Navštíveno 1175x

Tak jak pane??? Si mě jako clekem rozštípal tím telefonem... Byhc na to tak řekl to mi *** záda... :-D

28.11.2006, 07:54 |
Skid-TDI | Upraveno: 2006-11-28 07:55:48
Cece, me to tak rozstipalo a nasralo zaroven, ze jsem proste musel nekomu rychle zavolat no a ty jsi byl na zacatku seznamu. Ja nevim, jestli me chce nasrat nebo ja fakt nevim, hlavne kdyz ji nejakej profik bude ucit tak at ji vybere prkno, hlavne freestyle neni snowboard :-))))))
Me to uz pripada, ze ta holka mi to snad dela schvalne nebo ja fakt nevim.
No to právě jsi jí měl říct, že freestle není snowboard a že s ev tom nevyznáš tak ať jí ho vybere jten co jí bude učit...Aby jsi taky trochu nasral ty jí...Bejt tebou tak jí to normálně písnu...
Jinak co si o ni myslis? Ja fakt nevim co si o ni mam myslet. U ni je dobra hlaska tu co jsme rikali vcera: To byla jeste normalni :-))))
Jo ta tomu sedí...Jinak co si myslím??? Je to kráva ajestli jí bude učit ten co si myslíme tak jí to mooco přeju...On až jí využije a zahodí tak pozná jak byla blbá...A já až se naseru tak napíšu víš komu...(No písne za mě někdo jinej abych já mohl odpřísáhnout, že jsem to nebyl)
MUHEHE. Nekdo jinej? A koho myslis? MUHEHE
Me se libi, ze kamarad co ji bude ucit tak ji snb asi nedokaze vybrat, protoze sam se v tom nevyzna. Hlavne jestli ji bude ucit ten co myslime, tak si myslim, ze on si mysli, ze ona ma snowboard doma a proto ona prisla za mnou abych ji poradil.
No třeba nějakje kámoš...
A jakej kamos? Nenapad te nejakej? :-)))))))))))))))))
Nema ten kamos VW pasak variant?
:-))))))))))))))((((((((((((((((((-:
No třeba nějakej kámoš... (ty ne)
Jinak určitě mu nakecala jak jí to baví a jak má doma a já nevím co a nechce teď vypadat blbě...
Bych se nedivil, kdyby jeli třeba 15.12. až bude mít bejt ve škole ten její kámoš...
No 15.12 pojedou tak maximalne do holi prdele, protoze nebudou ty bily sracky po kterejch se jezdi. :-))))))
Tak ja ji psat nebudu no. Aspon budu kompletne z obliga, jinak ja muzu jenom delat svedka, myslim, ze vim toho tolik, aby ji stacilo co ji povime. Ale taky, aby nam verila. Buh vi co ji doma ten hnup keca do ucha. Hlavne me sere jak on s kazdou pekne vytira. Jinak jeho babu neznam, ale lituju ji, ze chodi s takovym debilem.
No třeba jí vezme do rakous co ty víš??? jinak že nebudou ty bílí sračky je mi jasný...
No právě mi musíme bejt z obliga...Se nějak zařídí...Ale chce to nejdřív na 100% vědět že to je on...
No já jí lituju už pár let...
Myslis, ze se ji mam zeptat, kterej borec ji bude ucit? Jinak pochybuju, ze ji bude brat do Rakouska, kdyz ona na tom snb neumi ani koukat.
No to neřeš kam jí bude nebo nebude brát...Stejně mu jde jen o to vzít jí do postele...Se jí můžeš zkusit zeptat...ale nevím coi ti poví...
Zkusim se ji zeptat, hlavne ja to Rakousko vzal jen tak, ze ona stala na snb vseho vsudy 3 dny a boji se jako svina. Dyt vis jak to vypadalo, kdyz jsem se ji snazil neco naucit ja. Jinak vcera jsem neco o ni pochopil, ale to tady nebudu rozepisovat, to ti nekdy reknu radsi osobne. Hlavne toho hnupa musime vzit na hory abychom videli krutyho freestylera :-))))) Uz se na nej moooooc tesim.
jj...Já už sa na toho borca taky děsně těším...Pochybuju, že bude lepší jak já... A to jsem lama největší...
Jak tos ní vypadalo víma proto mě dostalo, že se bude učit na SNB...Dyk se bojí i spadnout aby náhodou neměla modřinku...
Jinak sem si tak uvědomil, co KONY už se ozval??? (prostě máš???)
Konny se jeste neozval, takze jeste nevim a az budu vedet tak budes prvni.
Me strasne zarazilo, ze chce new board i s vazanim a botama. Nechapu, ze si radsi tyhle veci nepujci z pujcovny. Protoze si myslim,ze pro ni je to absolutne zbytecny. Hlavne za tyhle veci zaplati tak kolem 7.000.
Tak to jsem rád...Já jen, že jsem ho tu před chvilinkou zahjlídl, že je online...
Buď půjčovnu nebo bazar a koupit starší...Na naučení to stačí...Ale přeci se nebude ztrapňovat ze starým prknem ne??? Oni to rodiče zaplatí...Jako fungl je faaakt zbytečný...Se pak domluv z Ivkou dyžtak ne???
Co ja bych se do toho montoval. Vsadim se, ze to bude chtit k vanocu. Tak se se mnou dohodla, ze si necha udelat nabidku a potom mi ji necha schvalit. Cece hodne uvazuju jestli ji koupim ten darek k narozenim, zeptam se jeste Ivky a jinak na ten darek asi kaslu.
No podle mě jestli kupovat tak to co jsme ti rekl já...A ne to co jsi zamyslel...i kdyz je to supeeer,ale zbytecny...
A je pravda, ze se do toho montovat uz nemusis...muze ti to bejt volny,ale prostě je to BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
A co jsi navrhoval ty vlastne?
No trochu to osekat... Jenom pět...Taky už je to celkem mazec a faaakt to vypadá dobře...
Mno necham si to projit hlavou a poradim se s Ivkou. Jinak kdybych necekane vypadl v 9.20 tak se nelekej, sel jsem totiz na jinou hodinu.
Ok...Já si jdu v 9:20 pro dárek k vánocům...
Co si des kupovat? Ten paterak?
klucí, co zkusit icq :-D ?
HERO: Jenže SKID ho ve skole nema a me v praci taky nejde... :-(
Toje drahý...A bolej z toho ručičky... :-D
H.E.R.O. Tak si pristi utery od 8.00 pokecej s nama.
jj...klidně s emůžeš přidat... :-D