Navštíveno 1068x

12.12.2006, 09:05 |
Alííí Vim, že je to hovadina, ale nezkoušel jsi, jak svítí xenon (D2S) v parabole pro H4 ?
Já si myslim, že to prostě oslňuje na všechny strany, ale zajímá mě, jestli se s tim dá jet v noci (nouzové řešení), a pokud přes den nebudu fakt za idiota...?
Dík.
bude to proste svitit 360stupnu.... tzn takova mala masinak pokud to chces dat do masiny aby si tak odbouraval konturenci na zavodech tak to neni spatnej napad :-)

12.12.2006, 09:48 |
Alííí Super, takže ideální osvětlení - perpeettum mobííííléééé. :o))
Myslel jsem si to. Vyzkouším, a uvidíme. Stejně budu mít přední kolo furt ve vzduchu, tak je to jedno.

12.12.2006, 10:02 |
xenonman | Upraveno: 2006-12-12 10:03:10
ale jeste vetsi masaz kdyz by si na konkurenci blikal aby ti uhnul :-)

12.12.2006, 10:16 |
Alííí A nebo tam narvat bix... :o)
Včera jsem nadhodil téma Liberec - jeli bysme až někdy v lednu.
Aliii...chces rvat xenon do ty husky? ja nemoh nikam narvat ty krabice u Telete, sem zvedav kam to schovas na hQv:))))
tam zustane svetlo? ja myslel ze tam prijde jen mx tabulka:)
me ted na TL xenon nechce naskocit pri chciplym motoru - blika - asi ma maly napeti...... napajim ho z toho dratu kde byla predtim zarovka.... a u motorky to jde pres skrinku dva prepinace, konektory atd.... takze myslim ze to bude prechodovejma odporama(driv to nedelalo, doufam ze neni baterka ko-startuje ok,1-2roky stara gelova varta)
tak nevim jestli mam cistit kontakty nebo tam lupnout relatko a napajet ho rovnou od baterky:((((((

12.12.2006, 12:21 |
Alííí assassin: Nechce se mi lítat po silnici s tabulkama jako malej kluk, alespoň přední masku tam nechám, na zadek seru... A xenon zatímjen přemýšlím, asi to nepůjde - je tam sice baterka, ale světlo kolísá dle otáček - já se v tý elektrice moc nevyznám, musim se v tom poštrachat...
Aliii tipnul bych ze je tam zapalko jak na krosce bez baterky, civka na zarovky a asi jeste jedna na nabijeni ...kvuli tomu starteru...takze dat to misto zarovky nepujde...to by neutahlo, musel by se udelat primo okruh k baterce, ale pak bych rekl ze to nebude stacit dobijet....