Navštíveno 63x

Potřebuju tomu nějak pomoct,aby to fachalo dýl jak měsíc,nejlépe ICQ :))))
Víte jak to myslím,předem díky :)))
Nismo: Ale na to jsem se neptal :))

11.10.2005, 14:49 |
Yawor Nismo eště dodej že AVG nebo AVAST rulez...
ja jen konstatoval ze je naprd :)
ja osobne mam F-secure 2005 ktery si plne rozumi s widlema, doporucujou ho i na mikrošitu a vyhralo to nejakou tu cenu 100% tniho antiviru ...... myslim ze jako jedinej F-sec odhalil 100 procent a NOD se krcil nekde dooole ........
Yawor..... AVG bejvalo dobry, ted je to shit taky, avast sem radsi ani nevidel.....
popr. jeste uznavam Symantec Antivir.....
:)

11.10.2005, 15:22 |
Yawor proti gustu ;o)
symantech byl proti NODu neskutečně pomalej...
Nismo: lol, snad nemyslíš "Virus Bulletin 100% Award" protože ten má Eset předplacenej, narozdíl od F-secure :)

11.10.2005, 15:45 |
The X TO - Pepino
Mam NOD32 + crack a jede uz 3 mesice bez problemu :-) pokud chces vedet vic - ICQ 216-690-768
nevim co ma kdo predplaceny, do toho tady nikdo z nas nevidi krom Churose kterej ma u nas na siti na starost Symantec Antivir kterej se stara o celou nasi obrovskou firmu....... ten se v tom trochu vyzna......
jestly to maj ci nemaj predplaceny to mi je fuk, s timhle antivirem sem uz hodne dlouho na vícero kompech a nemel sem jedinej problem a ani procesor to bezmala vubec nezatezuje narozdil treba od nortona !
NIsmo: vole radsi se zeptej a neco si o tom nacti .-) NOD32 uznvam jako jeden z nejlepsich anitviru vubec a treba Symantec corporate ve verzi 10 je takova sracka, ze nemit ji koupenou tak to smazu. rozhodne ale nebudu migrovat z devitky.
Jinak nevim kdo ma Virus Bulletin 100% Award predplacenej, ale kdyz tam proadaji jiny vetsi korporace jako napr CA, tak verim tomu, ze to jen tak nikdo neuplati :-)
jinak nod se na masine snasi se symantecem bez problemu, proto mam svuj soukromej koupenej a nainstalovanej i na firmeni masine a nescetnekrat se mi to vyplatilo

11.10.2005, 18:25 |
Yawor hehe Libore zamkni Nismovi účet, bude klid :o))))

11.10.2005, 18:57 |
sotek Já sem s Nodem max. spokojený. Předtím sem měl AVG a to byla fakt pohroma.

11.10.2005, 21:21 |
Long jede me tu Norton + NOD32 a spokojenost:))