Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Marauder - Dualexhaust???

o Navštíveno 54x o
o 12.10.2005, 18:36 | Thullo
Prosim te,jak jsi na svem cernem probe vyresil DUAL EXHAUST(tedy dvojity vyfuk)?
Jo a muzes mi neco vice napsat k tomu CHIPu co mas?Ten 2,5 V6 T22 (to je označení řj) za 4500,-?Diky Thullo

o 12.10.2005, 18:54 | MarauderZ28
ano měla by to bejt snad každá řj. 2,5 V6, nejlíp si dát nechat do řj patici neb chip je tam natvrdo napájenej aby jsi to mohl přinejhorším přehodit zpět ...
Dvojitej vejfuk mi dělal kamarád z autoservisu, takže nakoupit trubky + nějaký konce, já sem měl Mugeny a někoho kdo to zbastlí ...
o 12.10.2005, 18:59 | Thullo
Jo ja mam CHIP od BITPOWERU - tedy mam tam navarenou patici a menim si jen svaby - ty mam 3
1-tovarni
2-zvyseny vykon (priznivy pro motor)
3-maximalni vykon (nepriznivy pro motor)

A to rozdvojeni vyfuku jsi mel resene tak jako KOUDY az na konci a pod rezervou nebo jinak?Nemas vazne nejakou fotku?Diky Thullo
o 12.10.2005, 19:05 | MarauderZ28
pod rezervou, foto se podívám
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.345 sekund.