Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To: BULOH, *DM* a RC fans

o Navštíveno 953x o
o 17.12.2006, 15:38 | akim
Ked uz su tie vianoce, tak som si spravil radost aj ja.

[ Link ]

Je to zavodny podvozok Tamiya TRF 415 MSX Marc Rheinard Edition (limitovka), elektrika mi ostala povodna regl. Speedstar2, motor Orion V2, servo Hitec carbonite gear 8kg 0,08s a Spektrum

Premiera bude 26.12 v Banskej Bystrici na halovych zavodoch a potom 30.12 Trebic :)) som zvedavy...

PS: je to elektrika, jak jinak ;)

o 17.12.2006, 17:10 | BULOH
Moc pěkná, v té Třebíči bychom mohli třeba pokecat?
o 17.12.2006, 18:49 | *DM*
I když jsem na čuďáky,vypadá to celkem gut,dej pak vědět,jak jsi s ní obstál.
o 17.12.2006, 21:37 | CarAudio
Kolik to umí utíkat ? To už musí být docela drsný na nervy, ne ? :-))
o 17.12.2006, 23:28 | akim
buloh, jasne... bude to presne v sportovni hale Okrisky

caraudio, zalezi aky je tam motor... v kat. modified okolo 70-80km/h max... ale samozrejme nejde o maximalku, motor sa da vzdy naprevodovat... keby neslo o zrychlenie a rychle vyjazdy zo zataciek, tak to vie ist na maximalku poriadne vysoko
o 18.12.2006, 07:03 | PRESS
ha , tak to je už pěkný, do tý Třebíče se zajedem mrknout
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.