Navštíveno 1717x

ahojky lidičky, děkuji všem za hlasy co jste mi posilaly do Miss Internet 2006 - nevyhrála jsem miss internet podle uživatelů ale za to jsem dostala cenu odborné poroty Miss Internet Sympatie 2006 cehoz si vazím asi stokrat vice :o)
Prdnu jsem pak nějaké fotky zatím mám jen jednu z příprav :o)
Děkuju a mnějte krásný den :o)

těch hajzlíku si nevšímejte :o)
sakra.. takova rostenka na panskem WC??? paaani ... to je jako hodit pred somalce smazak s hranolkama :DDD
jinak hlasy jsem ti poslal, samozrejme ;))
Dave0401: a to je jenom příprava :-) hi hi - jinak dekuju :-)
nz ... rado se stalo... a vlastne Gratulace Miss Internet Sympatie 2006!!!
abych nezapomel ;))
Přehlídka Morgan ..

Jen tak dál...nešetři na nás... :-))))

27.11.2006, 12:58 |
Yawor Dave : WC a hranolky;o))))))))))))

27.11.2006, 13:13 |
Beru23 | Upraveno: 2006-11-27 13:14:14
Bruno Banani :-)

Hi hi :-)

koukám, že Brunovi z toho klepl banán ...
co ja vim co mel v trenkach :o)

27.11.2006, 17:36 |
TROY :o)))) paní moderátorka moooc pěkná - chtělo by to víc fotek :)

27.11.2006, 19:34 |
Kapka (M)
tak koukam že druha skoncila Barunka od nas z Loun...to abych ji nekde zase odlapil a trosku to s ni probral na baru...
No taky gratuluju. Moc pěkný fotky:o)
TROYjáčku..kam zase čumíš :))
To Troy :-) to nebyla pani moderatorka nybrz modelka Martina Dvorakova :-) Dekuju :-)

28.11.2006, 17:56 |
TROY beru23
:oD tak to je jiná herdeck,že já nejsem model :DDD jedině,že by byl model s pivákem
to Beru: Gratulace! :o) Hele jsem viděla na primě v Extra rozhovor s vítězkama, a ta 2. vícemiss Darina mi přišla, že má IQ houpacího koně, by mě teda zajímalo zda to byl jen můj osobní dojem nebo byla fakt tak blbá?

28.11.2006, 22:41 |
FBS Beru měla bys trochu víc jíst... :o/ to je můj názor :o)
Teena: máme stejnej názor na věc :o)))
To MarauderovaZ28: No to se ti nezdálo, byla opravdu trochu jednodušší (a to je to studentka vysoke skoly ) takhle jak mluvila v tom extra mluví stale. A nebyt jejiho fun clubu tak si ani neskrtne. Mela si ji videt pri promenadě :o) Ale aspon jsme se pobavily :o) Jinak děkuju :-)
presne ten typ modernich vysokoskolacek: to je ta co jejich budova ma vice jak 5 pater a studium na vybornou prestavuje prenaseni knih na stul dle lefingwellovy-bronstajnovy teorie psaciho stolu v zajicove variante
Ale fun club taky nemá chybu. :)))))