Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Prosím o radu od znalců Opel Vectra B

o Navštíveno 81x o
o 19.10.2005, 13:48 | Spawn78
Ahoj vsichni, uz zase votravuju s konektorem. Bohuzel neni ve skurevnejch Varech firma ktera by mi protahla kabel o zesiku skrz konektor do dveri. Nesel mi vyndat, abych ho mohl provrtat a tak jsem se obratil na mistni firmy. Nebudu jmenovat, ale ze 3 ani jedna!! Vcetne Opel servis :-)) No zkratim to neni mezi Vami hifik co dela mjuzik ve VeBe a ma novejsi konektory?? Viz foto. Vim o B-Boy, Zralok, Milhauzzzz ti vsichni maji starsi verzi bilej a ten jde vyndat v poho. Moc dekuji. Existuje jeste jedna posledni moznost vyndat dvere ale to se mi moc nechce. A pruchodky by asi nebyly OK nebot idealni misto umisteni uz zabrali soudruzi v NDR orig. Diky vsem za pomoc Petr.
PS: 2. ten nejde vyndat 1. tady to vrtnu pro kablik

foto k příspěvku  od Spawn78

o 19.10.2005, 15:07 | Milhauzz
jasne, pokud tam nejsou draty, tak to normalne vrtni. Ja tam mel douru, ale jeste sem ji trochu malinko pomohl vrtackou. Jenze nemam fotak abych ti to ukazal jak to mam udelany. Ale 2,25qmm tam vesla uplne v pohode.
o 19.10.2005, 15:19 | Spawn78
OK vim, ale jak mam vyndat protikus(cilso2) ve dverich abych mohl vrtnout i ten. Drzi tam na 3 packach a ani po velkem nasili nesel ven. A sundat dvere se mi fakt nechce. Vrtacka se do dveri nevejde abych to vrtnul zevnitr.
o 19.10.2005, 16:18 | Milhauzz
Nu, ja to delal tak, ze se sundal kastlik od spolujezdce. Sundaj jeste predni krytku od praveho prahu a mas to cele jako na dlani. A pak vrtat, a hodne opatrne! :( Kdyby jsi byl z brna, mohl bych ti ukazat jak to mam udelany ja.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.503 sekund.