Navštíveno 76x

uz dete doprdele !!!!
PS: ranni bilance:
srna dospela 1,5 x
svetlo 1x
naraznik 1x

19.10.2005, 09:03 |
Yawor je to smutný ale jak si to napsal ;o)))))
btw jak se dá sestřelit jeden a půl srny ? ;o)
tri mesice zpet - to same ! kurwa !
jedna cela a jedna na pul jen zadek
je to smutny ale je to tak taky mam zkušenost se srnou z ni sekana a předek na feldě hezky pomuchlanej a předni spz se nenašla nikdy.
Moje bilance:
Loni 2x králík + 1x nevím co = chladič,nárazník,maska
Letos 1x kanec či co = blatník u řidiče, a opět maska a nárazník
jinak bacha po městech včer na pejskaře pokud držej voditko podivete se raději kde konči nejednou se stalo že čokl běhal na druhy straně chodniku a přijet k baraku s voditkem na zrcatkach a oběšenym psem na jeho konci neni dobre.

19.10.2005, 10:08 |
KFL srny jsou vsude a porad a proto po okreskach jezdim max 70 :(( .. a pri prujezdu znamymi misty protrubuju ;)
70 versus RS - asi ne cece :-)
no, tak to si asi budeš muset pořídit kolejnici dopředu.

19.10.2005, 13:32 |
Drtič :-(
No,nevím ale jak to děláte,já jsem srnu ani žádnou jinou lesní potvoru zatím nepotkal a to jezdím lesem a kolem polí skoro furt.Ale suveréně vedu s kočkama...odhad 6 :-(
zajed toudle dobou na Vysočinu, stačí se projet v podvečer někde kolem lesa a máš jí

19.10.2005, 13:57 |
Drtič :-) díky,nemám zájem,jsem rád,že je nepotkávám
KFL: Ty vole, že jsi takovejhle lhář, to jsem fakt netušil :o)))
Chybělo už jen říct, že ještě ze staženýho okýnka vyhledáváš opuštěný koloušky abys ses o ně mohl postarat :o)
Já normálně zvěř moc nepotkávám - ťuky ťuk - ale tuhle jsem byl s kámošem pro auto někde nahoře u Náchoda, co vám budu povídat, jeli jsme po silnici, všude samá krev, za cestu přebíhaly tři srny a čtyři jezevci a to bylo tak max. 5-6 km úsek. Tam bych bydlet nechtěl, je to tam taková obora bez ohrad :o)
Jezdim docela casto v okoli Hradku nad Nisou. tam clovek POKAZDY neco potka, at je den nebo noc... meli by to vic strilet! K@#0%!

19.10.2005, 18:06 |
X-sat (M)
vrahu, to máš za, že jezdíš v noci po lesích a vymr....áš ;-)
ja sem mel podobnej zazitek asi mesic dozadu ..ale auto OK.... nejdriv se ze stromu spustila sova nebo co to bylo za ptaka a nez nabrala vejsku tak se mi malem sklouzla po okne , pak zajici ty byly ok a pak ta srna ..v 90 ve tme kdyz se pred tebou vynori z lesa tak cca 10 m pred autem ..zazitek jak noha..a byl sem rad ze se nejel svym autem , ktery v ty dobe cekalo na go brzd jelikoz brzdilo uplne na ho... ale tatovym , ktery ma super brzdy s vybornym nastupem , na kterej sem si jeste dobre nezvyk ..nevim ( mozna bych prisel:o)) co bych delal 50km od domova ve tri rano jeste s nalitejma spolujezdcema/kynema:)))) a rozbitym autem..