Navštíveno 51x

19.10.2005, 09:01 |
Gaza Můžu se někoho zeptat na spotřebu u tohohle autí.
Díky
co rikal kamos (ma Omegu B kombik) , tak se da za 9L , po praze ani omylem ...tam jezdi tak 12 , ale na dalsi cestu treba 8.... , jenze kdyz ji slapnes tak pres 15 vklidu ......
momentalni de vklidu i k 50 ti podle palubniho pc.........
jinak jeden kamos ted jezdi s B -sedan 2.0 16V ....a spotreba cca stejna, jedine na delsi cestu to de i za 7 L .... praha taky tak 12 , narazovka tak 40........zalezi na tom kdo s tim jede.....
mám sice 2.5V6, ale nemuselo by se to o moc lišit. Dlouhodobá 9.1, ve městě 10-13, mimo město 7.5-10.5, dálnice podle rychlosti, u sebe jsem našel ideální rychlost cca 154km/h kdy to žere 7.7, ale v takových 210-230km/h to bere 16-18.
Podle mě to žere daleko míň než lidi čekaj, v mém okruhu maj všichni maloobjemový (pod 2 l) čtyřválce a dlouhodbě jezdí taky skoro za 9. No ten šestivál se prostě nemusí tak honit a je vcelku k neutahání.
Nismo.Power: potvrzuju tva slova mam 2.0 16v a uplně to sedi
jinak co se tyka MV6 tak tam počitej s pruměrem 12L ale na courani po městě to neni tohle auto je idealni na delši trasy.
Šestikule: ona celkově neni potřeba to točit ja mam sice 2.0 ale když jedu kilo tak na otačkoměru je 2000 a při 190ti 4tis a přijemně to jede za to kamoška ma 2.0 primeru a tam packa otačkoměru lita jak zběsilá a při vyžší rychlosti by se nejradši přetočila.

19.10.2005, 09:29 |
Gaza Díky za info.V automatu to bude ještě víc co?
Gaza: ne nebude ja to mam automata a nepozoruju rozdil možna tim že u manualu to některy vic zbytečně točej to bude papkat vic ale u automatu se to drži stejně

19.10.2005, 09:37 |
Gaza OK,díky

19.10.2005, 10:02 |
Gaza OK,díky
No, co k tomu říct, žere to nachlup stejně jako 540i V8 s tím, že o tom výkonu se tomu ani nezdálo :o)
jj, jako R.B. .................... taky proti tomu nejak nic nemam, ale s myho pohledu je omega nepovedenej ultrashit a studna na penize pac se jich vetsina nonstop sype .......zvlast ty pred faceliftem !
Nismo: když se o to majitel blbě stara tak jde do kytek hned to je fakt pokud se o to dobře staraš tak nehnije, je ok a super svezeničko jen sehnat nenahnilej kus
mel jsem omega b 3.0V6 a pri my velmi tezky noze jsempo meste jezdil 18litru prumer ale to byl fakt extrem.cesta do rakouska a zpet po dalnici prumer 110-170 byl za 8.3litru na tempomat. jinak dlouhodobe 10l
a stim ze se omegy sypou nesouhlasim je to jen jak se o to starate,hlavne si u tohohle motoru dej bacha na tlaky-ty zmer nez koupis a nech okamzite udelat rozvody vcetne remenice na klice ty to odnasi a lidi to vetsinou nevymenujou.jinak pohodlny,silny auto za par korun.jo a vyzkousej si kardan at nema moc vule pak to stoji slehu