Navštíveno 78x

ač už to někteří členové vědí, musím se vám svěřit, jakou mám zkušenost se Suchdolskýma zlodějema :-(
dneska cca. v 18,00 jsem přijel na Suchdol na kolej a auto postavil před lampu, kde chodí mraky lidí. Auto jsem normálně zamknul, vzal si nejnutnější věci a šel na pokoj. Pak jsem se do auta vrátil, vzal peřinu, židle a auto zase zamknul. Zhruba za třičvrtě hodiny po tom co jsem přijel, jdu pro kytky (abych to měl na pokoji hezký, až tam budou chodit slečny) které jsem měl vpředu u spolujezdce a čekalo na mě velice nemilé zjištění, rozházené věci na sedačce spolujezdce. Říkám si, snad nejsem debil a nemám tu takovej bordel :-( A ouha, chybí rádio (precizně odpojené konektory, žádná prasečina).
Samozřejmě jsem hned volal Policii ČR, chlapci sice přijeli až za 2 hodiny, ale chovali se velice dobře. Experta na nějaké ty otisky volali, ale bohužel byl na velice dlouhou dobu zaneprázdněn (nechápu :-( )
takže suma sumárum: vykradená Škoda Octavia přes zámek kufru,
ztracené rádio (sice Slony, ale mámě stačilo), servisní knížka, technický průkaz, dále peněženka a v ní hotovost 5.500,- moje občanka, řidičák, profesní průkaz, techničák od Golfa a platební karty (ty jsem samozřejmě zablokoval)
teď mi poraďte: jak je dostat a zmrzačit???
má vůbec cenu si kupovat Passata v plné palbě, aby mi ho tu někdo ukradl?
nebo si mám raději nechat pomalého Golfa a k tomu rychlou motorku a mít šanci na to, že mě nějakej dement zabije?
áááááááááááách jóóóó :-((( co jsem měl udělat jinak?
musím jít do společnosti :-(((
zlinčovat je kurvy!!!!!!!!

10.10.2005, 22:14 |
All Hmmm, co dodat. Snad nenechávat nic v autě a doufat.
Před časem vykradli švárovi Passata přes noc když byl na návštěvě u rodičů na Moravě. Dopoledne strávil s policajtama, odpoledne odjel do Prahy. Než se stačil převléknout do divadla vykradli mu ho podruhé a než skončilo představení tak potřetí. Škoda nebyla moc velká ale zdá se, že ten den bylo v ulicích víc zlodějů jak lidí. Jo, a bylo to těsně po tom co Nova uveřejnila návod kterak do auta pomocí tenisáku.
Je to smutný no, ale obecně do koncernovejch aut se dostane pětiletý dítě a pokud si zaslepíte zámky a uděláte jiný opatření, tak vám pro změnu rozbijou okno :O(( Takže jedině nenechávat nic v autě viditelně a sekat těm zm... ruce.

10.10.2005, 22:50 |
choze jako Mára......
a nebo nervový plyn do auta, spustí alarm a nažer se svině .........
vykradení auta se asi neubráníš, ale sorry - techničák, peněženka ... je tvoje blbost

10.10.2005, 23:03 |
Kamil jj bohužel je těch sviní asi čím dál víc. Passata bych pokud nebude odpočívat v garáži nebral. Dost lákají - kámošovi ho minulý týden nešlohnuli jen díky pageru - fakt měl hodně velký štěstí.
Jako Šestikule.Já si od jistý doby beru doklady dycky sebou.Přece jenom to je pěkná průda to pak vyřizovat znova:((

10.10.2005, 23:04 |
mourl fakt se divim že si nechal techničák v autě....navíc od obou...navíc se to nesmí,už v autoškole mně to učily....mno ale jinak s tebou naprosto soucítím.Upřímnou soustrast.
jinak s tema dokladama a servisni knizkou naprosto souhlasim, to v aute bejt nema ! ja tam nikdy nenechavam ani igelitku na sedackach, uz to je totiz lakadlo pro ty svine !

11.10.2005, 00:31 |
Beky kurvy jedny

11.10.2005, 01:37 |
Filda Ty vole a já tam v šest taky parkoval před RKU, no shit už i mezi vysokoškolákama sou takový kurvy co se nestyděj krást za bílýho dne před desítkama lidí...no fuj...asi budu jezdit tramvají
zloději kradl mně do dnes: Mercedes 500 SEC, Renault Clio, tříkolka, boty, s Jeepem autorádio a zesilovače ...co už rozumněl? Nekup dráhy a hezky auto, nic nemužeš nechat na záhradě nebo v autě..zamena - nic nesmi byt vidět

11.10.2005, 08:08 |
BadyS :o((((((((((((((( ku*dyyyyy !
doprdle - :o(((((((( jako BadyS, ale místo hvězdičky "N"
to sou šitky ty lidi
já osobně bych teda určitě v autě nenechával žádnej techničák ani peníze... to je podle mě stejně trestuhodný jako to co dělá ten zloděj..

11.10.2005, 09:47 |
Pagoš Je to průser, v poslední době jsem slyšel o více takovejch případech a mam strach dát do auta nový rádio :-(
Bohužel, nedá se nic dělat a to je na tom to nejhorší.

11.10.2005, 10:13 |
Smrada (M)
No ty voe a to za mesic budu bydlet 150 metru ód Zemedelky, jeste ze je tam garaz:(
no ty woe, zlinčuj se sám, za tu blbost, cos tam všechno nechal!! to nechápu
jinak teda mi to je líto - zabít ty svině!

11.10.2005, 10:42 |
Smrada (M)
No uprime receno, je to jeho blbost, ale zas na druhou stranu, stehujes veci, myslis, ze dokazes vzit i treba panel, doklady, penezenku apod. Priznam se, ze kdyz neco vynasim z auta, tak taky si tam necham penezenku a doklady, jen ji hodim pod sedacku. Je to husty, ze zrovna na takovym miste, kde se mota toliko lidi
Jsem tak vycvičenej, že i po zaparkování v garáži kontroluju jestli není nějaké lákadlo v autě. všechny doklady sebou, nic na zemi ani na sedačkách. Po vystoupení z auta nedávat nic do kufru. Prostě jen zamknout a odejít.
Mám rádio ze stejného roku jako auto (1993), 4 paměti, produkuje něco jako zvuk, no spíš už jen hluk. Auto vykradeno jen jednou, doufám že i přitom zůstane, a protože tam fakt nic není, nic nevzal - ani v kufru nepochodil.

11.10.2005, 16:46 |
Martin82 | Upraveno: 2005-10-11 16:49:42
já vím že je to převážně moje chyba, sypu si popel na hlavu :-((( bohužel to není platný
Smrada: taky byla pod sedačkou :-( ale našli
a kde budeš bydlet? pak tě tu provedu po restauracích ;-)
trochu mám malinkaté štěstí, když jsem si před měsícem pojistil platební kartu, tak mi banka zaplatí novou a všechny doklady, bohužel peníze a servisku asi ne :-(
mmj. nevíte jak je to se serviskou? je možné si nechat udělat novou? auto jezdilo pořád do jednoho servisu

11.10.2005, 21:03 |
Kapka (M)
to je k nasrani...a to s tema papirama chapu,že jsi si je tam nechal...ja se priznam že by me taky nenapadlo když jdu na chvilku ven z auta jenom na otocku treba do baraku,vzit si všechno s sebou...hele mas centrala na Octe?tak vzadu rozpoj tahlo,vyndej vsechny zamky a hod tam zaslepky...když se tam bude chtit dosta profik,tak si moc nepomuzes,ale plati to na takove ty hajzliky co se nudi a nevi co roupama,aby pak to radio nekde vymenily za nejakej zkurvenej fet...

11.10.2005, 21:05 |
Kapka (M)
a ta serviska by nemela byt takovej problem...když by jsi ji nemohl sehnat,ozvi se,nejake site mam rozhozene...
to je jen o tom, z v tom aute neco bylo viditelne nechanyho, aspon si myslim. v aute nenechavam ani posmrkanej kapesnik, kdyz sem se stehoval na kolej, vsechny veci jsem nechaval v kufru, aby nebylo nic videt. i kdyz je fakt, ze vy na tom suchdole nemate ani zadnou zavoru na parking...ale znam, B5ku passata mi v praze vybrali 2x behem 14 dnu a nejvetsi srani je s tema papirama...

13.10.2005, 13:23 |
Smrada (M)
Martin82: Primo na Suchdole lokalita Vyhledy od Central Groupu. Byli sme v Pizzerii Sklipek. Pekny dobry drahy, jinak sme nic nepokouseli