Navštíveno 1497x

Dobre poledne z Kanarskych Ostrovu od inet. dopisovatele pro AHC - Luke-Jeepa...
zase sem pro Vas nachystal par fotek (snad Daryl promine) jak se mi tady zije. Molje odpoved je na howno... vedro jak v prdeli a vsude samej prach. jeden den nalestim brouka a bruhej je jako bych na nej mesic nesahl... :-(
Nicmene takhle vypada vyhled z meho apartmanu:

ceny benzinu sou fakt lidovy....

a konce pro pana Q nejhezci kocky na ostrove...
.
.
.
opravdu jen pro Q
.
.
a nebo ne?
to sou vony a hned dve ;-)

po ostrovech je obcas potreba vozit vic lidi v aute nez je zdravo... tady sme v broukoj 3 ;-)

No a na letisti sem toho zatim moc nenafotil... ale neco prece jen... jednou za 3 mesice se nase letiste promenujev zavodni okruh a dva dny tomu z5 kdy tyhle vozy meli trenink... takze par fotecek jezdilo tam 8 auto od skoro neupravenejch az po lahudky...

v pozadi vidite cast naseho tabora pro hranou cast letajiciho cirkusu... ale toho fotky az jindy...
a dalsi fotecky... a pak ze seat je skaredy auto ;-) ale BMW je rychlejsi...

Tak že v broukovi jedete vlastně čtyři
jj mas recht... jheste slon... ale "lidi" jen tri...
a tady uz moje nejoblibenejsi auto objizdi polamaneho japonce ;-)

dalsi pohled na poršáčka... zvoucek relativne decentni ale jel jak krava...

no a tady moji dva oblibenci na jedne fotecce vsimnete si podobnousti... je to vlastne jen evoluce jednoho auta... vcetne barvy :-D

no a tohle je civilni auto toho pilota modryho porsche... obdivoval moje a ja jeho... nechal sem hosednout... i on me... jeho ale dostalo ze ja mam sedacky z Porsche 911 taky :-D tohle RSo ma fakt krasnej zvuk

no tak sem se s nim dal do party a v pozadi vidite NAS servisni kamion :-D

05.12.2006, 13:39 |
Q krásný - já beru tu hééélikoptéru
ty vole a ja sem neveril kdyz mi jana rikala ze ses tam kde ses :-)

05.12.2006, 16:20 |
Bingi ze auto objizdi japonce. to je provokace:))
MattiK: A ještě ke všemu Broučkem...
Luke-Jeep: Parádní foto, hlavně s tou GT 3.

05.12.2006, 21:01 |
Beky nádhera..letím za tebou. Ale máme bungalov na Tenerife...
Moc pekny fotecky. Tak at se libi.
To Beky. Tenerife je hned vedle.
Ta poslední foto je supeeeer.... (I když ty ostatní taky...)

06.12.2006, 01:45 |
erix7 (K)
pekne Luke.
Hezky si to tam uzivas!! ;)) .. fotky jsou super... ;))
sypej dalsi pokud jeste mas ;))

06.12.2006, 07:12 |
Beky Skid... Já vím, když tam máme chatu:)
To Beky: Tak promin, ja to myslel v dobrym. Tak si to tam moc a moc uzi. Ja tam byl v kvetnu a moc se mi libilo. Hlavne Loro Park.
Q: Vrtulník napůl, taky se mi líbí. ;)
Jinak Luke super reportáž, akorát by mě zajímalo jak se bude klukům lítat u toho moře, přece jenom jak koukám na pytel tam musí býti dosti větrno.