Navštíveno 77x

Prijde Michal na navstevu k Frantovi, ktery je na voziku. Sedi, povidaji a kdyz uz k veceru zacina byt zima, Franta Michala poprosi, zda by mu z horniho pokoje prinesl backory. Ten se ochotne zvedl a jde do pokoje, kde najde dve Frantovy dcery, ktere jsou v nejlepsich letech. Jedne je 17 a druhe 19. Zalibne se na ne podiva a povídá:
"Vas otec mi rekl, ze vas muzu prefiknout." Vydesene se na nej podivaji a rikaji: "To urcite neni pravda, to by nas tatinek nikdy nerekl!!"
"Tak vy mi neverite?" pta se a otevira dvere:
"Franto, obe?" zavola a ze zdola se ozve:
"Jo, jo, Michale, obe!"

20.10.2005, 11:11 |
achos heheheheh dobry

20.10.2005, 12:02 |
FXS :-)))))

20.10.2005, 12:05 |
Katie A mne prislo dneska na mail tohle:
Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50
Kč. Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej: "To se ti povedlo, za co se teď půjdeme chlastat...?" Pepa na to: "Mám super nápad...uvidíš! Půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce a ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby..." Domluveno, uděláno.
Šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce,
Franta si kleknul a začal mu "HO" kouřit. Hospodský se vytočil, že takové
prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je... bez placení... Situace se
opakuje...ve druhé hospodě, ve třetí hospodě... atd atd. Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba,že už má naprosto dost!!!
Na to Pepa: "A co mám říkat já? U páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!!"
Katie: Ty se doma hodne nudis co???? :o)))

20.10.2005, 12:11 |
Katie Area: To vis, sem zase nemocna ;)
area+katie> co kdybyste se sebrali a sli do skol?? co, na takovyhle lemply tady uz od rana vydelavam... :)))