Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Outlook help

o Navštíveno 59x o
o 14.10.2005, 21:26 | Black
Potrebuju pomoct, zniceho nic mi outlook(Office2003) hlasi tuto chybu. Pouze pri odesilani, prijem ok, test nastaveni uctu taky. Zkousel jsem dat opravu, odinstalaci, ale nic nepomohlo. Proste nemuzu odeslat mail! :(

foto k příspěvku  od Black

o 14.10.2005, 21:28 | Pekys
Při čem to hlásí? Když chceš psát novou zprávu? Nebo při odesílání?
o 14.10.2005, 21:30 | Black
Az kdyz kliknu na odeslani zpravy
o 14.10.2005, 21:33 | Black

o 14.10.2005, 21:37 | Pekys
To je nějaký prapodivný. Zkus vyzkoušet aby používal formát prostý text a ne html.
Nástroje - možnosti - formát pošty
o 14.10.2005, 21:44 | Black
Taky mi to prijde divny. Hlavne v hlavicce chyby misto M$ office outlook je word!
Jinak zmena formatu nepomohla, uplne ta sama chyba.
o 14.10.2005, 21:54 | Pekys
Tak už jedině přeinstalovat celý office. Nechápu co tam dělá word, kterej by to mělo používat jenom pro úpravu při psaní mailu ve formátu html. S odesíláním by snad neměl mít nic společnýho.

No, ještě bych zkusil search&Destroy nebo Ad-aware jestli to neni nějakej bordel.
o 14.10.2005, 22:01 | Black
Reinstalovat cely M$ Office jsem zkousel taky, pak jsem opravoval registry pomoci Registry Firt Aid, ale nepomohlo. Ted zkousim z registru vyhazet vse co se tyka M$ Office a uvidim. Jeste bych mohl zkusit ad-aware
o 14.10.2005, 22:10 | Black
Tak ani ad-aware nepomohl, kompletni vycisteni registru od slova office a reinstalace office taky nepomohla, fakt uz nechapu cim to muze byt! :(
o 14.10.2005, 22:19 | Black
Tak jsem to nasel, delala to nize uvedena volba:"K upravam zprav .....", kdyz jsem ji vypnul, tak to zacalo fungovat a posta se odesila! :))

o 14.10.2005, 23:00 | Pekys
Super, tak hlavně žes to našel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3214 sekund.