Navštíveno 1160x

Cus draku, cece nejak chladnou silnice tak dam Tele do depozitu......
Ale nejak sem posledni dobou jezdil rozumne, snazil se dodrzovat predpisy a nejak sem mel smulu a vychytal par fizlu co se ke me chovali jak k nejvetsimu hajzlovi a platil sem samy pokuty..... naposled v Horovicich u Lidaku 62km/h...defky.....
takze jsem se rozhod ze budu jezdit jako prase jako driv:))
nemam prachy na SM kola ... takze bych bratrovi na HQV obul ty mitasy...kde se to da koupit a kolik to cca kostuje? je to TE a ne TC takze vepredu je tusim 19ka a ne 21ka.... jo a vzadu nevim asi 18???
kazdopadne s tebou pocitam na ten padak - silon mam - jedu v patek po stary z praglu( neni znamka), nekdy odpoledne, budes doma ze bych se pro to stavil? dyztak si zafounujem

25.10.2006, 11:28 |
Alííí Když chladnou silnice, tak teprve ta jízda začíná nabírat na zábavě... :o))) Minulej tejden jsem v Hořovicích najel na násyp štěrku kousek pod náměstím, a dostal jsem šmejra asi 60 cm do boku - ustřík jsem si, ale ustál jsem to. Masakr. Smál jsem se pak až do Žebráka. :o)
No to s policajtama je taky jediný řešení, vždyť Ti to řikám pořád. Kort v Hořovicích, tam by se ani nedivili, kdybys jim ujel - spíš byli hotový z toho, žes jim zastavil, a spočítali Ti to i za mě. :o))))))
Mitasy seženem přes Kajgra - třeba i jetý, jestli budeš chtít. HQV má síly dost - viděl jsi, že na ní dám celý letiště po zadním bez problému. Jen by chtěla trochu přitvrdit tlumiče, a kdyžtak přelíznout vačku...
Padák platí, v pátek se ozvi - alespoň prozvoň, zavolám zpátky. Chtěl bych moto odvézt Hůlisovi do bazaru o víkendu, tak bych to pak po víkendu zkompletoval...
Díky.

25.10.2006, 11:30 |
Alííí Hlavně abys měl ten dural, nebo co to je. Přemejšlel jsem, že bysme ho udělali celej z duralu, a vyleštit tu hlavu - protože ty padáky jsou červený... Designově by to alespoň sedlo k těm leštěnejm ráfkum...

25.10.2006, 11:34 |
Alííí Jo, a do týdne bych měl tohodle čínskýho parchanta doma - přes zimu budu v Komárově trénovat skoky...
U Chlustiny (hned vedle dálnice) mám kus pole - navezl bych si tam přes zimu nějakou hlínu/slámu, a do jara chci natrénovat backflip - co ty na to? :o))

pritvrdit by to chtelo...jenze bratr lita v terenu a tam mu to takhle vyhovuje...navic ma o 20kg min nez ja.....taky bych trenoval skoky.....ale neni kde....
ja myslel ze sou ty padaky cerny... nejlepsi sou silonovy(funkce,jasne ze dural je hezci).... ted mi az doslo ze je cervenej...asi budem muset udelat oba.... nejak to vyresime.....
na motorce bych nestavel a hlavne by mi tam nezmerili 62:))))
jel sem autem.... poridil sem si na zimu rozpadly VW G1 (takova lepsi stodvaca:)
bratra minulej tyden chytli svestky v PB... mel tam tu papirovou znacku format 5x5cm od blata... spalky vzadu nejsou tos videl a prej se jim este nezdal vejfuk(seriovej co davaj na ostry HQV) asi jeste neslyseli racing mx vyfuk:)))) a prej ze to budou resit domluvou:)))) mam asi smulu jen ja:(((((

25.10.2006, 15:29 |
Alííí Do HQV SM 610 jsem dával jen silonový válečky (výška asi 3 cm), tak pro jízdu na Mitaskách bych je tam dal, a jinak zase ven (montáž cca. 10 minut). Jinak je to na silnici hrozná žvejkanice...
Padáky vypadají v detailu takhle (foto), konec je červenej, ale klidně bych je udělal celoduralový (v topm případě teda 2 ks).
Aha, nepochopil jsem, že to bylo v plechovce...stejně bych ale zatopil pod kotlem, a rozdejchal TDi... :o)))
Tak hlavně že bratrovi domluvili... :o)))))
Skoky můžem trénovat u Kříkavy, a po zimě pak u mě na poli, schválně kolik aut sjede z dálnice... :o)))

Aliii: jo ...ale TDI ma mati:) ja uz mam ted 1.3 benal(podle papiru, blok mi prijde ze je 1.5:) .nejak mi posledni dobou prijde ze tyhle TDi vydechliny nejak vubec nejedou:)))))s tim bych snad tej jejich fobii ani neujel (ani s jednim:) me ted bavi litat zatacky na tech spuntech... normalni guma kdyz se utrhne mi prijde ze uz je to na me moc... ale ty spunty mi jdou:)

25.10.2006, 15:48 |
Alííí Mně to povídej, o víkendu jsem "letěl" natěšenej z motocrossu z Horažďovic, a "dával jsem si" Příbramskou... Jsem tu Ochcáfku skoro utrápil, za Jincema jsem si připadal jak v SDi... :o(((( Už aby doma bylo pořádný K04 turbo, který umí zatlačit člověka do sedačky...
Já to na špuntech neumim ani na asfaltu, ani na hlíně - v zatáčkách na hlíně totiž vůbec nevim, kdy ještě můžu, a kdy ne. Upustil jsem už i od varianty "dvoje kola" na SM. Prostě budu mít jen 17", a budu na nich trénovat třeba i u Kříkavy v Komárově, protože jinak bych z toho byl zmatenej, a špunty by mi jen kazily trénink. Musim si zas zvyknout na drifty, a brždění - na RSV jsem nebrzdil už ani nepamatuju... :o) Ale to Ti jako zkušenýmu V2 - pacientovi nemusim vyprávět... :o)))
ja hodil oktafku nedavno do prikopu a vod ty doby se nejak autem bojim jet ostreji.... teda podle me... treba na klobasu to furt staci:)) se na me nedavno povesil v hlubosi s tim jeho RS tak sem s otcovo 50konovym ropakem (golf 1 1.5d) ujel do cenkova asi o 200m :))))
na spuntech na blate jsem trenoval u krikavy a furt sem se valel... k velkemu pobaveni motokrosaru:)) ale lepsi nez na silnici..... ja mit enduro tak jdu taky stopro jen do motardovejch kol... v terenu to taky trochu jede a na asfaltu je to bezkonkurencni.
ja ted jezdil jen ve dvou takze sem brzdil:(( si to ve dvou netroufnu poslat to do zatackym poradnym fofrem.... jinak tak jak jezdis ty mi vyhovuje... netahat rovinky a do zatacek to poslat kolik ubrzdi V2 motor.... jedes rychlejs nez radoby strelci na rr motorkach co jedou rovinku 250 a pak do zatacky prebrzdej ze bych je dal na skutru....
jo jdes teda do ty hqv ...v2???? ja nevim jak to maka, prijde mi to na v2 malej obsah a co jsem videl seriovku tak to byl dost bzucak proti poradnymu revu ostry jednovalcovy 450......
kdybych mel prachy tak bych asi postavil SM z krosovy 450 RMZ od suzy
Alííí: backflip :-)))))))))))))))))))))))

26.10.2006, 08:15 |
Alííí assassin: Příkop ještě ujde, hlavně že sis nelehnul na střechu... To já to měl s tátovo Astrou v roce 2002 horší. :o((( Já myslel, že Klobi celkem jede...? V neděli jsem zívodil Jince-Hořovice s Álou Hůlisem, taky jel s RS Fábkou...to bylo maso. Ale za Felbabkou vymněknul na brzdy do toho esíčka...ale já už tam letěl fakt bokem, a docela jsem nedejchal. :o)))
Počkej - HQV-V2 ? ? ? ? ? ? Myslíš Aprilku? Jo, už jsem jí chtěl vzít teď, ale nějak jsme se nedohodli na ceně, Atrhur na to koupil titanovej vejfuk včetně parohů za 35.000,- a teď neví, co by si za to řekl... ALe neprodá to, nikdo to tady u nás nechce, protože to fakt nejde vyladit, a sere se to. Budu s tim muset vyrazit do rajchu, aby se mi do toho podívali...
Jinak je to obsah 550, a to mi stačí. Na zvuk sere, hlavně když to pojede, a hlavně designově na to nic jinýho nemá. Jsem prostě zamilovanej.
HIGHTOWER: Můžeš trénovat s náma... :o)))

jj sorry, jasne ze aprilka a ne hqv....
Kloby je podle me mimo...dyt vis jak si mu daval na motokarach.....
co si tak pamatuju tak ze zacatku machroval a snazil se jezdit ajo typove co meli u nas nalitano spoustu km a umi jezdit venca tyc apod a rozsekal jen cestou do pb asi 3auta..... jo vlastne sem se spletl,s klobym sem zavodil kdyz mel jeste tu fobii co jako RS jen vypadala... to nemecky GT, 1.4... proti g1 stejne mimo.....
Ales jezdi rychle, nevim jak ted, uz sem s nim dlouho nejel... ale kdyz sem zacinali a blbnuli tak zas tak rychlej nebyl..... radek spis.... nevim jestli ted jak jezdi zavody potrenoval, ale kdyz jezdil rallycross s tim favem tak me s tim vezl a jel dost slabe... vypadalo to akcne, favo celkem jelo... takze to roztahl, pak naposledni chvili pred zatackou brutalne na brzdy ... a pak jel v zatacce pomalu.... kdyby jel plynule bylo by to rychlejsi.....
jak rikam, uz to nei co to byvalo.... po tech par kresich na moto a vyletech do pole autem uz nejezdim moc ostre.... zatacky bokem s modlenim jestli to z toho smyku dostanu...... treba rovinka za papirnou(smer lochovice) ... daval sem tam max z ropaka(tdi) roztahl jsem tam 180...ale uz to bylo skoro v ty zatacce a pak to esicko na brzdach a bych se tam vesel..... celkem mazec:))))))
tak treba az budu mit jednou neco lepsiho vlastniho tak zacnu takhle prasit znova:))))
zatim pusim jen doladit to zadni kolo na moto:)))

26.10.2006, 13:12 |
Alííí Zadní kolo doladíme, jen na TL mi to přijde jako honění nadmutý kozy... :o/
Prodej TL, kup SM, nebo přestav bratrovo HQ, a přední kolo už nikdy nedáš na zem... :o))))
Aliii: hele na Tele mi nesahej... ikdyby byl casem motard tak tele zustava..... nakou silnici chci a sem ho ochotnej nahradit maximalne 999kou, nebo bimotou sb8:) tele jde na zadni dobre... na jednicku moc rychle, ale na 2 pohoda..... jen se porad bojim to zvednout az do mrtvyho bodu, atkze kdyz to zvednu tak to tam drzim plynem a jak se to roztoci na sedm tisic tak za to vezme a jde nahoru, leknu se a zavru..... az nejak odstranim ten strach tak to pujde, na husce mi to jde stejne jen kdyz to zavru tak to s tim nepraskne tak o zem kvuli velkejm zdvihum.......
skoro me mrzi ze sem poslal pryc toho dvoutakta...dat ten motor nejak lip dohromady, dat sirsi 17ky nez byli, ten kluk co dela tlumice by mi udelal karbon kapoty.... bezvadne se na tom blbnulo... ten 2takt dvouval kdyz otevrel privery tak letel jako prase, asi 60koniku.....

26.10.2006, 13:50 |
Alííí O.K., už mlčim... A 999 Ti schvaluju, v Brně na WSBK jsem z nich ustříkával... :o)
No, na jízdu po zadnim bych radši nějakej supersport, než TeLe (když teda ne SM - na tom jedeš po zadním, jako když jdeš pro rohlíky...). Až koupim SM, založim si školu na WHEELIE - už to po mně chce naučit asi 10 lidí, a jedinej snaživej je ten maník s tou DR400 ze Žebráka...
Zkus prodat to moje RSV - dostaneš kapesný ! !