Navštíveno 1483x

Takze ja a muj broucek se ve stredu vydavame na 2972km dlouhou cestu do Spanelskeho Cadizu, kde nasedneme na lod. Ta nas nás odveze na Kanarske ostrovy, konkretne na Gran Canaria, na nase nove pusobiste.
Jedu tam s Letajicim cirkusem (ano je to ten kteremu spadlo v Blave letadlo) na cca5ti az 6ti mesicni staci.
pro ty zvas kteri mi chteji blahoprat musim odmitnout... me se tam moc nechce... jedine na co se tesim je ta cesta... jinak sem dost odriznutej uz tady v Krumlove natoz skoro na druhe polokouli :-( a navic mam rad zimu ne leto...
nicmene aspo bude mit broucek prez zimu taky nejaky viziti a nebu jen stat v garazi...

to je slušný... a co za to máš?

10.11.2006, 12:25 |
clown Tykeev .. asi za trest ..
jj .. nezavidim .. , ale proste penize si nikdo netisknem ..
to bude slusnej zahranicni cestak za pul roku :o)))

10.11.2006, 12:27 |
Q Už ti vezu tu hračku cos chtěl na cestu.........
:-)))

10.11.2006, 12:28 |
Q A budeš brát i tuhle na výlet????? :-)))))))))))))

tak ti přeju pohodovou cestu, bezproblémovej pobyt a hlavně hromady kanárskejch kočiček s velkejma ..... víš jak :-))))
Škoda že nemůžu na tu rozlučku :-(
čau a občas sem za náma zavítej ....
jinak pro ty co nectou akce srazy: odedneska je party u me v Krumlove... kdyby se chtel nekdo pridat:
[ Link ] 2 Q: moc moderni... mame hezci... foto poslu z Kanaru...
nahrada za tu nezobrazitelnou fotku...

Šťastnou cestu a ať ty i brouček dorazíte za 6měs zpět v pořádku !
jj, stastnou cestu a uzij si to tam ;o)

10.11.2006, 14:19 |
Smrada (M)
Drz se Luku. Taky nemuzem prijet, ale budem na Tebe myslet.
tak ať se ti tam vše daří.

10.11.2006, 15:16 |
Katy at se dari a pozdravuj zbytek grupy!
Lidicky ale podle vseho to bude logout akorat fyzickej... na webu bych bejt mel ;-)
2 Katy: taky te vsichni pozdravujou a hlavne Eliska...
tos si to tam chlape uzij :-)

10.11.2006, 20:21 |
X-sat (M)
nááázdááár ;-)
tak štastnou cestu bez problémů a až budeš v zimě v čr, tak se ozvi dáš mi lekci na snb :o) na ostro.
Prej mám radši zimu než léto .. hele tak to vyměníme Ty si tady mrzni a já se budu opalovat na pláži s kočkama. ;)
Šťastnou cestu tam i zpátky.
Přežijte to obá, ať s enám vrátíte...Ale hlavěn ty... :-)))

13.11.2006, 12:48 |
erix7 (K)
a hlavne se i vrat.