Navštíveno 91x

jako sorry, ale to je herečka jako prase, jak to hraje na lidi bych mu nakopal prdel
Kua za 11 milionu bych to hral na lidi taky :)))))))))))

20.10.2005, 22:38 |
Yawor jj :o))

20.10.2005, 22:39 |
X-sat (M)
vole, won je fakt v prdeli ;-)
souhlas...
btw : kdo cekal ze ten thread zalozi zase Mar? :-)
x-sat - tam by max. chtel bejt... :-))) no uvidime v sobotu...

20.10.2005, 22:45 |
X-sat (M)
Já mu fandím! Aloha 4%tní 8-)))

20.10.2005, 22:46 |
Mika on to tak kuwa cítí :-)
X-Sat: no jo jenomze ty 4 procenta jsou cca 400 tisic lidi takze tech hlasu bude zase asi hafo :)

20.10.2005, 22:50 |
FSAL uz aby byl venku a vzal si sebou wotesanka

20.10.2005, 22:56 |
X-sat (M)
finále vidím na Vladka, Michala a Emila
tlustá Mery zemře na prasknutý vřed
inteligentní Monika na Syflis
Jindra ten je blbej, do teď nepochopil kde vlastně je, takže sám odejde poté, co zjistí, že Katka je přeoperovaný Karel
...prostě chaos

20.10.2005, 22:58 |
clown parabola .... wole ...
ze ty tomu řiťopichovi tak fandíš ... :o))

20.10.2005, 23:27 |
Mario Xsat :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

20.10.2005, 23:28 |
Mika a proč by mu jako neměl fandit ???

20.10.2005, 23:32 |
X-sat (M)
Věc každého z nás ;-) Je hodně startovací a potom dost hustej, ale jinak je nejvíc v realitě - přeju mu výhru. A nemá to nic společnýho s jeho nebo mojí orientací, blbouni ;-)

20.10.2005, 23:51 |
Fil Přesně tak jen je fakt zcestný posuzovat něco co jsme sami nezažili a navíc vidíme vždy den dozadu nevíme co se dnes stalo. Je pravda, že Vladko má už nějaký ten den depres.
No jsem zvědavej kdo to nakonec vyhraje. ;-)
anal nemá zakončení pokud to není hovno - Regina ... to jako promiň

21.10.2005, 08:46 |
Beky cože.......to jako fakt jo.
Teda Mauri, na co to koukáš..

21.10.2005, 09:14 |
KFL Mar> Regina me taky pobavila ;)))
Jinak Vlado se mi krapet sprajcnul, ale kdyz si clovek predstavi to psycho, tak se mu nedivim. Drzim mu palce furt ;)
Vladko vyhraje..... ať se to někomu líbí nebo ne....... mně osobně nevadí, i když je to bukvice..... v hlavě to má ale srovnaný... oproti některejm debilním primitivům

21.10.2005, 09:15 |
FSAL free: nestras, snad vypadne uz ted s rostou ;-)))
FSAL..... měl jsem si na něj vsadit už na začátku.... zatím co jsem typnul vyšlo....

21.10.2005, 09:17 |
Alííí Jako FSAL. Pak bych poslal do řiti Michala, Vencku, E-maila, a asi i Reginu, která se drží vzadu, aby zas nebyla na tabuli.
Jsou to vsechno hnupi:) Jedinej komu bych to pral je Jindra:)))) teda mimo Sasi:((
ja bych je do riti neposilal, protoze dle Reginy by se mohli vratit zpatky...
a Jindra je sice takovej starkar, ale s Katkou mu to docela sluselo...oba trpi tou nadmernou kaderavosti jako u ovci
jako martin156.jindra je pohodovej křovák z čech. ten jedinej si to tam upřímně užívá. je ubohý jak vladko šíleně trpěl, když dostal ty palce a cejtil se šíleně ukřivděnej.komik!

21.10.2005, 09:53 |
kaa No vladko je fakt buzna, jako ze zacatku bylo fajn, jak rikal vsechno na rovinu, ale ted to prehani, na kazdyho rve a je fakt precitlivelej. Mam ho dost :). Snad vypadne.
vy to moc zerete, proste par ychtylu zavrenejch v terarku a cela republika to sleduje. Nevim proc ale proste mi to prijde ujety. A hlavne zas prekomercializovany. Takze na to nekoukam, ani na velkyho bratra. CO ctu tak na netu tak kazdej je necim psychous. stejne jejich 15minut slavy brzy skonci...
mno je fakt ze na to lidi prestavaj koukat, chtel jsem si koupit na listopad listky na Cimrmana a baba u pokladny byla drza a rikala ze zadny nejsou a to je zacali prodavat 16 a byl jsem tam 18! prej v zari jich mela plno, krava! a to chtej za lupen 250+
no jako doufam že to nevyhraje Jindra. Je to trotl všech trotlu a je tak debilní, že neumí ani mluvit.. No vlastne, když si to tak uvědomim, tak me tam serou skoro všichni
mě přijde Jindra tím jak je hrozně hloupej, že není zas vůbec záludnej :o)
hoši hoši , koukámnja Vás to dostane , myslím že všechno dopadne úplně jinak :-)

21.10.2005, 13:31 |
DaveF nic proti homosexualum, ale Vladko je nesnesitelna hystericka buzna, neskutecnej kreten
""..tyvogo on není zlej člověk, prostě já vím že není zlej ale my si prostě nerozumíme tyvogo ... "

21.10.2005, 15:26 |
htd

21.10.2005, 15:58 |
BadyS htd: što je to????
Zverina a Kotek, ze? Kdes vzal to foto? Masakr!!:))) Cetl jsem nekde ze si "povidali" - ale az takhle?!:))
to je Boucek ;-) nebo buk