Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to MarauderZ28

o Navštíveno 988x o
o 19.12.2006, 22:21 | Tuner#2
Nevím jestli jsi to četl, já třeba nestíhám všechny diskuze. Co to takhle udělat podle mého posledního příspěvku zde: [ Link ]

Já si stojím za svým a Ty taky a ni jeden neustoupíme, ale řešení není to, že se bude na oplátku zesměšňovat ve všech diskuzích co tady jsou...

Pokud bych se nevyznal v Plazmách a LCD, tak proč jsem teda jediný, kdo v poslední době radil ohledně digitální kamery, nastavení satelitu apod. Nemyslíš, si, že tyhle znalosti může mít pouze člověk co tomu rozumí a který je z oboru? A co se týče aut, tak vzhledem k tomu, že jsem si postavil auto v domácích podmínkách "na koleně", tak o tom taky něco vím.

Navrhuji příměří a vzájemnou toleranci, fakt mě nebaví se pořád hádat.

o 19.12.2006, 23:47 | MarauderZ28
podívej, já uznávám, že o audio video technice něco víš - bohužel a to nechápu si k 80% pravdivých argumentů 20% vymyslíš což pak snižuje celkově Tvojí důvěryhodnost, ignoruješ zarytě názor ostatních a vnucuješ jim, že jen to co tvrdíš je to správný, tak to aspoň působí na mě a některý další lidi z tohohle fora ....

Ohledně příměří OK, souhlasím ...

Zdar
o 20.12.2006, 11:00 | Tuner#2
Já nikomu nic nevnucuju, klidně ať si lidi kupujou LCD, nebo kameru s HDD, já jen vždy psal proč já bych si to nikdy nekoupil. Možná to píšu stylem co Ti nesedí (a ostatní taky ne), ale lépe se vyjadřovat neumím...

Beru to jako uzavřenou věc.
o 20.12.2006, 11:07 | Tuner#2
Ještě k tomu stylu - píšu to občas stejně tvrdě jakoTy a to je možná důvod proč se neschodnem :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.