Navštíveno 1085x

02.11.2006, 07:32 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2006-11-02 07:48:51
heh jsem zauradoval blbe a omylem to smaznul cely
02/11/2006 02:53 Hartik
Honziku, jestli muzes vymazej tu prvni fotku ,omylem jsem tam poslal vyuctovani z nakupu.Najel jsem si blbe s mysi na obrazek a takhle to dopadlo Ja to zkousel mazat ,ale nejak me to neposloucha. Dik
02/11/2006 03:04 Matco
Hehe...hele Petre...mame stejny vyuctovaci papiry.....sem se zasmal...taky to mam tak nejak znaceny, ale jak je toho moc....mam v tom potom gulas....pocitat to pozdeji...uff..da to fusku.
Jak se jinak vede? Jak v PA? Rikal jsi, ze prijedes nakouknout do NY a nic. Zavolej, jak budes mit chvilku, zajdem na pivko do Bohemia diry.
02/11/2006 07:27 Daryl (A)[SMAZANO] 89.176.34.241
hartik: dej edit a znovu uloz.
tak jsem to nejak polepil.
super, diky.
jen tam neni videt lamela, jestli je to teda ten Spec 2 nebo Spec 2+
:O)))
ten setrvak nejak nemuzu identifikovat, to vypada ze fakt dali neco jinyho, ale pokud to bude na S2000 a bude to mit maximalne 8lbs je to v pohode.
02/11/2006 07:46 H-Honza (M)
mno jo Tazzz by si mel nekde natrenovat psani prizpevku, kdo ma porad ty jeho duplicitni prozpevky mazat.....
je otazka jestli je to tim ze je rychlej, nebo se mu tak klepou ruce
;O)))))))))))))))))
od tebe to zavorko dost sedi :c))))))))))))))))))
kam vlezeš vše mažeš ................ jj jseš zavorka njn
smazu jen zcestny pindy ktery v dane sekci nemaji co delat, ale na pochopeni tyhle funkce asi nekterym lidem chybi dostatek inteligence.
Pripomenu Ti to az se budes v nekterym ze svych inzeratu cilit ze Ti to tam nekdo zasira nejakyma bludama, oke??
navic meles o necem, o cem vis prd pac jsem to ja smaznul vis.... "lve" :O)))))))))))))))))))))))
mensi fotky uz jsem nenasel, Spec 2

Spec2+

nekdy jsem od tebe chtel neco smaznout z inz?
tak to jseš važne mimon :c))))))))))))))))))))))))))
ja nekde napsal zes po me chtel neco mazat? Ty neumis nejen psat, ale i cist, mno ty woe :O)))))))))))))))
hlavne že mimon umi mazat a je zavorka .......... ty woe to je naše spasa :c))))))))))))))))))))))))))))))
heh, mno jo tak se mi to projednou nepovedlo...... poprve...... ale jednou je porad min nez 2x ne??
si pis woe, dej blbci funkci a smaze vsechno !!
jj posledni veta je opravdu pravdiva :c))))))))))))))))))))
z Tebe woe mluvi slepa zavist ale.........
no to čekej :c)))))))))))))))))))))))))
tak jsme si pokecali, a ted uz to muzu smazat jo??
2 H-Honza :Spojka je stage 2+ je to ta druha na tvym obrazku. Dnes jim budu volat co mi vlastne poslali za setrvak. Podle me to je ten Centerforce nebot ta Fidanza vypada uplne jinak. Jo a jak jsem rikal po telefonu ma to 7.5 lb coz je neco kolem 3-4 kilo.
super dikes.
uz resim na utery servis at to tam hned naperou, mame nejakej cas to v klidu zajet a pojedem se svezt na tu sosnovou aspon.