Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Když se stydím za to v jaký profesi dělám ...

o Navštíveno 112x o
o 16.10.2005, 21:54 | MarauderZ28
[ Link ]

naprostej souhlas ...

o 16.10.2005, 21:59 | choze
:-o
o 16.10.2005, 21:59 | kaa
:)
o 16.10.2005, 22:07 | MarauderZ28
ta reklama na Škodu je jednou z věcí proč bych si jí v životě nekoupil - jasně česká firma "simply klevr" - když to slyším chce se mi blít ...
o 16.10.2005, 22:08 | Mika
:-( to není hoši k smíchu, opravdu ne :-(, je to realita
o 16.10.2005, 22:52 | Area51
Mno klucí... Myslím ze zaciná cas sbalit kufry.... :((( Vypada to tu nebezpecne:((
o 16.10.2005, 23:04 | oranger
balíme kufry...
o 16.10.2005, 23:39 | Drtič
Bohužel je to tak... :-((
o 17.10.2005, 01:16 | Luke_288
Maraudre, možná bys nemel bejt tak zaujatej. Pochybuju, ze americky kary jsou bez chyby.
o 17.10.2005, 02:00 | MarauderZ28 | Upraveno: 2005-10-17 02:17:27
mě, ale přeci vůbec nejde o to jestli to auto je nebo není kvalitní, ale už vidím jak Cadillac vlastní německá firma a reklama vysílaná v USA je v češtině ... tak buď je Škoda naoko česká a má se tak chovat a ne nám servírovat trapnou reklamu v česko anglickým jazyce namluvenou německým přízvukem a nebo ať se chovaj, že jsou němci, ale na jednu stranu tvrdit jak jsme čeští - český tvary apod a najednu stranu mít anglickou reklamu - proboha proč, vždyť 90% zákazníků na který je ta reklama cílená - na rizýho českýho člověka s malým příjmem viz Fábia Junior ani neví co to simply clever vůbec je ... Každopádně auta sem netahej, tady jde rize o reklamu max o P.R. oddělení firmy, ale absolutně ne o auta jako takový to jsi to co jsem psal i to co ten článek měl říct nepochopil ... (tedy nejde mi o to opovrhovat škodou autem jako takovým - ani jsem myslím, žádnou jinou automobilku nevyzdvihl, nebo neupřednostnil ...)
o 17.10.2005, 07:12 | Reprák
Marauder ma pravdu. Pro lidi co maj mozek je tohle jak pest na woko. typische czechisze wagen :)
o 17.10.2005, 09:13 | schwaboid
Čím větší shit tím větší nebo častější reklama. Ale dá se podle toho orientovat, co je v "akci", nebrat naco je moc agresivní reklama, nebrat. Kvalita tak velkou reklamu nepotřebuje. Reklamní shoty na ČP, AAA, T-founy a Skoda mě vytáčej do nepříčetnosti a jsou jenom pro ovce co se s tím nechaj ovlivnit. P.S. jsem u český a mám T-foun:-(((
o 17.10.2005, 12:44 | Luke_288
ja reagoval na to, ze reklama na Skodu je jednou z veci, proc by sis ji v zivote nekoupil. ty kupujes veci podle reklamy?
fakt je ten, ze Skoda uz ma s ceskym vyrobkem hodne malo spolecnyho, ale tvuj zaver je podle me naprosto out. me neslo o to, co ten clanek pise(i tak by me zajimalo, v cem jezdi autor) neslo mi ani o to, do tebe nejak rejpat s americkyma karama, treba v ni taky jednou budu jezdit, osobne se nebranim nicemu, az treba jednou zacne napr Kia, Dacia a jim podobni vyrabet kvalitni kousky, koupim si treba Dacii(ber to jako hodne velkou nadsazku) reagoval jsem jen a pouze na tvuj rezolutni zaver.
o 17.10.2005, 20:27 | K@m@
no hele uplna hustarna byla kdyz sem v recku videl reklamu na novou oktafku kde byla vyfocena s podkladem nemecky vlajky a s tim peknym sloganem :(
o 18.10.2005, 16:14 | MarauderZ28
myslel jsem to tak, že díky tý reklamě mám averzi na Škodu - na firmu jako takovou a proto bych si její výrobek nekoupil ..
o 18.10.2005, 18:31 | Luke_288
takze az uvidis supr reklamu na hajzlpapír co je proti nemu smirgl papír jak samet tak si ho koupis spis nez, ted me nenapada zadna dobra znacka hajzlaku...
ale je to fuk, kazdej mame nejakej nazor, ty asi proto ze v tom byznysu jedes tak to vidis jinak nez ja laik.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3413 sekund.