Navštíveno 95x

Kdo jezdite na rostl. olej...? zajimalo by me jestli to fakt nekdo lije do nadrze, ja sem tam vcera hodil 10l a pohoda, mam 1.9 d a nepoznal sem rozdil... sice na zacatek sem to zredil tak do 5 litru nafty ale zitra to tam pohrnu uz cistej olej... jen by me zajimal vas nazor a postrehy nebo zkusenosti nekterych z vas...Dík
nazor : na cistej rano mozna nenastartujes...

12.10.2005, 08:29 |
All Já jezdím na rostlinný olej do Kauflandu. Hlavně když manželka dostane nápad, že něco dobrého uvaří. Používáme slunečnicový a olivový (Extra Virgin) a jsme s nimi maximálně spokojení. Do nádrže to nezkouším a ani nebudu. Možná proto, že mám benziňáka.
All :c)))))))))))))))))))))))))))))))))
Friťák Valis 50:50 :o)))))))))))))))

12.10.2005, 09:16 |
Pekys No a až mu budeš chtít dopřát něco lepšího než slunečnicovej, tak tam můžeš nalejt olivovej Extra Virgin. :o)
Když se to dá takhle nahradit, myslíte že by šlo zase obráceně třeba na naftě smažit řízky? :o) To by byla lahůdka.
Acemajky jede taky pade na pade

12.10.2005, 09:44 |
Mika ja jsem dal na na 42 l nádrž 30l olejke na 12 l nafty a po ránu nenastartoval :-(
Ford 1,8 D jinak po doředění 1:1 max spokojenost, ale seru na to na ty nervy po ránu to nestojí :-).
Mika - jedine asi ve vyhřejvaný garáži by byl člověk v klidu.

12.10.2005, 10:23 |
Mika asi jo, ale jak říkám až na ty rána to jede solidně a možná i míň žere, ale nesmíš couvat, JO a ty mastný koláče po ránu to je síla. :-)
myslim ze na to jezdi hafo moc lidi podle toho co vidavam v Makru,tescu atd-plny kosiky Fritovaciho oleje,jen se to kazdej boji priznat
Prý,když jede nekdo za tebou,tak cítí jako by jsi v tom autě dělal řízky!!!:-))
Ale tet,když začne chladno,tak to má víc tuhnout a buden se ti hoodně špatně startovat-pokud vůbec nastartuješ,když budeš mít větší poměr oleje k naftě.
ja se toho do audinky bojim, ale kamos s 205kou pazutkem D ti tam leje tak 30l oleje a 2l nafty a zatim no problema
Ja bych to teda do mého Miláška 330D nedal ani za nic!:-))
A myslím,že by to s tím ani tak nejelo.
Ale někde se o tom kecalo,že s klasickým dieslem ne TDckem by to mělo být v poho.Až na to tuhnutí v zímně.Možná tam přidat Aditivum?:-))
TD a D to skousne jako prd.........to snad jezdi na vsechno. Vyhlaseny jsou tim prave 205ky a rada okolo - ty vyzerou vsechno:-) a kdyz jedete za nekym, tak je to fuckt - rizky nebo spis hranolky.

12.10.2005, 11:36 |
choze koniku - tak řízky nebo hranolky? :o)

12.10.2005, 11:43 |
Valis Jezdim s TDI 50:50 a zadnej problem.Rano startuju bez zhaveni na prvni skubnuti a zda se mi,ze to jede lip jak na obyc naftu
Treba kamos jezdi s koktou 1.9Tdi a uplne v klidu a uz odkroutil nejakejch 25T km,jen rikal ze cisti cosi po kazdych 5T km,ale jinak total v klidu.
Co na to EGR ? Zasírá to sání méně ?nebo to zasírá jinýma potvorama ?

12.10.2005, 13:18 |
ales4 to je moc ... to je moc :O

12.10.2005, 13:42 |
Smrada (M)
Do starejch bych to nalil, ale treba do koncernovyho TDicka bych to nedelal.
Kazdopadne mi to prijde trochu velka prasarna :o)

12.10.2005, 13:45 |
choze kobilka - tak do toho jdu :o)
choze:-))))))))))) mazec..........nakonec nezapomente osolit:-)
jj ten Extra Vagin - obcas pouzivam na sekanou

12.10.2005, 16:02 |
choze kobilko - OK :o)
Jestli nekdo sleduje Gumbal 3000,tak letos jel snad ruzovej Rover a jezdil na cistej fritovaci olej....
Kupte si teď svět motorů, tam je to všechno perfektně popsáno. Včetně výsledku testu.