auto taky není zrovna to pravý ořechový ne?

10.10.2005, 14:21 |
FXS htd: tak jestli máš takovejhle válec, tak si myslim že budou bohatě stačit 4+4, jinak kdyby jsi použil 6 písty, tak asi bude záležet jaká ta jízda bude i na velikosti kol, aby jsi neprobrždoval, ale když se ti tam ty třmeny vejdou tak asi myslim že to nebude nic malýho a v takovým případě by to nemuselo bejt brzda nebo jizda, ale určitě to taky bude o zvyku

10.10.2005, 23:00 |
zazaa 6+4 + vahadlo a zadne prebrzdeni nehrozi .....
jinak spis nez na poctu pistku zakezi na plose destice, celkove plose pistku, prumeru brzdoveho valce ....