Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > help-spzky do depozitu

o Navštíveno 1092x o
o 19.12.2006, 16:03 | Katy
zdarec,
muze mi nekdo popsat jak to funguje ?
sundam, zanesu -musi asi osoba co je v TP, ale otazka co udelat -dostat je zpet ?
a jak s pojistkou-z uradu je vyrozumi ?
proste neco k tomu.

Diky, auto mi stoji a bude stat nevim jak dlouho tak bych rada hodila cisla do depozitu.diky

o 19.12.2006, 16:39 | CarMedia.cz
s sebou musíš mít SPZ, velký a malý techničák, tam zaplatíš něco okolo 100Kč za uložení, vemou ti malý techničák a zapíšou ti to do velkýho (právě kvůli pojišťovně aby ti přerušily pojistku), SPZ ti uloží..
S velkým techničákem musíš sama na pojišťovnu a přerušit si pojistku. Věčinou ti vrátí do 14 dnů peníze, který máš předplacené, popř. po tobě budou chtít doplatit nedoplatek.
o 19.12.2006, 16:57 | Katy
jo to jsem chtela vedet jak je to i s tim placenim pac cekam na slozenku kazdym dnem.
jen co vim,tak ze kdyz chci vypovedet smlouvu musim dat sest tydnu dopredu vedet.
DEKUJI MOC.

no a co je potom potreba udelat pro to, abych je dostala zpet ?
musim na nejakou technickou kontrolu(stejne budu muset) bo si je jen vyzvednu a jdu ?
o 19.12.2006, 17:00 | .mycTD
Bez platne STK ti je zpet nevydaj. Hlavne si pohlidej, aby ti STK nepropadla, dokud mas znacky v depozitu. To je pak problem navic.
o 19.12.2006, 17:04 | Katy | Upraveno: 2006-12-19 17:10:02
no me konci v dubnu.... a nevim jestli je budu v tu dobu uz brat. :(
a na tu STK musim nejak pres ne nebo muzu sama ? ale kdyz nemam auto......?
tomu nejak nerozumim :((((
a o bonusy neprijdu ze.
o 19.12.2006, 21:02 | m1tv
tak na stk musiš nechat auto dotahnout a pak ti spz vydaj ...
o 19.12.2006, 21:17 | Long
hlavne tu STK jinak ti je zpatky fakt nedaj, kdyz nestihnes tak jedine ject na cerno, na podvalniku a nebo ti nekdo puci treba firemni prevozky
o 19.12.2006, 21:26 | Scream
obstrukci se značkama v depozitu jsem jednou absolvoval, poté jsem pokaždý raději, když sem nechtěl v zimě jezdit, udal, že je auto prodany a pak ho šel zase přihlasit.
o 20.12.2006, 09:05 | Katy
no ja si stejne budu zarizovat STK bez auta.... tak to je v klidu.
DIIKY MOC ZA VYSVETLENI.

2scream: proc ?
o 20.12.2006, 11:19 | Scream
asi abych neplatil pojistku ne? abych nemel vopruzy s STK a abych jak magor porad nekam nelital a necekal fronty. STK v dubnu bez auta jo? no aby ses neprepocitala....
o 20.12.2006, 12:28 | Katy | Upraveno: 2006-12-20 15:58:29
jeste to nejak vymyslim.
mno nakonec ja litat nebudu,pac to neni psane na me a duchodci maj casu dost ;) :)))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.