Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pro: Barthez - trika RF

o Navštíveno 731x o
o 05.10.2006, 23:46 | transportér
Trika budou bílá s červeným potiskem a červená s černým potiskem. Tušim, že jsem je minule platil 160 za kus. Tak dej vědět velikost a počet. Už to máš přemotaný? A s jakým výsledkem.

o 06.10.2006, 08:54 | Barthez
Transporter :

Tak to je super. Jsi hvezda. Vem mi prosim 2x bile a 2x cerné ( velikost asi L ). Kdy budou k mani? JJ uz je to premotane, ale jeste jsem to nezkousel, jak se to bude chovat........
o 06.10.2006, 19:54 | transportér
Barthez :

Zejtra mu cinknu kolik a já myslím, že během tejdne. Kdybys to chtěl
třeba na nějakou svou oblíbenou bundu, nebo textil, tak by jí to chtělo na chvíli svlíknout. Až budeš zkoušet SW, tak opatrně, ať ti zase nezasmrádnou : ))
o 07.10.2006, 13:42 | Barthez
transporter :

Me nezasmradly. Zavonely v jinem aute je jsem to sprostredkovaval, ale vyhlidky jsou velke :-). Jedes do Milovic nebo na emmu do PHA?
o 07.10.2006, 17:48 | Newman
jestli ladite RF na trika, tak mozna umim pomoc
vlastne ne mozna ale urcite umim pomoc ! :-)
o 08.10.2006, 18:06 | Barthez
Newman :

Neprovadel ty jsi tenkrat neco s RF na plexi?
o 09.10.2006, 05:30 | transportér
Barthez :

Musel jsem vytáhnout ruce z kapes a chvíli zafungovat. Tak jsem trochu mimo dění. Pojedu stopro, nějak to dofackuju. Oblečení ti raděj vemu sám, abych na tebe dohlídnul:)) Znáš se.
o 09.10.2006, 10:41 | Barthez
Transporter :

Voe :-)))) OK. Cislo na me mas, tak dystak.......
o 10.10.2006, 09:55 | Newman
RF ziju asi tak 10 let
o 10.10.2006, 18:49 | transportér
Newman :

Noóóóó, tak to teda už je úctyhodná závislost... Mizím do kouta. Kterejpak ty asi budeš ? Nechystáš se na vejlet do Milovic ? Rád ti vyseknu poklonu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3315 sekund.