Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To X-sat, Pepino_Honda a dalši

o Navštíveno 1124x o
o 30.10.2006, 12:43 | Paczqo
co se kolem toho pohybujou mam dotaz jak je možne že i když ten hajzl odjel a neposkytl prvni pomoc tak ma napsane jen ten alkohol a mařeni uředniho rozhodnuti ?
to se bude řešit nějak zvlašt nebo vubec nebude ? diky

foto k příspěvku  od Paczqo

o 30.10.2006, 13:29 | X-sat (M)
Pokud to neni uvedeno, řešit se to nebude. Ale to by chtělo vidět "sdělení podezření" tzv. sdělovačku
o 30.10.2006, 13:34 | Paczqo
X-sat ja mam jen potvrzeni o učasti na Dopravni nehodě ktery mi dali v ponděli a tohle co je na fotce nic jineho sice do vypovědi jsem uvedl že ujel a že neposkytl prvni pomoc ale to je vše.
o 30.10.2006, 13:40 | X-sat (M)
Je to otázka právní kvalifikace. Pokud jsi tím poškozeným, můžeš samozřejmě nárovoat rozšíření obvinění. Každý případ je jiný
o 30.10.2006, 13:44 | Paczqo
X-sat: jj jsem poškozený ten chlap mě sestřelil byl ožralej, měl zakaz řizeni, ujel od nehody a nepomohl jen nabizel prachy no jak už jsem psal hned po nehodě tady.
o 30.10.2006, 13:48 | X-sat (M)
Nabízel prachy? Tak to potom neujel přímo od DN. Na neposkytnutí pomoci ho těžko udělají, může se točit na tvrzení, že se ptal...
o 30.10.2006, 13:54 | Paczqo
X-sat aha mě řikali že je to ujeti no hned po nehodě přišel ke mě že mit to zaplati at nevolam polici se nedivim byl nachcanej jak dobytek a když jsem mu řekl že je zavolam tak rychle sedl do auta a odjel no daleko nedojel ale odjel.
o 30.10.2006, 14:25 | X-sat (M)
jj, chápu, ale probral bych to spíš přímo s vyšetřovatelem
o 30.10.2006, 18:09 | HIGHTOWER
tady dle mě jde, že ne že ujel a neposkytl by PP, ale ujel, protože se bál postihu a to ti na neposkytnutí PP asi nevezmou. Jo, kdyby nezastavil a pokračoval dál v jízdě a nebo by zastavil, mkrnul se, co se děje a ani se na nic neptal a ujel, tak to je jiná. Jinak by se tam dalo dát podplácení, ale to ti taky nebudou dělat, protože by to bylo tvrzení proti tvrzení a je to těžko dokazatelný. Vše musíš mít podložený, nejlépe písemnými důkazy nebo fotkami apod. Oni ani výpověď 2 policistů proti jednomu přestupci + podložené důkazy někdy nestačí - osobní zkušenost :-( : PS: Pan Pekárek má vždy pravdu!!!
o 30.10.2006, 18:53 | Paczqo
Hightower: no on je tam ještě jeden svědek a to pan kterej vše viděl ale i tak to v tomhle připadě asi nepomuže že ?
o 31.10.2006, 10:55 | HIGHTOWER
jestli jde o tu PP, tak on zastavil a zjišťoval, co a jak, tam asi ne a to nabídnutí úplatku, furt je to tvrzení, i když slušný lidi vs. šmejd. Ale jak sem psal, někdy to nestačí.....
o 31.10.2006, 14:39 | Route88
paczq: neres, kdyz jsme melu havarku s busem, tak ten trotl co ho ridil si vzal od Marcely mobil a kdyby si o nej nerekla, tak ji ho asi ani nevratil a nikam z nej samozrejme nevolal. Misto pomoci si zbiral opadany plechy z busu.

a taky o neposkytnuti pomoci nebyla rec ani v protokolu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3345 sekund.