Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Rada. Bylo to dobře nebo ne?

o Navštíveno 883x o
o 07.12.2006, 08:11 | Tony (M)
Ahojte lidi, potreboval bych mensi radu. Co se vlastne stalo?

Uz 2 mesice chodim se svou pritelkyni, ale jeji byvaly ji porad vola a otravuje. Proste se nedokaze smirit s tim, ze ho opustila. No a vcera jsem sedeli v hodpode a on tam prisel. Samozrejme cela hospoda na nohou, protoze tam zacal delat sceny. Byl narvany jak dobytek. Tak jsem ji vzal, ze jedeme pry. Objednal jsem tago a cekali jsme venku. On odesel a zachvilku ji zase volal, tak jsem to zvedl a nikdo se v telefonu neozyval, tak jsem rekl ze vola nejaka pi*a, ktera asi neumi mluvit... Na to za mnou pribehl a trochu jsme se chytli. Prijel kamos s tagem a jeli jsme pryc. On odbehl a my jsme zavezli jeste jednu kamosku domu. Pri vyjezdu z mesta se ten frajer na nas nalepil, tak jsme s kamosem zavolali cajty ze za nami jede ozraly ridic. Shodou nahod v nasem smeru policajti stali. Porad ji volal. Ona ho upozornila na to, ze za nim jedou policajti. On nic, porad jel za nami. Jeli jsme max 50 km/h, protoze kdybychom pridali, tak by to nemusel za volantem zvladnout. Mel sanci odbocit tak, ze by ho nevideli, lae neodbocil. Pak uz jen majacky a STOP. Mlada se rozbrecela at zastavime. Pak sla za nim. No a vypada to na konec naseho dvoumesicniho vztahu.

Udelali jsme s kamosem taxikarem dobre nebo ne? Nejak me hryze svedomi, ze jsem toho frajera mozna mel nechat. Prisel o papiry, prachy a body.

o 07.12.2006, 08:20 | Smrada (M)
V zivote je tezky, kdyz se dva lidi rozejdou. Tezsi je to vzdy pro jednoho trochu vic. Nekdo to unese, nekdo (tenhle clovek) ne. Po pravde receno mi prijde, ze Tva pritelkyne k nemu citi alespon nejaky "sympatie nebo soucit". Myslim, ze si neudelal nic spatneho.Mel si na vyber. Zastavit a jit mu "dat do drzky", pac nemel ridit a nebo to vyresit takhle. Pocitej s tim, ze s nejvetsi pravdepodobnosti dostanes po papuly od nej, ale ja v tom nic spatneho nevidim. Ve skutecnosti si ho jeste ochranil, protoze by lehce mohl nekoho smest a bylo by to jeste horsi. Nevim jak to napsat, ale pritelkyne by si mela v hlave srovnat, kdo je pro ni prednejsi. Je mi jasny, ze neni dobry palit mosty, ale tady mi prijde, ze to asi ani jinak nepujde
o 07.12.2006, 08:27 | Kamil
jj souhlas se Smráďou
o 07.12.2006, 09:22 | Spooky1 | Upraveno: 2006-12-07 09:26:10
TONY: Je to ouplně normální, že k němu stále něco cítí...kor jestli s ním byla dýl...Holt jí musíš nechat ať si to srovná v hlavě...Nevím jestli je pořád z tebou nebo jestli jste se od tý doby neviděli, takže se těžko radí,ale nejlepší si je o tom promluvit...

Jinak asi bych taky volil spíš tuhle možnost na něj zavolat cajty, než mu jít natlouct...
o 07.12.2006, 09:23 | tmx.806
jestli to ma takhle, tak to muze "rozchazet" klidne roky. Ja bych se na to (a i na ni) vyprd. V tomhle smeru mam dost jasno a jsem zastancem paleni mostu...
o 07.12.2006, 09:57 | H.E.R.O.
s těma policajtama si udělal dobře a s tou padesátkou ještě líp, lepší ted bez papírů a bez peněz,ale přemýšlet nad tím na svobodě,než za 2 měsíce o tom třeba přemýšlet za mřížema s pocitem zabití....
o 07.12.2006, 10:21 | Tony (M)
Chlapi diky moc. Aspon mi to vsechno otevrelo oci. Pekne jsem se s ni spalil....
Stalo se to tuto noc (asi v jednu) a borec jeste porad trci na policajtech.
o 07.12.2006, 10:32 | Yawor
Nevím jestli je to dobře, ale reagoval bych asi stejně...
o 07.12.2006, 10:57 | Smrada (M)
Ale treba nespalil, ale chce to vsechno cas no.

Myslim, ze Yawor to napsal velice vystizne
o 07.12.2006, 11:46 | Spooky1
jj...YAWOR to vystihl...
o 07.12.2006, 11:59 | RedBaron
Nabalit si ženskou pár tejdnů po tom, co skončí dlouhodobej vztah s jiným, to nikdy není dobrý pro tebe. To máš šanci tak 50/50 a možná i menší. Bude hodně porovnávat a je k bejvalýmu hodně citově vázaná. Těžko s tím něco zmůžeš. Ale pokus se choval takhle, pak si zaslouží to, co jste udělali. Nikoho neopravňujou jeho emoce k tomu, aby se k ostatním lidem choval jako debil.
o 07.12.2006, 12:20 | TheTimo
a kde je teď ona?
o 07.12.2006, 12:32 | Tony (M)
TheTimo: jo to kdybych vedel. V praci totiz neni.
o 07.12.2006, 12:34 | TheTimo
Aha, tak to je mazec a zavolala Ti nebo, ozvala se nebo tak něco, jako co s ní je?
o 07.12.2006, 12:36 | Tony (M)
Volala mi dopoledne. Pry kam mi ma donest my veci.... Ze jestli jsem spokojenej, kdyz jsem mu zpackal zivot...
o 07.12.2006, 12:43 | TheTimo
Wostrý, v tom případě je s prominutím blbá a neměla jít do vztahu s Tebou, když věděla, co jí bude dělat bejvalej za manýry :(
o 07.12.2006, 12:45 | Tipo
Že jste se rozešli s toho si nic nedělej,sory ale za to co ti napsala tak je u mě kráva.Mohla zůstat v tý hospodě a tebe poslat domů.Zivot si ten kretén zpackal sám,a ona mu k tomu pomohla.Udělal jsi dobře!!!! Drž se,bude jiná a věřím že lepší.
o 07.12.2006, 12:51 | JR
jako Tipo ........ vyser se na ni ...... kdyby chtela bejt s tebou, tak by byla ........
o 07.12.2006, 12:55 | tmx.806
je to pica :-X lepsi snad bude kazda jina... drzim palec!
o 07.12.2006, 12:55 | Phitypaldy
podle me si mikomu zivot nezpackal.Ale spis ona, kdyz to nechala dojit az tam kde to je ted.Kdyby mela v hlave jasno tak to mohlo byt uplne jinak.Vubec si stebou nemusela zacinat, kdyz nevedela jak vlastne chce aby to bylo.A nejvetsi blbost je zacinat novou znamost jenom proto, aby se zapomelo na tu minulou(v tomto pripade nevyresenou)Ja bych na ni hodil bobek, at se vrati k tomu byvalemu, kterej nema ani ridicak :o))))))))))) A ty ses proste zachoval tak jak by se zachovalo asi 90% lidi.
o 07.12.2006, 12:59 | RedBaron
Tak jestl ti tohle řekla, tak s tebou chodila jenom natruc svýmu bývalýmu, nazdar bazár! Ženských na světě je a po dvou měsících to tolik bolet nebude, věř mi :o)
o 07.12.2006, 12:59 | Lucni.konik
nejak bych nad tim vubec neztracel hlavu nebo čas............
o 07.12.2006, 13:38 | JR
kdyz nad tm tak premyslim, tak muze bejt docela prdel na policajtech, jestli ho tam ta holka obhajuje, ze jel nalitej, protoze ji hrozne miluje :-)))
o 07.12.2006, 13:42 | Spooky1
Přesně jako všichní...když se zachovala takhle tak je blbá a nezaslouží si aby jsi se s ní vůbec zabejval...A taky bych ty policajty zavolal...
o 07.12.2006, 15:16 | haskyvr6
udelal jsi nejlepsi vec co jsi mohl a ona si to musi srovnat v hlave, zensky mysleni je divny, kazdopadne frajer si to posral sam a muze bejt rad ze nikoho neprejel nalitej, mohl sedet a takhle to bude mit "jenom" drahy a bude si to minimalne rok nez mu smazou body pamatovat :-)
o 07.12.2006, 16:06 | Pekys
seš frajer, udělal jsi to nejlepší co jsi mohl. Navíc si se dozvěděl pravdu celkem brzo po začátku Vašeho vztahu. To je pořád lepší, než kdyby ti s nim rok zahejbala a zjistil jsi to až potom. Ber věci a zmiz, i když to nebude asi jednoduchý zapomenout, čas to spraví.
o 07.12.2006, 16:16 | Smrada (M) | Upraveno: 2006-12-07 16:17:06
Tak jestli je to takle, tak bud rad, ze to bylo po dvou mesicich. Kdyby Ti tohle udelala po pul rocnim vztahu bylo by to horsi. Kazdopadne ted je u me pekna krava a ty si udelal to nej co si mohl a vlastne si tomu dotycnymu jeste ulehcil. Vyser se na ni, ma v hlave zmatek. Hlavne to moc s ni ted neres, je nasrana a bude rikat veci, ktery ani rikat nechce a dokonale Te v tom utopi
o 07.12.2006, 16:29 | Tony (M)
Cas je nejspis vsemocny lek. Chlapi jeste jednou diky za pomoc. Potreboval jsem to s nekym probrat... Bude to ted docela tezky se s tim vyrovnat, ale snad to nejak zvladnu. Strilet se kvuli tomu urcite nebudu :-)) Jen me ted jeste vic sere to, ze mi minuly tyden rozflakala auto. Co se da delat...
o 07.12.2006, 16:38 | RedBaron
Tony: Tys jí půjčil auto po dvou měsících? No, to ses musel hodně zamilovat :o)
o 07.12.2006, 17:58 | unregistered001
jako LK, a doplnim JR "The stronger dog fucks"
o 07.12.2006, 18:11 | MarauderZ28
tak tohle bylo maximálně elegantní řešení jak sejmout frajera, proti tomu je mu dát do dršky omalovánka pro mateřskou školku, bravo to se povedlo a pokud mladá/ bejvalá se ho ještě zastává tak buď rád, že jsi to prokoukl tak brzo neb stejně by za ním běhala a dělala z Tebe debila ...
o 07.12.2006, 22:13 | No Respect | Upraveno: 2006-12-07 22:14:47
jak jsem to tak v průběhu četl, tak jsem si říkal co napíšu a když jsem přečetl poslední příspěvek, tak to za mě vlastně napsal mar :-) takže jen naprostej souhlas......udělal jsi tony fakt dobře a rozhodně ty nejseš ten koho by mělo žrát svědomí a buď rád, že to skončilo takto brzo ;) Takže ať to čas rychle spraví a to auto holt budeš muset spravit ty :-/
o 07.12.2006, 22:18 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
marauder :-)))
o 07.12.2006, 22:22 | mishan
toncku,toncku, trvalo ti to než jsi pochopil že je to kráva, k tomuto můžu napsat jedině :-))))), a ty víš proč ;-)
o 07.12.2006, 23:10 | Skid-TDI
Souhlas se vsema. Bud rad, ze ti to takhle hned otevrelo oci a zjistil jsi co ona je zac. A bud rad, ze to bylo takovouhle kratkou dobu a ze ona to chce zjevne taky hned ukoncit a ze ti nedela ruzny naschvali. Jinak s tima policajtama nejlepsi napad. Drz se chlape.
o 08.12.2006, 06:38 | Dave0401
Tony... udelal jsi dobre ... 8))
o 08.12.2006, 15:57 | X-sat (M)
jj, taky jsem toho názoru, že jsi udělal dobře - naopak díky téhle situaci jsi zjistil, jak na tom "přítelkyně" opravdu je...
o 08.12.2006, 17:36 | dj.DEKL
Souhlas s perfektně odvedenou prací :o)
o 08.12.2006, 18:54 | Magic
Tak všichni nade mnou už to napsali, buď rád že se ta baba vybarvila celkem brzo, jo a vyjmečně musím souhlasit s Maraudrem.
o 08.12.2006, 19:22 | m1tv
souhlas s marem vystih to dobře .....ruce přič od takovydle stal by vaš vztah za prd taky sem to zažil a už nikdy vic ...
o 08.12.2006, 19:35 | Luke_288
jj, kdybys mu dal do držky, tak by te ten kreten este udal. hlavne ta holka s tebou byla evidentne na truc, protoze nechtela bejt sama. jako ja ti tleskam, o jednoho blbce na silnici min!
o 08.12.2006, 22:07 | Proffesor_W
07/12/2006 18:11 MarauderZ28 (M) - presne tak. To ze se to stalo tak brzo je jedine dobre, mohla te vodit za rypak treba i par mesicu nez bys na to prisel, ser na ni a rekni si sam sobe, je blba, nevi o co prichazi kdyz se tahne s takovym chudakem. Snad akorat aby sis zacal ted davat pozor na sebe a auto, lidi sou kurvy, a takovyhle blbecek ve spojeni s nasranou expritelkyni muzou byt spatny spojeni.
o 09.12.2006, 14:41 | Akordýsek
vem telefon obvolej známé někam vyraz.jí řekni že je blbá jak šnorchl do vany...
o 09.12.2006, 19:12 | Fordik
Udělal si správně!! Dobře mu tak blbečkovi. I když si nejsem moc jistý, že si to on uvědomí,ale to už je jeho boj a ne tvůj.
Co se týče jí, tak je to pěkná gertruda.Teď se k němu vrátí a za dva měsíce přileze znova za tebou, s tím že je to fakt debil a jestli ji můžeš odpustit. A na to ty se každopádně vy.er!!!!
Má co chtěla a on co zasloužil :o)

Jak mi pořád říká moje maminka - víš kolik takových na světě je?! ;o)))))) A má pravdu.
o 10.12.2006, 10:37 | Aligátor
Tony přít o babu to se dá přežít ,ale ta náprava a hliníkáč by mne sralo víc
o 10.12.2006, 16:04 | Cenda
spíš bych zastavil, a za pomoci kámoše mu sebral a zahodil klíčky. Když má telefon, už si to nějak zařídí. Nejspíš by jich při tom i pár schytal. Rozhodně ne volat fízly (s prominutim, sate).

Jinak až už tady někdo říkal, začít chodit s holkou, která je chvíli po dlouhodobym vztahu je na <> a akorát z toho koukaj komplikace.
o 10.12.2006, 16:14 | MarauderZ28
ty vole už vidím jak frajer zastaví v pohodě vystoupí a podá Ti klíčky abys mu je mohl zahodit ... asi by to chtělo kapičku přemejšlet hlavou ...
o 10.12.2006, 16:45 | Cenda
ne, když zastavíš, tak vyleze ven aby mohl s tou holkou mluvit. Nebo ho z auta vytahnes. Jinak nevidim duvod, proc by za nima jel, volat ji muze odkudkoliv. A taky jsem nepsal, že ti ty klice poda dobrovolne.
o 10.12.2006, 16:53 | MarauderZ28
jasně takže mám riskovat svoje zdraví jen proto abych mu mohl jít zahodit klíče .... vožralej frajer v autě co jede za mnou už vidím jakej seš hrdina a necháš se od něj přejet, nabourat auto a nebo vytáhne kudlu a rozpáře mi břicho ...
o 10.12.2006, 17:22 | Luke_288
to mi pripomnelo tady jednoho mistniho typka, kterej tu psal, jak kdyz mu nekdo sviti svetlama moc vysoko, tak ho zastavi a ty svetla mu rozseka :-)) nebo jak to bylo
o 10.12.2006, 17:55 | Cenda
Mare, zalezi na tom, kdo to je. Jestli 100kg dobytek s kudlou v kapse, zachovam se stejne jako zakladatel prispevku. Pokud normalni kluk, tak podle toho, co jsem psal, zas nejakej hrdina nejsem.
Uz se mi to jednou vymstilo, kdyz jsem tohle udelal u kamose, byl uz moc na kasi a neuridil by to. Byl rychlejsi nez ja a prejel mi nohy, jen tim autem posunul o kousek, pak byl klid. Prezil jsem to, jen 2 dny kulhani a nejaka odrenina, uz byly horsi veci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3213 sekund.