Navštíveno 152x

Bude pasovat převodovka z motoru D16Z5 na D16A9? A rozdíly v elektrice? BTW v čem se ty motory liší? Díky
jeden je pětikřeček a druhej devítikřeček
... chjo... Maraudere... prosím... já ti taky necpu žádný anti Usa věci LOOL fakt potřebuji zjistit jak se to má...
sorry sem nevěděl, že jsi takovej škarohlíd ..
mno kdybys za to aslepoň dodal tu pro m podstanou inforamci :)))) pak bych křečky přehlíd
D16A9 rok výroby 88-89, 130 HP, 143Nm, nemá kat, 0-100 za 7,5, top speed 212
D16Z5 rok výroby 90-91, 124 HP, 140Nm, 0-100 za 8,5, top speed 208
rozdíly: jiný ECU, jiný svody, jiný vačky
a stejne ani jedna nejede.. obe tyhle verze jsem uz se svou 1,3 pokoril nescetnekrat na sprintu:))))))))))))))))))))))))))))))))
jakym autem? 1,3 ? Uno T?
kdepak, 1,3 atmosfera:))))
tak to rozeber víc to by mě zajímalo řím si tomu ujel v atmosféře.. to si jel jen na rámu a bez interiéru ne? :))) 4 kola motor volant a ty :))
Suzuki swift GTi v mensi uprave:))))))))))))) Jinak vzadu byla i detska autosedacka, takze interier plnohodnotny:))
to marauder: tady je malej error motoru.. když sem sundal hlavu tak byli tři válce v horní uvrati... což mě maličko rozhodilo.. ale pak jeden propad než sem to stačil vyfotit :(

pink hell :o) ;o) je to verze napul rozebraná potřeboval sem jen archivní foto takže tam všechno jen tak napul visí :))

hmm svišt jedepěkně ... ale mě něpředjedeš :)) já se nedám :o) na startovní čáře se budeš smát že zaspíš start :))
Miro, tak to nekdy zkusime:))))
zajímavý asi nesehraný křečci a nebo je to motor založenej na principu náhodných zážehů :o)
Mar: .))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mno jednomu křečíčkovy se zlomila pacička a maličko se pootočil a ty zbylí tři to nevychytali a zadřeli...
Kde jsi koupil tu CRX?:-)
Michal Meškan edition ...
ta hondice je od někoho od mostecka..
Jj,já si to myslel :)) Tady u nás jí ten kluk dával co proto :)))
To pepino je mi to ulně jasný :)) taky už na ní nezbejvá šroubek na šroubku. až na převody to bude jiný auto.