Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Jaroslav Salaj alias King - znate ho?

o Navštíveno 942x o
o 13.10.2006, 08:37 | Rajdlos
Znate nekdo vyse jmenovaneho? Chodil drive na autohifi. Dluzi par penez.

Diky

o 14.10.2006, 14:29 | Matco
Taky se k tomu pridam....poslouchej "Kingu" Jaroslave Salaji....jestli si myslis, ze Martan ti nenazene strach, tak mej obavy, ze ja ano. Musis byt veliky ubozak....a velka troska, kdyz nemas tri tisice na vraceni dluhu. To, ze nakoupis u me zbozi za skoro 40.000kc a pak nemas zbytek na doplaceni, to je fakt ubohe. A to je to uz skoro rok, co ti davam upozorneni, na ktere ty nereagujes.
Lidi co me znaji, tak vedi, ze ja tohle nedelam, ze bych nekomu musel vyhrozovat a doprosovat se o dorovnani dluhu, ale u tebe to jinak nejde. Jestli nedostanu penize z5 do 5 dnu, ver me, ze neco podniknu. Nezapomen, ze mam veskere tvoje informace dobre schovane. Tohle je opravdu posledni varovani.
o 14.10.2006, 20:18 | Rajdlos
ja si zjistim adresu a zajedu za nim osobne, po telefonu hold se nic nezmuze
o 14.10.2006, 22:21 | Matco
Ja tu adresu nekde mam.....hodim ti ji na email...
o 14.10.2006, 23:05 | Rajdlos
jasny diky, udelam si vylet
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3428 sekund.