Navštíveno 1777x

Tož chlapi, tak potřeboval bych nutně sehnat toto kolo, který odvádí spaliny do výfuku. vypadá jak turbína a je hned za startérem a má jehlový ložiska. Z neznámých důvodů se uštíplo kus litiny a ta se dostala do válce, zrušila 4 svíčky a nakonec jsem než se motor zničí na to přišel. Ve válci nejsou šrámy. Dá se to sehnat jako náhradní díl ?
Pohled do motoru na vrch pístu.

Detail pístu a pilin z litiny no spíše jen prášku.

Tady pohled na oddělané kolo s unašečem, který to nevydržel a nevím proč :-(

Detail :

POhled druhý na to kolo :

Detail :

Nechci riskovat a radši bych sehnal todle kolečko, aby se dalo zase lítat.
Pokud máte námět , dejte mi prosím vědět.
Díky

04.12.2006, 20:53 |
akim to je to co je pri tahovom startery??? Je to nieco od Hobao??

04.12.2006, 20:56 |
akim taketo vrtulky maju hobby motory, naposledy som to videl na GPX od Hobao... strasna blbost, nejde kvoli tomu poriadne ladit motor... volnobeh a nizke otacky
bude sa to dat kupit ako ND len neviem ci samostatne,alebo ako cely tahovy starter, pripadne zadne plato. U nas to ludia menili za pevne a startovali zo startboxu (hlavne kvoli ladeniu)

04.12.2006, 21:02 |
akim | Upraveno: 2006-12-04 21:03:11
distributor je Pelikan + jeho dealeri, ale nepoznam moc vase obchody v CZ
Jo je to Motor Hyper 21 a je to za tahovým startérem. Ten čudlík jde přímo na kliku . Už hledám co a jak.

04.12.2006, 21:09 |
akim | Upraveno: 2006-12-04 21:11:19
H12017
Turbo s ložiskem
399,00
zdroj rcm-pelikan.cz
ale neviem ci je to presne to co potrebujes
Edit, pripadne komplet cennik...
[ Link ] kukni do manualu ake to ma cislo dielu a najdi si to v tom xls :)))
Přemýšlím nad tím to oddělat a nechat to na startbox. K čemu tam to kolo je ?

04.12.2006, 21:27 |
Smrada (M)
Pelikan neprodava koncovym zakaznikum jinak nez prostr. svych dealeru
[ Link ] Jo a jsou to hrozny brzdy. Uz 14 cekam na spojku do Emaxxe

04.12.2006, 21:33 |
akim caraudio, mam skusenosti len z .12 teda s 2.11ccm na cestak.. a to kolo je tam na kokot :) doslova... ten motor (2.11) je shit sam o sebe a ta vrtula to este viac pokazila, motor sa nedal ladit. Vsetci to menili za normalne uzavrete plato, bez tahoveho starteru a motor isiel bez problemu ladit. Asi odtial nejak unikal tlak alebo neviem...
Motory ale ajtak do mesiacu dvoch skapali (co by sme chceli za 2900,- SKK)
Na tvojom mieste by som kupil nahradny diel a odjazdil motor. A ked ti skape uplne a budes kupovat novy, tak nejaku osvedcenu kvalitku - spickove RB, pripadne o nieco lacnejsie Sirio (vynikajuce aj tie ECO verzie) pripadne nieco designed by Rossi a k tomu klasicky startbox.
Koukal jsem na píst a vypadá OK. Asi zaslepím tu stranu kde byl tahový startér a vyzkouším co to udělá. Motor dojezdím a příští rok pořídím asi jinej a tento ponechám na experimenty :-)))
Jinak díky akime :-)

04.12.2006, 22:05 |
JR je to volnobezka od tahovyho starteru ... jednu tu mam ze staryho motoru, tak bych ti ji asi mohl poslat :-)
tak to se domluvíme. kdž tak mi napiš na info@webmastering.cz co a jak .
Musí tam bezpodmínečně být ? Už mám plánek aby mi kluci ve výrobě udělali záslepku a zkusím startbox.

04.12.2006, 22:47 |
akim caraudio, treba prejst na elektru :))

04.12.2006, 23:35 |
JR CA: tohle je doplnek k tahovymu. Kdyz das startbox, tak se prodava zaslepka (doporucuju pouzit oroginal)

04.12.2006, 23:55 |
*DM* Akim: :o)))))))))))))

04.12.2006, 23:56 |
*DM* Anebo jak jsem říkak CA,koupit ještě jeden náhradní podovozek