Navštíveno 92x

18.10.2005, 12:31 |
Ebe Ahoj nezůstal někomu např. po prodeji, či havárii manuál na C5?Sháněl jsem všude příručku tzv. Jak na ..... Mám to na Octávku a teď bych to potřeboval
i na tohle auto.Nevím jak např. vyndat rádio nebo rozdělat dveře či jiné věci.V Citroenu jsem se ptal a tam mi řekli že nic takového neseženu, že oni mají nějaco v elektronické podobě,ale to že mi nedají.Nemáte náhodou někdo něco?Díky moc za každou pomoc Ebe
Pokud chces tak to muzu sehnat v Citroenu mam zname, a neni problem nechat vypalit, akorat nevim v jakem je to jazyku

19.10.2005, 09:42 |
Ebe To by bylo super.Určitě bych do toho šel.Myslím si že to budou mít v CZ, protože když mi to říkal v servisu ten jeden člověk,že to mají jen v kompu a používají to všichni mechanici,tak si myslím, že by to mohlo být v CZ.Můžeš se mi po tom prosím poptat?Případně kolik by to stálo?Díky Ebe.
hele ted mě napadá, že mám známýho v citroenu v HB

19.10.2005, 19:22 |
Ebe No vidíš a já ani nevím, že v HB Citreon je :-)) Budu rád za kohokoliv pomoc.Prosím tedy oba o snahu :o))
Díky moc a když něco zjistíte, prosím zprávu buď sem do vzkazů nebo na 602 621 841.