Navštíveno 1092x

19.12.2006, 16:03 |
Katy zdarec,
muze mi nekdo popsat jak to funguje ?
sundam, zanesu -musi asi osoba co je v TP, ale otazka co udelat -dostat je zpet ?
a jak s pojistkou-z uradu je vyrozumi ?
proste neco k tomu.
Diky, auto mi stoji a bude stat nevim jak dlouho tak bych rada hodila cisla do depozitu.diky
s sebou musíš mít SPZ, velký a malý techničák, tam zaplatíš něco okolo 100Kč za uložení, vemou ti malý techničák a zapíšou ti to do velkýho (právě kvůli pojišťovně aby ti přerušily pojistku), SPZ ti uloží..
S velkým techničákem musíš sama na pojišťovnu a přerušit si pojistku. Věčinou ti vrátí do 14 dnů peníze, který máš předplacené, popř. po tobě budou chtít doplatit nedoplatek.

19.12.2006, 16:57 |
Katy jo to jsem chtela vedet jak je to i s tim placenim pac cekam na slozenku kazdym dnem.
jen co vim,tak ze kdyz chci vypovedet smlouvu musim dat sest tydnu dopredu vedet.
DEKUJI MOC.
no a co je potom potreba udelat pro to, abych je dostala zpet ?
musim na nejakou technickou kontrolu(stejne budu muset) bo si je jen vyzvednu a jdu ?
Bez platne STK ti je zpet nevydaj. Hlavne si pohlidej, aby ti STK nepropadla, dokud mas znacky v depozitu. To je pak problem navic.

19.12.2006, 17:04 |
Katy | Upraveno: 2006-12-19 17:10:02
no me konci v dubnu.... a nevim jestli je budu v tu dobu uz brat. :(
a na tu STK musim nejak pres ne nebo muzu sama ? ale kdyz nemam auto......?
tomu nejak nerozumim :((((
a o bonusy neprijdu ze.

19.12.2006, 21:02 |
m1tv tak na stk musiš nechat auto dotahnout a pak ti spz vydaj ...

19.12.2006, 21:17 |
Long hlavne tu STK jinak ti je zpatky fakt nedaj, kdyz nestihnes tak jedine ject na cerno, na podvalniku a nebo ti nekdo puci treba firemni prevozky
obstrukci se značkama v depozitu jsem jednou absolvoval, poté jsem pokaždý raději, když sem nechtěl v zimě jezdit, udal, že je auto prodany a pak ho šel zase přihlasit.

20.12.2006, 09:05 |
Katy no ja si stejne budu zarizovat STK bez auta.... tak to je v klidu.
DIIKY MOC ZA VYSVETLENI.
2scream: proc ?
asi abych neplatil pojistku ne? abych nemel vopruzy s STK a abych jak magor porad nekam nelital a necekal fronty. STK v dubnu bez auta jo? no aby ses neprepocitala....

20.12.2006, 12:28 |
Katy | Upraveno: 2006-12-20 15:58:29
jeste to nejak vymyslim.
mno nakonec ja litat nebudu,pac to neni psane na me a duchodci maj casu dost ;) :)))))