Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to :Tomaspar

o Navštíveno 157x o
o 02.10.2005, 17:47 | Yawor
Jsem na čas bez ICQ, takže mi prosím pošli info kolik a VS na yawor-uzenáč-yawor.cz

o 13.09.2005, 10:50 | FSAL
aha, tak to mi asi neodpovis :-(
o 13.09.2005, 11:33 | tomaspar
provedu

foto k příspěvku  od tomaspar

o 13.09.2005, 12:30 | Yawor
tom : díky
o 13.09.2005, 12:31 | Yawor
FSAL : hele jaké radosti si člověk po ránu dopřeje na jižní spojce :

foto k příspěvku  od Yawor

o 13.09.2005, 12:35 | FSAL
ty pico, do ceho si vlitnul?
o 13.09.2005, 12:40 | FSAL
jinak to sem ti psal po icq:
8:35:23 fsal: hele jak ty a ta stavba ty bedny? jak to budes resit s MDFkou, jak ji budes chtit silnou, kdybys ji vzal bud 1,8 nebo 2,2 tak bych s tebou do ni sel asi napul ;-)) pokud teda nemas vyuziti pro celou desku
10:48:16 fsal: co to je? <b>Kuhu ola letro bosáž!</b>
o 13.09.2005, 12:51 | Yawor
ani mi nemluv...

Ráno cca 5.15, jižní spojka kousek před Černym mostem ven z Prahy, rychlost tak 60km/h

Vezu mladou směr HK, a před tim ČM je nějaký omezení. Pravej pruh zustává, levej jde do protisměru. No a v tom levym pruhu,v místech kde to uhejbá do protisměru, trochu chyběly značky. Z těch cca 8mi jich tam byly tak 4 - samozřejmě bohužel až dál kde nebyly k ničemu....
Jenože - bohužel si někdo "pujčil" jen značky, ty čtvercový 15cm vysoký krávy, v kterejch ta značka je chycená, zustaly. No a já, nevida značky, jedu dál, páč to vypadalo, že pruh pokračuje. Ve chvíli kdy sem viděl že nejsem až tak úplně dobře už mi volant málem urazil ruce jak sem to do toho narval... Jen sem vystoupil tak za mnou stejnym způsobem přístálo další auto. Kdyby ty držáky aspoň byly na straně, tak se nestane nic, pak už na to člověk přijde a pokračoval by dál. Jenže...

Je to blbě vidět, ale kolo bylo vohnutý tak, že dřelo o čep... Do hoven šel jak přední tak zadní disk.

Chytnout toho kdo to tam provedl tak mu ten disk narvu do prdele.
o 13.09.2005, 12:55 | FSAL
hele a co se vobratit na spravu silnic? nafotil si to? a jak ste dorazili do HK?
o 13.09.2005, 13:00 | Yawor
nenafotil, nebylo čim - tma jak v prd... a s tou si mobil neporadí.
Navíc by mi řekli - už předtim tam bylo upozornění že se bude jízdní pruh přesouvat někam jinam, měl ste dávat bacha, upozornění bylo....

Doplazil sem se na černej most, mladá sedla do metra a hurá na florenc. V HK byla o 2 hodiny pozdějc...
o 13.09.2005, 13:03 | FSAL
tyy woe
o 13.09.2005, 14:27 | Petura
ty woe, to je škody.... :o(((
takhle sem si jednou taky sjel oba disky na pravý straně, kámoš v pneuservisu to nechápal jak sem to dokázal (já taky dodnes nevim kdy a kde a jezdil sem s tím 14dní) tak mi řek ať du na chvilku ven abych mu pak nenedával, když sem se zeptal proč tak prej "tak koukej" vzal palici 3-4 dobře mířený hodil to na vyvažovačku a bylo to srovnaný a nebylo to skoro vůbec vidět kde to bylo hnutý - nevidět to tak nevěřim...
o 13.09.2005, 14:39 | Yawor
no už sháním nějakyho cenově rozumnyho šikulu /myšleno aby nebyla práce dražší než tenhle novej disk.../, kterej to zvládne..
o 13.09.2005, 16:55 | Kapka (M)
ja jsem takhle taky trefil diru smerem na Nechranice...oba dva disky takhle promačklý...ten horší jsem nechal srovnat v Teplicich u firmy /700Kč/ a ten min jsem vyklepl gumovou palici..přesne jak pise Petura...nechal prevážit a je na zadní nápravě...a ani ve 240 to nic nedelá :-)))
o 13.09.2005, 18:54 | Yawor
no s 240 jsem ve felicii klidný ;o)), už mám od Mirka_M kontakt na někoho tady v Pze v Krči, tak uvidíme... Pokud bude cena podobná, tak ok...
o 14.09.2005, 14:01 | Jindrs
Vteplicich zamecnictvi Horna (jak je Johny car) tam mi rovnali to samy za 500,-
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3518 sekund.