Navštíveno 70x

Tak pane.Včera mi dorazil od tebe ten zesík a byl jsem teda hodně vytočenej...:-( Když někam napíšeš perfektní technický i optický stav, tak by to tak mělo být i ve skutečnosti!!!A né že je ošoupanej a odřenej jak sviňa.Navíc jeden z přepínačů (high pass I flat l low pass) je tak dojebanej, že jde přepínat jenom šroubovákem!!! Teda kdybys nebydlel tak daleko, tak bych se za tebou asi rozjel...Takhle můžu dělat hovno, protože už jsem to zaplatil. Jsem teda fakt totálně nasranej a doufám, že to bude fungovat tak, jak má... :-(((((((((((((
PS:Omlouvám se všem za ta sprostá slova, ale jinak to nešlo... :-(
Ja mam s Plamerem dobry zkusenosti...... neni mozny ze to zase dojebala nase ceska posta ??? je bezdy ( viz. H-Honza ) ze tam rozbalej balik aby se koukly co tam je a jeste to dojebou..... svine !
Hm, email jsem si už přečetl a to ž to píšeš sem je kamaráde pěkná ubohost!
Teda, tak tohle jsem opravdu nečekal.
Nevím co jsis představoval, ale mam pocit, že jak to vypada na fotkach tak
to vypada i ve skutečnosti! Prodal jsem už desítky věcí a vždy byl každej
spokojenej maximálně, tohle mě teda mrzí! Nevím kde jsi přišel na to že je
odřenej jak svina! To přeháníš, jestli chceš, ukážu ti, co je odřený zesík
jak sviňa. Rozhodně jsem tě nechtěl nějak "podvést" na autohifi mam myslim
dobrou povest a jsem zde pres 3 a pul roku! A Stojim si za tim, ze tento
zesík je opticky v naprosto normálním použitém stavu, přesně jako na
podrobných fotkách focených naschvál bleskem, kde jsou právě všechny
škrábance vidět!
Nechápu, že máš ještě drzost psat neco o tom, ze by ses semka rozjel...ten zesik je ve stavu jakej byl na fotkach, to že ty jsi tu nováček asi a
představuješ si že když koupíš něco saršího, že to bude jako nové....to není
muj problem..ja si ale stojím za tím, že stav je naprosto v pořádku!
Pocit viny nemam, sebemenší, protože jsem prodal zesík tak jak jsem
inzeroval, nejsem podvodník!
a to, že se to nesnažíš vyřešit se mnou a hned to řešíš tady, to je pro mě ubohost největší a kdybys to neudělal, ihned ti vrátím peníze za nespokojenost, tohle ale neděla normální člověk, to se nezlob
jde předpokládám o tohle
[ Link ] nevidím nic v čem by Palmer lhal, pokud máš jinej názor dodej foto ...
podle ty fotky jsou ty prepinace urceny na sroubovak , nebo mylim ??
me se ten zesik libi a z tech fotek se mi zda dost v poho
No jo...Je mi jasný že Palmer je tu 3,5 roku...Jiný reakce jsem ani nečekal...
Nismo.Power:Česká pošta těžko...Leda by to zabalila zpátky do novin :-))
MarauderZ28:To je poslední zpráva sem.Byla ode mě blbost to dávat i sem.
Tímto se ti Palmere omlouvám že jsem to dal i sem.Prostě jsem viděl "vzkazy" a měl jsem potřebu ti něco vzkázat.
PS:Možná že tu jsem jen chvíli, ale blbec nejsem...
Na těch fotkách vypadá v poho.
Nechuťák: To že na něm bude nějaká ta rejha s tim si měl počítat, když je jetej!!

20.10.2005, 11:28 |
Conan Tak to nafoť a dej to sem ...
Palmer: Psal jsem ti mail.Tam jsem ti některé nejasnosti z mé první zprávy vyjasnil.
Doufám... Každopádně je to poslední použitá věc, kterou jsem koupil na dobírku.Jedině z krámu nebo osobně.
podle tech fotek to vypada ze : rpepinace jsou na sroubovak, nebo na nejaky podobne maly predmet, nehet atd...
a co se tyka stavu tak vypada dost slusne..
nechutak> nafot to schvlane, at je to poznat, takhle se bude tezko urcovat kdy z vas ma pravdu...

20.10.2005, 12:13 |
Q já chci vidět fotky jak to dorazilo, pak si můžu udělat nějakej názor. Takže buď je sem dej, ať vidím, že to máš podložený, nebo se omluv a lockni to.
Q:Zaco jsem cítil potřebu se omluvit jsem se omluvilKdyž sem někdo psát nechce, tak nemusí.Nikoho nenutím.
Foto sem dávat asi nebudu nemám je momentálně čím nafotit...Blbost ode mě byla už jen to, že jsem to sem ráno napsal.Ale to už jsem sem psal.

20.10.2005, 15:48 |
Long heh posledni dobou je tady hafo namachrovanejch uzivatelu co si tu asi lesti ego:)))
Nic ve zlym ale kdyz uz si mel potrebu davat to sem tak v tvym vlastnim zajmu bych to uzavrel tak ze das svoje fotky a vysvetlis co je tak spatne oproti info v prodeji. Kdyz si to locknes a nebudes se k tomu vyjadrovat tak pro me a asi i vecinu ostatnich lidi zustanes spatnej ty:)
Moje chyba byla ta, že jsem napsal perfektní optický stav. To byla chyba, špatně jsem se vyjádřil. Bylo by asi lepší napsat dobrý stav. Nějáký ten škrábanec tam je, ale tak jak to bylo vyfoceno takový je stav, takže od toho tam jsou ty fotky.
Já jsem to na těch fotkách zkrátka neviděl.Kašlu na to...Zítra to jde zapojit a ende.