Navštíveno 3754x

urcite se tu najde par lidi co maji zkusenosti s pneu, popr danou znackou co by ste nedoporucovali a co ano
Clear HP-166
Nankang SPORT NS-II
Nankang SPORT NS-I
Avon ZZ3 RF
Avon ZV3 RF
Hankook XL
Hankook Evo XL**
Falken ZE512 RF
Pneumant Sport XL FP
Pirelli NERO XL
Pirelli RF
Firestone SZ 80 XL
Falken FK-452 MFS RFD
Dunlop 9000 MO MFS
Goodyear F1 GSD 3 XL
Michelin EL
vse je v provedeni 205/40/17
bral bych:
Michelin Pilot Sport
GoodYear Eagle F1
Dunlop Sport 9000
Pirelli P Zero Nero
jo jasne ale noptetrebuji davat za pneu 5tis :-) s rozvaheou a pokud mozno ty co jsou na seznemu dik....
tak koupis pneu za 2500 a sjedes ji za polovinu km :-)
ted mas auto co docela jede takze pneu bych vybiral poradne

07.12.2006, 08:44 |
Alííí Z tvýho seznamu a cenově výhodně bych viděl asi ty GoodYear F1, v rozměru 205-40 by ani nemuseli tolik řvát.
Já v létě řešil 225-35-19 a nakonec jsem koupil italský MARANGONI, kamarád jim dělá dealera, a hlavního dovozce do ČR, a na testech skončily moc dobře...kdybys měl zájem, umim sehnat do konce roku. (www.marangoni.it)
jeste musis rict taky, jak to beres, jako ze pokud je pro Tebe dulezity spis jak ta pneu funguje, nebo spis kilometrovy vykon.
Mozna jsem z tech Yoko trochu zblblej, ale asi bych nechtel nic se sipovym dezenem. Jednak je to podle me hlucny, a druhak me ani GY F1 ani ty Yoko neprisly nejak extra.. presvedcivy....
Pokud to chces na Cupru, asi bych volil Pirelli zero nero, nebo cokoliv od Pirelli z rady Pzero.
tak je to predohrabka takze zadne drifty atd, nejlepe asi oboji jak km tak funkcnost.... nejaky stred tehle dvouch podstatnych vlastnosti
co do penez vychazi nejlip asi Pirelli NERO XL
Pirelli RF, tzn necel 3tis za gumu
pak to neres tady a obrat se na fundovany lidi, snad vis kdo Ti delal geometrii ne??
;O))

07.12.2006, 09:08 |
Alííí Pokud máš Pirelli pod 3.000 za kus, tak ani nezakládej žádný téma v diskuzích... :oO
Já umim tohle, ale pod 3.000 se nedostanu.

07.12.2006, 09:21 |
clown Ty Falkeny 512 mam na fordikovi .. na silnici drzi to jo .. ale je to mekci smes jako treba dunlop .. takze pro mne na dve a pul sezony ..
na jare uz je asi obouvat nebudu .. jsou moc siroky tak je vymenim :o)
xenone, tady jsou ty 215/40 co jsem ti o nich psal
výrobce je scudo
vzorek téměř jako nový

orignal cupra R vyjizdi na pirelli zero nero.... na techto pneu byl i odladen cupra R podvozek....
ja osobne mel na ibize dunlop sp 9000 -byly fajn,vydrzely 65000km ,je to tvrdsi guma,pri sjeti na 50 procent zacla pomerne dost hucet,vyrovnane vlastnosti sucho i mokro
ted-zero nero pirelli - mekka smes,o neco lepe drzi na suchu,na mokru zase trosku ztraci,rychleji ubyva,hlavne je ale o hodne moc tissi....
muj vitez pirelka
Ja mam zkusenosti akorat s Toyo T1R a super gumy bez jedinyho problemu! Ale ty tam nemas ve vyberu.Ted mam na novych kolech Dunlopy co se tvari jako docela nekompromisne tak uvidim :-)
Goodyear Eagle F1 je vyborna guma...muzu jen doporucit, ale pomerne rychle se sjede kdyz budes jezdit jako prase.... :-) jinak vydrzi

10.12.2006, 08:56 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-12-10 08:57:33
koupil bych Brigestone Potenza RE070, navíc je umím za príma ceny new ...

uz jsem objednal pirelli za 11800 vc dopravy sadicku :-)
xen: dobrá volba... pirelli jsou pirelli :-D
pirelli ma hezkej hlavne kalendar :-)
k007: mno jo, ale ty pneu vyjdou levnějc ;-)
ty Potenzy vypadaj krasne,ale jak na ne koukam,vypadaj super do sucha,ale na mokru budou mit problemy...