Navštíveno 1452x

Nazdarek bando... tak Vam pisu z internetove kavarny v Maspalomas na ostrove Gran Canaria... bohuzel muj sef se tadz na predvoji na vsecko vzsral takze internetovz pripojeni nebylo predjednany. Tudiz mam tedka nucenou 20ti denni inet pauzu pocinaje dneska... takze dneska v kavarne jen textove...mam hafo fotek z cesty a skoro na vsech je (to bzste neuhadli) broucek... jel perfektne... pred cestou dostal i novou palubku. A verte mi ze treba pred Casinem v monte carlu nebo na hlavnim molu v monacu nebo na gibraltaru mu to moc sluselo... od vseho dodam fotky jakmile to bude mozne...
Jinak Vam reknu na rovinu ze nechapu jak sem nekdo muze jet na dovcu je to tady samej sutr - zadny pekny okoli proste nic. a navic je tady zkurveny vedro... nemam rad leto :-(
zajimava zalezitost byla cesta na trajeku. dva dny na lodi... jeste dneska se houpu... ale naprosta pecka...
Takze lidicky doufam ze v dohledne dobe se opet uvidime... zatim cauky
Luke-Jeep pro Autohificlub Maspalomas Gran Canaria
Luku. Tak ted jsem si oddechl, ze jsi ty i broucek v pohode. Pak se musime nekdy az budes mit net v pohode domluvit na tom Passatovi po ICQ.
Měj se brácho dobře a pozdravuj tam šťabajzny :-))) Doufám že se brzo vrátíš.
jj bracho ale budeme to muset vyresit asi driv nez za tech 20 dnu. prdeli je ze nikdo ve spanelsku nenabizi neomezenej net na predplacene karte :-( jinak spanelskej mobil uz mam taky :-)
LIDI JA CHCU UZ DOMU :-(
Bud rad, ze jsi tam. Doma je peklo. Teda u me a dost husty. A muzes hadat kvuli asi komu. No hadas dobre.
Tak to nasere. Ale to vydřžíš a doufám že pak dotáhneš projekt sssssss až dokonce :-)))
Hele me napadlo, kdyz napises tel cislo na romanu na muj mail j.vyhlidka@seznam.cz a tam mi napises co vsechno chces udelat a kdy to budes potrebovat tak to bude v pohode.
Určitě to přežiješ kámo...Budeme na tebe čekat!!!Snad se uvidíme až přiletíš na návštěvu...

22.11.2006, 20:31 |
*DM* Že pozdravuju chlape...........
Drž se chlape a pokus se příjemný spojit s užitečným a užít si tam ten "pobyt" !!!
No, vim ze ty radsi zimu,ale teplo je taky pohodicka,tak si ho tam uzivej,mi ho tu nemame :-) Hlavne ze ste oba dojeli v pohode

22.11.2006, 21:13 |
JR hele chlape, tak mi ti budeme zavidet to teplo a ty nam zase tady tu zimu. Tim se to vyrovna a muze te hrat pocit, ze tobe zavidi vic lidi :-D

22.11.2006, 22:00 |
Q pošli číslo pičo.... :-)))
hele drž se draku, jestli zařídíš leden/únor, tak vožereme tlamy... :-))
jeden ICE TEA........... :-)))
Jo pozdravuj Gertrůůůdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.11.2006, 22:37 |
erix7 (K)
hele Jeepe, to letadlko ma DUDU v CB , tak at se kupujici s nim domluvi.

23.11.2006, 07:18 |
PRESS tak gut že ste oba dojeli, jak ty tak i brók o:-)))
on tam fakt dojel??? :-D
-koukej si to tam pořádně užít
tak mi pošli teplo a já ti pošlu zimu na dobírku nebo to uděláme zápočtem :-))
kurva chlapy zase sem se dostal do internetovky... jel sem si totiz zalozit ucet do Deutsche bank na Kanarech a je to v mestecku kery se menuje Puertorico :-D sem z toho zemepisu nejakej doblblej :-D
sere me ze se semka neda donest ani fleshka s fotkama... :-( vazne byla cesta docela zajimava...
Q a spol. chlastacu co uvazujou o prijezdu semka: reknete mi kdy a kolik lidi a nebude problem... s ubytovanim to bude divocejsi pokud Vas bude vic... ale verte mi ze nejlip se spi na terase akorat ze si budeter muset vzitr neco pod sebe... nebo v hangaru na letisti nebo... nebo... moznosti je spousta.
Akorat mam jen tri dodavky na prepravu lidi :-D
Jinak dneska tady mame 28 stupnu a broucek ma stazenou strechu prakticky nonstop ;-)
2 Erik: diky moc skusim to nejak dohodnout... mas to u me bracho ;-)
jinak nechapu proc ale nejde odtud spustit icq2go kurva takze ani takhle online se nepripojim... zapicena zeme ;-)
btw: spanelsky se piiica rekne kono to n je s hackem ale nejde to tady napsat...
kurevsky se tady zacinam nudit jediny co tak tady sou vazne nad ocekavani pekny baby...
jakoze Gertrudy se panove nekonaji! hodne spanelek je tady opravdu sukeznich... a brouk je silne lakadlo... zvlast tady protoze tady brouka snad jeste nevideli... sou z toho vsici v haji a hlavne dve marky z naseho "baraku" tak kolem 20ti
!!!!mnamky!!!!
fotky dodam hnedka jak najdu fotak a jak to pujde poslat
tak pro dnesek papa
No halvěn nezapomen poslat taky fotky tech tvejch ňamek... :-))) Ať ti máme co závidět... :-)))
2 Luke-Jeep. Cus sefe tak to tam prezij ve zdravi a snaz se s tema fotkama (hlavne ty slecny). Klidne mi je posli v raru nebo necem takovym do mailu a nekam to uploadnu. Uzij si to tam a zensky pozdravuj :)

23.11.2006, 14:06 |
erix7 (K)
Lukee- nemas zac- prote si to tam ksuk uzivat - nekrofilni :)

23.11.2006, 15:19 |
Kapka (M)
tak tam ode me pozdravuj tuhle slečnu..a že zase na jaře ji budu škadlit plachtou osobne...no na dovcu bych tam v zivote nejel..jezdim tam si zablbnout si na prkno do vln...a Maspalomas znam moc dobre..vždycky tam nekde chrapeme..no jedinou hezkou holku co jsem tam kdy potkal,tak byla jedna tanecnice na discotece..a byla češka :-)

to Luke-J : tak bacha ať nemusíš pořád čistit potahy v broukovi :-D
hehehe,dobrej report! :o)
ZDRAVÍME VLKA!
ehm..
ZDRAVÍME LUKA!
Hlavně bacha na ty mařky z baráku okolo 20ti :oDDD
hned bych si to s tebou vyměnil, já zase radši léto, jak zimu....
hlavně pak dej fotky těch bábovek ;-)