Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Záchraný systém ???

o Navštíveno 63x o
o 10.10.2005, 19:15 | MarauderZ28
mám dotaz, dneska v Praze spadla na jednoho dělníka výztuž a zabila ho, na tom není nic až tak zajímavýho, ale co nechápu proč k tomu přijelo 3 cisterny hasičů, 6 policejní auta, 3 velký sanitky a 4 takový ty záchranářský auta. Dělníka je mi samo líto, ale ten systém mi přijde kapku jaksi jako mrhání penězma, resp. pak může pomoc chybět jinde ... Stál sem zrovna ve frontě na Argentinský tak ty příjezdy sem viděl na vlastní oči ...

o 10.10.2005, 19:18 | choze
no jo no, někdo nemyslí hlavou, systém na pikaču :o(
o 10.10.2005, 21:35 | tmx.806
jj, to je presne ono - centralni system - ale asi jenom read only - vsichni to vedi, ale uz se nedovi kdo tam jede, tak tam pro jistotu jedou vsichni... ;-)
o 10.10.2005, 23:26 | MarauderZ28
se divím, že nedorazil Tappaja s přenosnoui BTS aby vyrovnal přetíženou síť
o 10.10.2005, 23:37 | JA
mare :-))))))))))))))))))))
o 11.10.2005, 03:30 | Kamil
MZ28 :-DDDDDDDDDDDDDDD
o 11.10.2005, 14:25 | Rom_octa
to mě tak připadá že nějaká baba sedí na hlavní ústředně a pošle všechno co je v okolí , nebo si to jinak neumím představit :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3496 sekund.