Navštíveno 173x

já taky, nemluvil si s Matcem, jestli už třeba nedošel po druhý na poštu?
za vikend jsem s nim mluvil asi 6h celkem
o poste nevim, ale udella jsem si radost v podobe druheho monobloku (800W/2ohm) takze je to na new SW
no pod bych soutezil v ESPL tak SoloX 10" 2,5kW rms ale to bych musel napajet kazdou civku jednim mono a to neni asi nejstastnejsi reseni.
takze nahrada je dve 12L7 nebo spis 10L7 a nebo Alpine SVX1042D co ma All
hol jsem na petadvacitky :-)
né že bych byl na třicítky, ale volil sem jednu 12" právě kvůli počtu zesilovačů. I když jsou i jiné možnosti
jinak na SoloX sem taky koukal, ale nejdu po tlaku .....
no k SoloX je to tak dve Exibe baterky do kufru :-)
Ja chci taky 2xS10L7:o) Nebo 2xS12L7 ale do 1ohm to uz se mi moc nechce, poradte co bude lepsi na tlak/kvalita:) Teda jestli mi uznaj reklamaci na turbo, jestli ne tak pujde i Brutus z domu...:((((
Martyn: jak sem ti už psal na ICQ, tak bych volil variantu s 2x2ohmama a to celý 2x. Pak máš výslednou impedanci 2 ohmy .o))
Kdyz by bylo S10L7 tak urco 2ohm, ale nevim jestli by je Brutus dostatecne nakrmil - ma do 2ohm 1000W a Kickery jsou 1200W... Krome toho jsem se na nejakych US forech docetl ze Brutus serie ma nadhodnocene vykony...:( Dve 12ky maj 1500W do 1ohm by to taky mohlo byt v poho, ale to by bylo fakt spis spl, co? No zatim to stejne nema cenu resit, musim pockat jak dopadnu s tim zas**** turbem:((
jo a L7 je spis SQ nez SPL
na SPL mas SoloX :-)
Kral - L7 spis na SQ? To je super, chtel bych je dat do malych uzavrenek (jsem celkem limitovan mistem), kdyby byly dve tyhle 10ky tak by to mohl byt "kvalitni tlak" - SQPL, ne?:)
tak vem jeden S15L7 2x4ohmy, ale to už je na SQ taky nic moc
hlavne pocitej ze je to US SW, o 10L7 pisou zatizitelnost 600W rms ale ve skutecnosti to bude od 600W rms takze na ni mit 800-1000W rms bude idealni
a pokud chces hranatej tak mario ma na prodej Hifinic Atlas 12"
Takze 2x10L7 1000W asi nenakrmim, co?:((
jestli si poridim ja 10L7 tak do kazde pujde 800W
na to Tvoje to hraz bude, ale tak jak by mohlo
treba co tu maji kluci JLA 12W6 tak tam pisou 400W rms a vsuichni do nej pousti okolo 1000W rms a je to akorat
koukni na citlivost, ten solobaric ma 85-86dB takze vykon, nykon, vykon a znacne úpredimenzovat
taky muzes koupit jen jednu 12L7
A nebo ty dve 10ky zapojit aby mely ve vysledku 1 ohm - i kdyz trosku prasarna asi, ne? By dostala kazda 750W.... Jak uz jsem rekl - chtel bych tlak i kvalitu, proto se mi jevi idealni 2x10" woofery...
ale kvalita uz nebude v 1ohm a bude se to dost hrat
Co tady tohle?
[ Link ] tam moc kvality taky nebude, co? BP...:(
i bandpas jde na SQ, vse je o nastaveni