Navštíveno 112x

Zdravim, nemate nekdo zkusenosti s tahanim BMW ze zahranici? Chci hlavne kvalitku za primerenou cenu :-) Z jake zeme se to vyplati nejvic? Cosi jsem zaslechl ze dobry auta se vozi ze Svycarska, Nemecko asi taky bude celkem OK. Vim ze jsou na netu nejaky stranky jako u nas "tipcars", nevite nahodou nejaky adresy? Pripadne o co vyjde E46ka levneji jak u nas? A jaky byste pripadne doporucili motor, premyslim o 320D. Muj dotaz je pouze predbezny, penizky se teprv dostavuji :-)
Diky a mejte se
mobile.de a autoscout.de ale bacha na prehnane nizke ceny - je to plne podvodniku... Taky bych chtel E46ku coupe na jare, uvidim jak spadnou ceny pres zimu... 300tis je na E46C porad malo, co?:( 323i nebo 328i..
Tak tohle vypada SUPER :-) Ale jak rikas, cena je asi jinde ;-) 300t na coupecko asi bude malo :-(
[ Link ] ;
V D jsou všeobecně BMW dražší než u nás. Ale zase auta kvalitnější
Motor 330d :-)

13.10.2005, 09:34 |
Beky to by mi slušelooo!!!
2Pivson, no nevim ale na mobile.de me ty ceny pripadaji SUPER. Jde o to jak moc jsou pravdivy :-)
Kdyby tenhle kousek stal opravdu 5.300EUR tak uz jsem na ceste do D :-)
[ Link ] ;
Jo jo jde právě o to jak jsou pravdivé. U nás se moc dobře E46 coupé schanět nebude. Moc jich není, nebo jsou to nějáký opravený zbořky
Presne tak, E46C se u nas dobre nesezene. Ja chci ale klasiku limuzinu. Chce to asi sehnat nekoho kdo primo BMW z D vozi uz nejakej ten rok a vi kde kupovat a hlavne se vyzna v BMW jako takovym a urcite mi dobre poradi.
Nevím proč jsem si vsugeroval že chceš coupé :-)
www.bmwklub.cz
M3maniac - vozí auta a vyzná se.
To ja chci coupe ale asi taky skoncim u limuzinky..
To prvni z mobile je absolutni nesmysl, tusim ze do coupe se 320d nedaval a za ty money je to fakt, blobost, zkus tam napsat.. To druhy to samy - podvod.
Jasan, taky si myslim ze to je blbost :-)
2Pivson: Dik za tip
Ale je to skoda, co?:) Kdyby se pohybovaly opravdu takhle tak uz si vozim pozadi ve vyvonene M3 E46 2002 za 8tis rour:o))
martyn156 - nejsem si uplne jistej, vim ze zacli s 330d kdysi davno a tak pred dvouma trema rokama zacli davat do kupe aji 320d...

13.10.2005, 17:24 |
Filda Neměli náhodou všechny coupéčka stejnej blinkr jako M3?? Já myslim že u coupé se blikny na ty nový (model 2002 mysli) neměnily ne?? Se mi to právě proto zdá to auto jako solidní splácanina....ale na 100% to nevim.
Ne e i kupecka byly faceliftovane - taky myslim ze od 02. Pouze M3 ma stale puvodni vzhled. Ale o 320d motoru v coupe nic nevim, 330d jo, ale tohle si fakt nejsem jistej ale nikdy jsem o tom neslysel.