Navštíveno 1081x

11.10.2006, 21:35 |
EAST Vazeni, dneska jsem prodal sveho Golfika.
Doufam, ze vydrzi novemu majiteli hodne dlouho.

jo, snad novému majiteli bude sloužit dlouho ;)
btw. fakt moc pěkně decent udělanej golfík

11.10.2006, 22:17 |
EAST Ja se na to vys....u. Novej majitel nedojel jeste domu a uz mi volal ze mu nejde turbo ci co... za celou dobu co auto mam nic a ted tohle, snad to bude nejaka blbost. Auto pry netahne. Tak nevim co se mohlo stat. :(
EAST: no nechci malovat čerta na zed, ale pokaždé když se tu nekdo loučí s autem, tak se mu neco stane, bud rád že to je jen turbo, někteří mazlici to nerozchodí a do mesíce jsou pravidelně rozstřelení...jistí členové by mohli vyprávět :-)

11.10.2006, 23:39 |
FBS ono lepší bejt roztřelený auto, než aby tě "novej majitel" otravoval do konce života že tam nejde tohle, a tohle odešlo,a tady...
já sem novej majitel . nikoho do konce života otravovat nechci , ale je docela hloupý , když si člověk koupí auto a po 60 Km klidný cesty domu se to porouchá :(

13.10.2006, 08:27 |
Pétík jj, můžu potvrdit. Prodal jsem svoji Verunku po 6ti letech bezproblémového provozu a novému majiteli hned po odjezdu začal zlobit alarm...
je to tak....zákon schválnosti....

15.10.2006, 09:55 |
clown moje Cordoba jezdila dva mesice max ujela 1500km .. pak neco kleklo a vypustila olej jak fritak .. jeste na tom tyden jezdili .. takze GO motoru
hlavne, ze se jim vyplatilo za 30000 kc generalkovat 1.4MPI 44kw
u auta co nejelo 250tkm, bez problemu na motoru :o(