Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Tady to ještě nebylo... :o)

o Navštíveno 231x o
o 02.10.2005, 17:47 | MAX
V baru přistoupí mladík k pěkné slečně, která sedí u pultu sama, a zeptá se jí, jestli ji může pozvat na skleničku. "Na hotel?!" vykřikne ta slečna.
Ostatní hosté zpozorněli. Mladík vysvětluje: "Vy jste mě, slečno, nepochopila. Chci vás jen pozvat na malý drink." "Chcete mě pozvat na hotel?" vyřvává ta slečna. Lidé se otáčejí. Mladík, červený až za ušima, zmateně odchází. Slečna ho rychle dohoní a šeptá: "Promiňte, že jsem vyvolala rozruch, ale jsem studentka psychologie a zajímá mě chování lidi v nečekaných situacích." "Cože?!" zařve mladík na celý lokál, "pětset euro?!!!"

V Tescu v oddelení zeleniny ríká zákazník prodavaci:
"Prosím pul hlávky salátu."
"Prominte, ale prodáváme jen celé hlávky " - odmítá prodavac. "Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné... "
Prodavac jde teda za šéfem a informuje ho:
"Nejaký debil tam chce koupit jenom pul hlávky salátu... "
V tom si uvedomí, ze nespokojený zákazník stojí za ním, a tak dodá:
"A tento pán má zájem o druhou polovinu. "
Šéf souhlasí s prodejem pul hlávky salátu a kdyz spokojený zákazník odejde, ríká prodavacovi:
"Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste,chlapce?"
"Já jsem z Ostravy. " odpovedel mladík.
"A proc jste odešel z Ostravy? "
"To víte, tam jsou jenom samý horníci a kurvy. Jinak nic. "
"Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy... "
"Fakt? A na který šachte fárala? "

o 12.09.2005, 15:34 | Tweety
nebylo a super :-)
o 12.09.2005, 15:39 | tykeev
první znám, je výbornej

druhej ze života, fakt super ;-)
o 12.09.2005, 15:50 | krisot
super :o))))))
o 12.09.2005, 17:06 | michal_smsmsm (A)
prvni, neznam: super
druej znam: taky dobrej :))
o 12.09.2005, 17:44 | Area51
Mazec oba:)))
o 13.09.2005, 08:58 | Alííí
První mazec ! 500 Euro? :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3053 sekund.