Navštíveno 41x

kamarád si chce koupit TV Siemens Myrica V32-1 tak jestli je to dobrá volba nebo v hodnotě do 40 000,- se dá pořídit něco lepšího ?
PANASONIC TX-32LX52F - zatím jsem měl možnost vidět obraz pouze ve spojení s DVD spojený přes digitál (HDMI) -dvd nějaký philips,myslím řada 9000 a bylo to moc pěkný.právě kvůli tomu bych vzal raději toto než Siemense a existuje eště vyšší model i s čtečkou karet. jestli si ten dotyčný kamarád bude k tomu chtít koupit i DVD tak spíš toho panasonica,jestli kouká jen na programy at veme siemense(navíc je o 7 tis levnější) i když ten paníc je novinka,tak pujde rychle dolů. PS:pro panasonica ještě boduje větší pamět na teletext(2000 stran oproti 256 u siemensu)

18.10.2005, 12:52 |
choze někde sem viděl za podobný prachy Vieru, nebo bych šel do Lowe
ale Loewe kolem 40tis v 80cm úhlopříčce 100% nekoupí....

18.10.2005, 13:58 |
MAX Nevím jak jsou na tom TV, ale od Siemense bych nechtěl asi nic. Mám velmi zábavné historky z jejich servisů denně na stole a je to tragédie.. O poruchovosti jejich telefonů snad ani netřeba hovořit..
Denně jich odesíláme plnou krabici na servis..
co jsem tak koukal,tak tady maj toho paníca nejlevnějc a navíc je to firma z Prahy s velmi slušným chováním:
[ Link ]